a1652656 發表於 25-6-2009 10:30:35

好勁{:13_689:}

果d人 發表於 25-6-2009 11:07:34

有邊個係??

=龍崎= 發表於 25-6-2009 18:36:43

我唔用連舞WIN過您又唔講,個時仲要10百變添,,
你講到咁勁同金沙打場囉=﹏=得個講,,
YamX 發表於 23-6-2009 19:12 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
岩岩未同沙加打5場..5場win晒佢囉...大把人睇到...仲唔比個第一我\ . /.....仲有你係邊個e家出黎打番場囉.....我搾住把刀輸比戟1d都唔覺得冇面...不過用戟都輸比刀就會比人笑\ . /

0033 發表於 25-6-2009 18:52:24

回~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

61814328 發表於 25-6-2009 19:02:18

0.0............甘慨排名準唔準架

果d人 發表於 25-6-2009 21:09:10

龍小嵐      蜀國
                      睇到已經比佢嚇到傻既超級!超級!!超級!!!神裝...龍雀2乾天罡太極九轉混沌地煞!!
                      喂喂喂..唔買都黎睇下la喂
                  11+5+7+10+7=40
靚裝(10分)   頂頂頂頂級神裝!! 11分 !!
單打技術(10分)    不與置評.....   5分      
團戰技術/價值(10分) 不與置評 ......   7分
符玉(10)    佢好似有好多符玉    10分
其他野...名氣,稱號等等(10)   7分

點解會出現11分?

brian4107 發表於 26-6-2009 13:20:47

@O@..................

fly_leung 發表於 26-6-2009 13:45:55

@@......................

極限 發表於 26-6-2009 14:42:50

看一看..............

dickyy298 發表於 26-6-2009 14:49:52

let me cc sin
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: 香港赤壁勁人榜(3-7-2009 更新)