nowyiu 發表於 20-6-2010 05:51:45

有冇人交過港女?

我同佢一齊左成年啦...

佢皮氣唔好我接受!

佢話就話好愛我

有一次我地嘈交,佢就話分手...

之後又係咁打黎

我冇聽到,之後過左一日,佢再次打黎,

今次我聽左....佢話會為我改佢既皮氣

以後唔會再亂發皮氣,今次我信左佢 就同佢一齊反

有一次我同佢去食飯...點知佢又為左d極少既事

係餐聽勁多人面前好大聲咁發我火,搞到全場好多人望過黎...

之後我飯都冇食,放低d錢就走左去

之後佢打黎"sb 3" "kf6"我 仲叫我上反黎食飯啦,我就同佢講話:

[你令我好失望,我唔會在同你一齊反]之後就cut左佢線 佢又係咁打黎 我關左機

反到屋企就訓覺 但係點訓都訓唔著!我唔知自己做得岩唔岩在,加上 我仲係中意佢

但係我知道同佢再一齊反既話呢d事會再發生!我個心好亂

本來係佢錯,但係我做左呢d事之後 搞到好似自己錯咁樣

有冇人話比我知,我係岩定錯呀????

我同佢一齊左成年 一年365日最少有300日都係嘈交 (係佢嘈kf6我)

=生無可戀)- 發表於 20-6-2010 18:37:41

你都幾忍得囉..
同左佢1年(365日)仲要有300日同佢嘈..
你決定左同佢分手!!我諗你都系想清楚先會咁做既...
你都關左手提..都5理佢..但你去左訓..又訓5到..正常既..(可能仲有其他野煩啦)
你仲中意佢..呢樣我比較清楚..冇可能話5中意就5中意嫁嗎..
我相信時間會令你慢慢忘記既..
5好咁傷心啦..順其自然啦!!

nowyiu 發表於 20-6-2010 19:29:29

你都幾忍得囉..
同左佢1年(365日)仲要有300日同佢嘈..
你決定左同佢分手!!我諗你都系想清楚先會咁做既...
...
=生無可戀)- 發表於 20-6-2010 18:37 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

唔知點解我有少少想打比佢
我怕佢咸...

=生無可戀)- 發表於 20-6-2010 19:32:56

唔知點解我有少少想打比佢
我怕佢咸...
nowyiu 發表於 20-6-2010 19:29 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

因為你仲未放得低呢段感情嗎..
不是說放就可以的..
想打比佢做咩呢??你其實咁樣..
可能仲辛苦..
不過最緊要既系..你心中想點就可以做出黎..
5洗問題自己做得岩定5岩..
問心就可以嫁啦
其實我都好似你咁既..不過..算啦

細粒飯 發表於 20-6-2010 19:38:52

就等時間慢慢咁幫你啦
驚佢喊係因為出於你既同情心
有時候D野 早痛好過遲痛 慢慢黎啦
就算今次一齊番 第2次又係嘈過架啦
300日都係咁嘈 真正一齊拍拖既開心都只係65日
咁同佢拍拖 只係你辛苦姐 或者你可以保留小小既 就話做番朋友先囉
如果你係放唔低佢既話 不過俾我就算啦 一齊番都係自己既辛苦 何必呢 何必呢~~~

nowyiu 發表於 20-6-2010 19:47:42

就等時間慢慢咁幫你啦
驚佢喊係因為出於你既同情心
有時候D野 早痛好過遲痛 慢慢黎啦
就算今次一齊番 第2次 ...
細粒飯 發表於 20-6-2010 19:38 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

係呀.....何必呢~

黑色﹏眼睛 發表於 21-6-2010 00:27:16

比條女騎住--"
完全睇唔出佢對你有感情可言
早d結束算啦,,,,條女都唔著緊你咁/.\

keeken2005 發表於 21-6-2010 16:17:03

樓上-,-佢吾著緊/冇感情既話點會係甘打比樓主呢-.-?

33333 發表於 22-6-2010 23:14:16

佢鍾意你d錢咋?

烈女 發表於 23-6-2010 02:50:33

客觀黎講 我覺得你放棄佢好D

站係女仔角度黎講
我希望自己鐘意既男仔可以包容到自己既缺點(雖然樓主已經好包容…
脾氣呢D野…真係唔係話改就咁易改
頁: [1] 2
查看完整版本: 有冇人交過港女?