你好嗎1211 發表於 31-1-2011 12:27:47

香港 ToKyo 升級伺服器

時間 : 12:00am-12:00pm

人數 : 31/64 [ 64個呃人嫁! ]

steam及non steam

帳戶申請:
進入伺服器選擇登入模式
2 [用steam紀錄及登入]
6 [手動帳戶登入 當你按了6鍵 需要要控制台打上 amx_login "你的ac" "你的pw" ]
   [ 必須6個字或以上 當你申請左ac.則下次登入打回上次你申請ac的句式 amx_login "你的ac" "你的pw" ]

建議:
你是steam則使用steam記錄及登入
non steam 則便用 帳戶記錄及登入

新手必讀:
升級菜單: bind f1 amx_menu [ 按f1即可 ] [ 學技等等 ]
每升一等級獲得五金幣 [ 非VIP等級上限為1100 . VIP等級上限為1500 ]
每天登入獲得5個永久金幣及100銀幣 [ VIP 獲得8個永久金幣及200銀幣 ]
銀幣購買該回合或擁有性的物品 [ 兩倍血量.黃金AK.一萬硬幣.連槍.雙經等 ]
金幣則學習技能及提升技能[ 血量上限.狙擊槍功擊力.自動回血.吸血.連跳等 ]
永久金幣跟金幣一樣.永久金幣自動加到金幣中.

新手升級建議:
必須要有忍耐 [ 新手大多數已經不能殺死人 ]
武器使用awp [ 只要你打中人一槍已經可以升10lv左右. ]
                  [ 當然你幾百lv已經不能10lv一下 ]
                  [ 但必須用多些awp來升級 ] [技能升尖銳狙擊.加awp攻]
使用銀幣: 1lv開始一直草.唔可以用.直到你400lv左右.d2場你做T就用一把金ak或重型M249.頂住個a門門口.CT就出5到黎.有人黎就用5秒無敵.亂射.咁你就會升到好多lv的..都差唔多.

技能解釋:
再生生命-回復血量[ 必學 ]
堅韌生命-增加血量上限[ 必學 ]
吸取生命-打敵人吸取血量[ 你打中人先吸到.必學 ]
修復裝甲-回復裝甲[ 補甲 ]
裝甲硬度-增加裝甲上限[]
補給後勤-補後備子彈[]
失明子彈-打中人則令人看不到畫面 [ MAX才全黑.一下一秒.只限手槍 ]
停鈍子彈-打停敵人[ 所有武器適用 ]
小刀弱點-隨機獲得雙倍或以上的攻擊力[]
逃走反應-神敵人擊中則很快移動 [ 必學 ]
範圍醫治-幫助隊友回復血量[ 自己不會回復 ]
範圍修復-幫助隊友回復裝甲[ 自己不會回復 ]
連續跳躍-自動連跳[ 必學 ]
距離跳躍-增加跳躍距離[ 必學 ]
尖銳狙擊-增加AWP攻擊力[ 玩AWP必學 ]
漸隱小刀-全身隱形 [ 仲會有少少睇到.只限刀仔.不能連跳及距跳 ]

銀幣物品解釋:
兩倍生命-購買前一刻血量的兩倍[ 最好一開始就買 ]
隊友兩倍生命-你及隊友有血量的兩倍 [ 同上 ]
三個手雷-三個炸彈
    可能會比admin ban ]
隊友三個手雷   -你及隊友有三個炸彈
防暴鐵盾-盾牌
黃金AK-外貌為金色.攻擊力係普通ak的兩倍 [ 30發 ]
爆擊金刀-外貌為金色.攻擊力係普通刀仔的三倍 [ 無限次 ]
隊友效果-隨機獲得效果 [ 血量增加.回復生命等 ]
一萬硬幣-10000cs$ [ 通常轉新地圖的第一場則用 ]
地圖雙倍經驗-該地圖經驗為兩倍 [ 想快d升lv就買.只限一個地圖使用.不能重複使用 ]
單程地獄門卷-令人死去[ 送比人ONLY ]
重型M249-攻擊力係普通M249的1.5倍 [ 100發 ]
死神冥牌-死後購買獲得重生[]
黃金M249-VIP專用.攻擊力係普通M249的兩倍 [ 100發 ]
轉帳500銀 [ 將你的500銀送給別人 ]
全隊一萬硬幣-全隊有10000cs$ [ 通常轉新地圖的第一場用 ]
戰略套裝-炸彈一個(o4).閃光彈兩個(o3).煙霧彈(o5)一個 []
五秒無敵-五秒不扣血[ 800lv或以上不能用.給低lv人士方便升級 ]
黑暗回合-該回合整個場地變為較黑 [ 好似打喪屍咁.你多銀得制你可以買黎玩下]
黃金沙鷹-VIP專用.攻擊力係普通沙鷹(銀雞)的兩倍
CT 5G550-CT連狙一把 []
遠距攻擊步槍-TR連狙一把 []
M14-新手轉用連狙.比一般連狙較高攻 []

你好嗎1211 發表於 2-2-2011 17:48:14

活動推貼.1

你好嗎1211 發表於 2-2-2011 19:24:25

初一至初三停ser

raymondfu 發表於 2-2-2011 22:34:10

雖然好玩,但係个ser既adm就好好笑;
今日一上去玩,殺左个lag左既人,
之後佢就開Mic講,
"哦,我有小小記得佢,佢外掛架好似"
我想say no都講吾到;
然後就Ban左我;
好野!

你好嗎1211 發表於 3-2-2011 18:48:29

今天已開伺服

timho2242 發表於 8-2-2011 11:34:30

得閒玩下.

24419082 發表於 12-2-2011 12:28:13

D admin好衰囉.
佢用隱刀.跟住我見到佢.殺左佢.
佢話我掛.咁唔通佢用隱刀我就唔可以殺佢?(隱刀唔係全隱架囉)
其實e隻ser k9開得幾好.但係d admin真係好唔掂...隱刀.哈.可笑...

timho2242 發表於 14-2-2011 16:09:57

同意.個server只係d admin不太好.有外掛唔ban.又5比人開mic.admin又自己開mic.唔撚話??

0920357689 發表於 1-3-2011 18:42:23

樓主係唔係度--加開左分流
119.246.74.81:27018
限制600級以下既新人及關閉左銀幣系統

kan0264 發表於 3-3-2011 18:13:36

好玩呀=]
頁: [1] 2
查看完整版本: 香港 ToKyo 升級伺服器