醉愛文少 發表於 24-11-2011 20:19:20

唉..朋友..可能我唔識同人溝通...

金日,我同我fd嘈左...
小息個陣,我個fd食緊香口膠,佢過黎問我攞糖,我話:你會唔會過份左d?又食香口膠又食糖...佢就好嬲咁走左...之後2個小息,我問佢要唔要,佢話唔要...
回到屋企,佢msn話:我俾番d香口膠,糖,CD,錢你...我就話:你嬲啊? 佢話:無啊,你金日串我我話:我話你又食香口膠又食糖個件事?佢話:係啊我話:SORRY 我錯 你岩佢話:你唔洗講..唔好搞到我屈你咁.你次次都係咁.(因為次次有咩事都係我講SORRY)   下面詳情唔講啦...
佢平時毎日番要買6.5糖..我咪買囉....佢同佢條女出去睇戲...佢冇錢..因為佢用好多錢用在MAGIC...問我借100...我咪借囉...兄弟算囉...之前佢欠我300...我扮唔記得...唔洗佢還啦
佢平時話我白痴低B 個D...我冇出聲....如果唔係兄弟..我1定串番佢...佢之前俾佢女朋友D姊妹話過佢:話佢自私,好串
到底係我問題定係佢問題?

版主提示:
本主題將於2011年11月27日移往「人際關係」版。

+___琛】 發表於 24-11-2011 20:45:02

請問樓主F.幾,,,?

petersing01 發表於 24-11-2011 20:53:44

唔好理佢
佢咁樣望落唔多當你FD
就算係FD,錢銀呢D野都應該計清楚佢掛
仲有,你問佢又食香口膠又食糖唔叫串吧

sdcoco2006 發表於 24-11-2011 20:56:38

咁鎖碎事都可以攞黎嘈一餐..

刺客先生 發表於 24-11-2011 21:09:08

有人借左我錢
我一定迫到佢還

H20_希古恩 發表於 24-11-2011 21:10:26

如 果 你 仲 認 為 系 你 的 問 題 的 話 , 甘 就 真 系 你 的 問 題 了 .

pool 發表於 24-11-2011 21:10:50

我比較想知樓主同樓主個fd幾大..

醉愛文少 發表於 24-11-2011 21:44:32

我只是F3...有女朋友的..

〝細wIN_ 發表於 24-11-2011 21:55:59

日日食糖?蛀牙架啵

沙灘的紅足 發表於 24-11-2011 23:51:06

哦,小事黎姐
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 唉..朋友..可能我唔識同人溝通...