成展才 發表於 28-2-2012 23:19:16

大家認為邊個任務最難打?

我認為火炎任務05係最難,KO完火龍d mp都用得7788,跟住d紅魔就係咁攻過來:dizzy:

Eddy321 發表於 28-2-2012 23:50:41

如果要講邊個任務最難,我認為係森林任務05,因為d獨眼巨人好難防。

不過,我有一個問題,就是閣下是不是指一個人打哂個任務?

另外,火任05難就難在唔用火甲打,如果用甲打,係好easy!

我覺得除了森林任務05難外,火任03也是很難,我指的是當我用ava(火magic[有金], 火斧[ 頂傷有金],火鞋[頂大速頂加速鞋有金], +頂傷ava劍),一方面打到第三隻惡魔之眼的時候,d熔岩人和不能一下就清怪,另一方面d三頭狗速度很快,在一個咁窄的環境下,好容易被屈火,最重要的一點是,火斧攻速太慢,我好多時都會出唔到招(d三頭犬衝過來太快)。

不知大家是否同意我的看法?

tenzen 發表於 28-2-2012 23:58:20

我覺得難度:: 地宮>森林>火焰
死神...:curse:

成展才 發表於 1-3-2012 00:50:25

回復 2# Eddy321
火任03 用warren土劍頂降好易打,當然要有土鞋魔鞋

07101519 發表於 1-3-2012 19:09:38

森林任務04:D

成展才 發表於 1-3-2012 19:48:29

回復 5# 07101519
玩野咩bb>"<
係都地宮04啦:loveliness:

成展才 發表於 2-3-2012 11:29:32

回復07101519
玩野咩bb>"<
係都地宮04啦
成展才 發表於 1-3-2012 19:48 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
增加一項,土女土裝打地宮04好易打
可以打Gargoyle回HP,VICTORY!!

∼香B∼ 發表於 13-2-2013 11:08:00

森林任01最難 認真!!
其他任都可以1個人輕鬆打贏 唯獨森林任01 一唔小心就好易死~_~..其次就係打牛,一個人打得好辛苦

shat5201314 發表於 14-4-2013 12:25:40

森林最難打 邊關都係難d野鬼高攻數量都算多 又有貓頭鷹遠攻 防唔到都無左一半血咁制
其次係火炎05之後其他都好易

Harryc 發表於 16-4-2013 08:35:20

火炎任務05最難!
頁: [1] 2
查看完整版本: 大家認為邊個任務最難打?