peter9969 發表於 13-4-2012 02:24:37

★★急平賣★★ 彩金(code)70億 $200 不議 (好平啦)

而家開始冇時間玩彩虹冒險啦

所以

平賣彩金(code)70億----$200(不議)((HOLD))有幾個人問緊...

一定唔會昆....好平啦已經....

交收方式︰   可面交(只限到MTR比左錢後各自番屋企,再send比買家,只求信字)
               都可以用點交收...一律你先我後...收戲谷點(自己再放番比同學)暫時不適用...收我點果個人而家冇錢...

証明唔昆︰http://www.hkptb.com/forum/thread-5162-1-1.html                                          我係peter9969..成功面交8次....(其實有4x次...但係好多都冇登記)
               http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/show/qanda?aID=1129483193         仲有我喺yahoo拍賣我叫peter863737成功6次....(下面問題睇)

有意+MSN sellgta4@hotmail.com   請主動add我同講明自己要咩(有唔少其他買賣,好難分邊個打邊個)

peter9969 發表於 14-4-2012 01:19:05

平放呀...

peter9969 發表於 15-4-2012 23:08:11

急放...唔該啦...30億可以再平D...

peter9969 發表於 9-5-2012 02:49:05

推推推

peter9969 發表於 9-5-2012 02:50:45

推推推

peter9969 發表於 10-5-2012 17:04:36

一推再推...

siummm1317 發表於 11-5-2012 21:56:48

可以幾平 100蚊同你買30E......AVA係咩黎想問下

peter9969 發表於 11-5-2012 22:07:36

回siummm1317
AVA係1個特別既角色,同其他唔同人地會叫佢做AVA/13(佢係第13個角色)
$100 30e 應該係得既(我放同學放,要問一問,等陣再回你)
多謝發問
THX

peter9969 發表於 12-5-2012 20:20:32

推足一世..^^

siummm1317 發表於 12-5-2012 22:06:00

PETER//////點嗎?
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: ★★急平賣★★ 彩金(code)70億 $200 不議 (好平啦)