樂古Nakuz

標題: 棍波....求救-.-! [打印本頁]

作者: 浩ho    時間: 30-1-2008 19:28
標題: 棍波....求救-.-!
有冇人可以教下我點玩棍波?...上落/轉變果陣要點郁
大家有冇d教學or心得@@?thx
作者: marco159w    時間: 30-1-2008 19:57
唔係好明     你係唔係問咩轉先上波呀??  你個步係咩車呀
作者: 浩ho    時間: 30-1-2008 22:44
我見人上落斜同轉變都郁下支波...我都唔識講-.-
我新仔來...冇入卡玩架...只係得閒同fd ja兩轉@@用cn9a多-0-
作者: marco159w    時間: 1-2-2008 18:18
我諗你講果d野係“逆甩”、“5波技”、“CHOK波技(或俗稱為“擦子膠”)”   如果你係新手玩放油同踩brake就得嫁啦   但係我見意你開卡  因為有開卡同冇開卡別分好大   如果仲係有咩唔明你可以add我msn:marco159e@yahoo.com.hk
作者: 浩ho    時間: 1-2-2008 19:06
我依家都係踩緊brake玩- -我見好多人都棍波-.-驚俾人笑-0-
我想問開左卡同冇分卡有咩分別@@?
作者: marco159w    時間: 1-2-2008 23:07
唔洗驚呀  我刀唔玩棍波的  快咪得囉   
係分數  有分數同冇分數好太分別的
作者: 浩ho    時間: 2-2-2008 12:00
分數愈多部車愈快@@?
聽人講用棍波入彎會快好多...
作者: MO4151    時間: 2-2-2008 14:19
你棍波入彎果陣用3-4波吧
唔錯既入得
作者: marco159w    時間: 2-2-2008 23:29
正常的話就係  好似8v呀  你冇12m分  佢真係好慢  一d都唔勁呀
作者: marco159w    時間: 2-2-2008 23:39
你可以用5波技呀   入灣前上5波(但係果時你一定要係唔夠速上唔到5波喎) 之後放油/踩brake  比油果時就上番4波  要同時做
作者: 浩ho    時間: 3-2-2008 23:17
原帖由 MO4151 於 2-2-2008 14:19 發表
你棍波入彎果陣用3-4波吧
唔錯既入得

上斜/落斜入咩波好?
作者: 浩ho    時間: 3-2-2008 23:18
原帖由 marco159w 於 2-2-2008 23:29 發表
正常的話就係  好似8v呀  你冇12m分  佢真係好慢  一d都唔勁呀

咁得閒買番張玩下先@@
作者: 浩ho    時間: 3-2-2008 23:19
原帖由 marco159w 於 2-2-2008 23:39 發表
你可以用5波技呀   入灣前上5波(但係果時你一定要係唔夠速上唔到5波喎) 之後放油/踩brake  比油果時就上番4波  要同時做

好深-,-唔識-0-
作者: marco159w    時間: 3-2-2008 23:53
你跑得幾快呀  講哂所有場泥聽聽呀
作者: 浩ho    時間: 4-2-2008 13:10
原帖由 marco159w 於 3-2-2008 23:53 發表
你跑得幾快呀  講哂所有場泥聽聽呀

我冇理時間啵-.-次次玩完就算
作者: marco159w    時間: 4-2-2008 14:21
咁你下次玩個時就要睇下個時間啦
作者: 柒SAI×]]    時間: 10-2-2008 15:35
但係D人唔係唔玩踩BREAK咩-.-
我而家學緊擦子膠-.-
作者: [!BrIAN``    時間: 10-2-2008 16:51
係囉..............d人好似玩到抽筋咁-0-
作者: marco6    時間: 10-2-2008 22:39
你玩咩埸呀    秋下唔踩BREAK  伊下唔踩BREAK  你咩埸都唔踩BREAK  挑番場呀
作者: 師傅    時間: 11-2-2008 11:06
唔踩break=.=我諗你贏唔到0星托海-_-
break一定要,差在多定小姐一一
作者: marco6    時間: 11-2-2008 21:26
托海會有星嫁咩    文太呀
作者: 師傅    時間: 12-2-2008 10:43
標題: 回復 21# 的帖子
托海點解會無呀
你打完一周目佢咪變左1星囉
唔知咪講啦= =;P
作者: marco6    時間: 12-2-2008 22:09
咁都叫呀   =.=   咁我個托海咪7星囉

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2