樂古Nakuz

標題: 有冇蜀國軍團 收我 [打印本頁]

作者: 0whitesky0    時間: 24-9-2010 21:59
標題: 有冇蜀國軍團 收我

小弟 E+ 就 20 lv  想請問有冇蜀國軍團 收我  如果收的 請講 軍團 同 結義 個名,唔使勁,我係想識fd姐。 thx
作者: Dan乂鍾意    時間: 25-9-2010 09:12
想識朋友就要去蜀國啦,蜀國全部正義之士,吳國個d全部粉腸損友黎
作者: 0whitesky0    時間: 25-9-2010 18:51
咁有咩蜀國軍團收新手?
作者: zero2122    時間: 26-9-2010 08:30
想識朋友就要去蜀國啦,蜀國全部正義之士,吳國個d全部粉腸損友黎
Dan乂鍾意 發表於 25-9-2010 09:12

做咩咁講自己呀
作者: Dan乂鍾意    時間: 27-9-2010 10:57
回復 3# 0whitesky0

蜀國團首選梗係追星啦!
作者: 0whitesky0    時間: 27-9-2010 19:23
其實要點入團?同埋追星全名係咩?
作者: 緋雪千夜。》    時間: 27-9-2010 21:28
咪聽人吹啦
吳國共濟會不知幾偉大呀,離開魏國,拯救冇左魔虫既吳國
一團救一國,不知幾偉大呀
我地d蜀國都係d 2打6黎架咋 , 邊夠吳國強大呀
人地乜都要贏 , 輸都打死都唔認輸 , e種打不死既精神 , 新手要學下啦
作者: sin12321    時間: 28-9-2010 08:01
點輸呢? 死左1次就輸左?
你覺得你贏左咪講lo
唔洗講得咁隱瞞wo
作者: HSK    時間: 28-9-2010 18:30
吳國 係~仆~街~專入

魔虫又~仆~街~  共濟會又~仆~街~

但係我發現 ~仆~街~  始於勝多敗小
作者: 緋雪千夜。》    時間: 28-9-2010 20:02

贏左又話我地邊到有贏到~"~
點講呀,講左又點呀,你地咪又係到串串貢~"~
你地d人輸左又唔認架啦~"~你地又幾時話自己輸架~"~
作者: sin12321    時間: 30-9-2010 04:44
打架你估比賽啊 自定規則 贏輸? 我淨係知有d人會走佬
作者: 緋雪千夜。》    時間: 30-9-2010 19:58
咁你地個dan大人前幾日大大聲出世頻
話蜀國輸得多,俾番次我地贏架>3<
咁我睇錯,定係大人手殘錯頻呢 ?
好多人都見到wo
作者: sin12321    時間: 30-9-2010 23:29

佢講緊國戰wo 唔係事實來咩
唔通渣住弱國過世咩

作者: 緋雪千夜。》    時間: 30-9-2010 23:42

好波wo,佢冇打到"國戰"2大個字,你都可以話係國戰,唔話你勁唔得啦
作者: o不死鳥o    時間: 1-10-2010 00:32
回復 14# 緋雪千夜。》

佢地實搵藉口既 唔洗理佢地啦^^"
作者: zero2122    時間: 1-10-2010 00:34
-.-唔使講咁多,好記得一句"係唔係等到佢地走就當贏"~~笑晒
作者: kevin0220    時間: 1-10-2010 04:29
打機冇呢d叻叻.....邊好玩架.....

唔係點襯得起你地蜀班正義之士@@"
輸左俾羸果方串就緊架啦....頂唔順咪下次羸番囉

講咁多道理出黎....等人地睇到會覺得你地可憐@@"?
作者: kevin0220    時間: 1-10-2010 04:30
叻叻=仆~街 <-----原來出唔到的@@"
作者: 緋雪千夜。》    時間: 1-10-2010 13:10
打機冇呢d叻叻.....邊好玩架.....

唔係點襯得起你地蜀班正義之士@@"
輸左俾羸果方串就緊架啦....頂唔順咪 ...
kevin0220 發表於 1-10-2010 04:29

我地都唔知贏過幾多次啦~"~
你地個dan大佬係咁出世頻話我地輸之嘛~"~
我唔係得我1個人咁講~"~
蜀大把人都知既~"~
作者: tonycheung20    時間: 1-10-2010 14:18
蜀大把人都 ...
緋雪千夜。》 發表於 1-10-2010 13:10

唉! 吳國人多嘛!我地去公仔偷菜就比人....公仔偷菜就....

幾乎打架 蜀國都係比人圍
作者: kevin0220    時間: 1-10-2010 15:02
蜀大把人都 ...
緋雪千夜。》 發表於 1-10-2010 13:10

你地羸幾多次....關我地q事咩....
咁請問你係咪未輸過未口水過呀?

如果冇既...我咪收聲囉
蜀講野就係委屈要解釋?吳講既就係藉口係口水?
你地都幾霸道@o@""""
作者: 0whitesky0    時間: 5-10-2010 17:50
回復  0whitesky0

蜀國團首選梗係追星啦!
Dan乂鍾意 發表於 27-9-2010 10:57

入追星有冇lv嘅限制,同埋要入嘅話要同邊個講?
作者: jasontomy    時間: 16-3-2011 18:13
==我系降風既人,其實都系打機je,5使甘鬧阿==書米書囉,5會冇左d肉==槽咩je-==''
作者: 金腰帶3    時間: 17-3-2011 01:40
比你地班吳國幾叻都無用,始終都係遊戲,係遊戲講到幾叻有能用咩!現實有咁叻就話jeer! 蜀國人唔玩你地至拎得番D地國戰,如唔係你地拎到咩!!! 呵呵呵呵!!!!比你地拎灑又如何,現實可以拎去賣咩!!! 大家記住係玩遊戲!!!!
作者: 細細文    時間: 22-3-2011 04:17
比你地班吳國幾叻都無用,始終都係遊戲,係遊戲講到幾叻有能用咩!現實有咁叻就話jeer! 蜀國人唔玩你地至拎得 ...
金腰帶3 發表於 17-3-2011 01:40

=.=初時吳國無人唔玩,你地弱國弱到改版喇,吳國無人玩果時你地咪型囉攻到出嚟
平時子午,七星,白帝,2線王果D,你地D所謂大佬唔想打就無人敢去搶.
收到料吳國無人喇就大把人去搶,至型係你地喇,D叻叻吳國人邊夠你地叻喎
作者: 細細文    時間: 22-3-2011 04:19
=.=叻叻=仆      PK            街.出唔到字
作者: 韓少    時間: 31-3-2011 11:23
呢隻game係咁架啦 ... 當你個團勁果時就係仆 ..X .. 街.....
當年未有魔虫,....蜀國 鳳舞, 果班咪又係比人咁講... 因為冇人夠佢地打...
到魔虫果D出黎, 就變左吳國係仆.... 街...但蜀國果班人係冇變架bor ...
只係因為佢地唔夠打, 由仆....街變左做正義之士... 到魔虫D人唔玩啦...
就到魏國係仆, 街..... (好似係咁, 果時我都冇玩XD) ... 因為冇人夠佢地打...
根本就係邊個國好打果個就係仆 .... 街....
作者: 無名方士    時間: 31-3-2011 19:48
呢隻game係咁架啦 ... 當你個團勁果時就係仆 ..X .. 街.....
當年未有魔虫,....蜀國 鳳舞, 果班咪又係比人 ...
韓少 發表於 31-3-2011 11:23

帥哥注意用詞
作者: 韓少    時間: 1-4-2011 13:31
帥哥注意用詞
無名方士 發表於 31-3-2011 19:48

sorry 唷 ..
我已經盡力 修飾 我既用詞架啦><
作者: 無名方士    時間: 1-4-2011 19:06
sorry 唷 ..
我已經盡力 修飾 我既用詞架啦>
韓少 發表於 1-4-2011 13:31

嗯,多謝合作^^

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2