樂古Nakuz

標題: PCgameweekly︰官方正面回應潛能丹(更新) [打印本頁]

作者: 浩B    時間: 12-2-2012 16:28
標題: PCgameweekly︰官方正面回應潛能丹(更新)

當天龍3推出時? 但係而家連第2章都未更新啵
作者: 火.爆.輝    時間: 12-2-2012 16:31
事態不嚴重 竟然咁都會夠膽講出黎
作者: 7k7k    時間: 12-2-2012 16:36
唔食丹有幾可做到100M 咁都唔嚴重
作者: ★、血    時間: 12-2-2012 16:38
不嚴重<--
作者: 鋒...    時間: 12-2-2012 16:44
我要沖上100萬血!
作者: 刺客先生    時間: 12-2-2012 16:46
佢咁講即係要更新到天龍3?
咁今個月即刻升啦
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 16:47
我要沖上100萬血!
鋒... 發表於 12-2-2012 16:44

鋒哥...瘋了
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 16:47
佢咁講即係要更新到天龍3?
咁今個月即刻升啦
刺客先生 發表於 12-2-2012 16:46

;P 望係咁望... 咁樣先可以挽回啲玩家
作者: 癲小津    時間: 12-2-2012 16:48
Gameone你訓醒未呀AvA
不嚴重? 如果係甘洗會甘多人走?
你除左更新蛋 仲識咩?
算把啦你 你甘回應都係博比人插既
幾多50m打得嬴200萬 喂我夠知囉AwA
甘如果6個50萬 打 1個200萬5個50萬呢?
訓啦Gameone!
作者: 刺客先生    時間: 12-2-2012 16:49
望係咁望... 咁樣先可以挽回啲玩家
浩B 發表於 12-2-2012 16:47

台灣都就黎更新第2章...不如港服即時更新到天龍3啦~
作者: 鋒...    時間: 12-2-2012 16:50
鋒哥...瘋了
浩B 發表於 12-2-2012 16:47

不是我瘋了,是開發公司瘋了
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 16:50
刺客先生 發表於 12-2-2012 16:49

聽講九陰都開始進行緊...

你覺得GAMEONE想放棄定想雙贏?
作者: 癲小津    時間: 12-2-2012 16:50
刺客先生 發表於 12-2-2012 16:49

算把啦呢位兄台 睇死今次gameone米又係吹水:lol
作者: 刺客先生    時間: 12-2-2012 16:53
算把啦呢位兄台 睇死今次gameone米又係吹水
癲小津 發表於 12-2-2012 16:50

其實佢寫呢堆野都冇承諾D咩 只係大家有想像力姐;P
作者: 刺客先生    時間: 12-2-2012 16:54
聽講九陰都開始進行緊...

你覺得GAMEONE想放棄定想雙贏?
浩B 發表於 12-2-2012 16:50

雙贏
SD 天龍 九陰 3條大水喉Gameone都可能賺唔夠;P
作者: 癲小津    時間: 12-2-2012 16:56
其實佢寫呢堆野都冇承諾D咩 只係大家有想像力姐
刺客先生 發表於 12-2-2012 16:53

:lol Gameone狗招何其多 我先唔會再信
本身我都幾撐Gameone 但今次出左真丹 真係好想罵臭佢
人地都出到天龍3 佢仲係一開波既天龍2
作者: 刺客先生    時間: 12-2-2012 17:00
Gameone狗招何其多 我先唔會再信
本身我都幾撐Gameone 但今次出左真丹 真係好想罵臭佢
人地都出 ...
癲小津 發表於 12-2-2012 16:56

港服出野應該要跟台灣(?)

應該係台灣更新得慢先會咁
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 17:02
港服出野應該要跟台灣(?)

應該係台灣更新得慢先會咁
刺客先生 發表於 12-2-2012 17:00

其實可以唔跟台灣 可以直接跟國服

曾經聽過某位玩家嘅推測

可能香港向台灣買更新比國內平 故此跟台灣
作者: qaws353    時間: 12-2-2012 17:02
其實我有D唔明,粒丹有咩唔好? (新手)
食丹同上石有咩分別? 一樣咪係要錢 只不過食丹平D
仲有如果你食得上200M血,你D石到唔會廢得邊啦
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 17:03
其實我有D唔明,粒丹有咩唔好? (新手)
食丹同上石有咩分別? 一樣咪係要錢 只不過食丹平D
仲有如果你食得上20 ...
qaws353 發表於 12-2-2012 17:02

問題在於石有上限 雕紋亦有上限 但真丹只係鬥錢多

咁樣每個人嘅屬性就只會比較邊個食多真丹
作者: 刺客先生    時間: 12-2-2012 17:04
其實可以唔跟台灣 可以直接跟國服

曾經聽過某位玩家嘅推測

可能香港向台灣買更新比國內平 故此跟台灣 ...
浩B 發表於 12-2-2012 17:02

平應該係一個因素
第2個因素係翻譯都慳返
台灣會改好哂
作者: qaws353    時間: 12-2-2012 17:04
回復 20# 浩B

天龍不是一向到係鬥錢多嫁咩? 有錢一向就是皇道
作者: qaws353    時間: 12-2-2012 17:06
回復 20# 浩B

照你話咁樣每個人嘅屬性就只會比較邊個食多真丹 禁樣?

未出丹之前又唔見人話唔好出石?,出石又唔係比較邊個上得多石咩
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 17:06
平應該係一個因素
第2個因素係翻譯都慳返
台灣會改好哂
刺客先生 發表於 12-2-2012 17:04

唔係架= = 之前好多都簡體
作者: 刺客先生    時間: 12-2-2012 17:08
唔係架= = 之前好多都簡體
浩B 發表於 12-2-2012 17:06

果D活動唔係長期...所以連台灣都懶去改(個人推測)

反而改版應該係台灣翻譯
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 17:08
回復  浩B

照你話咁樣每個人嘅屬性就只會比較邊個食多真丹 禁樣?

未出丹之前又唔見人話唔好出石?,出 ...
qaws353 發表於 12-2-2012 17:06

無錯 但係石暫時只係60粒上限 60粒好易上 同埋你無可能上第61粒石

但係真丹就算你食到一億血都無問題
作者: qaws353    時間: 12-2-2012 17:12
回復 26# 浩B

無錯 但係石暫時只係60粒上限 60粒好易上 同埋你無可能上第61粒石

但係真丹就算你食到一億血都無問題?

嗯,我知60粒是上限,但寶石還有分等級的,禁上高D又有咩分別?

同埋我始終到唔明,食丹同上石有咩分別??
咪一樣有錢玩哂? 未出丹之後又唔係有錢玩哂咩?

同埋如果人地可以食丹,你地又唔可以食咩? 又會有咩唔公平?

作者: jackchui1204    時間: 12-2-2012 17:14
回復 26# 浩B

天龍唔會再有新玩家,普通抽旦玩下既朋友都有1-3set圖啦(105點),重玩/新手如果冇機會食真丹,就算大家都全6/7石,永遠都係少老手105點,gameone你等收皮啦!
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 17:17
回復  浩B

但係真丹就算你食到一 ...
qaws353 發表於 12-2-2012 17:12

唔公平嘅地方28樓有講 ;P 而家加入嘅人係無得食丹

同埋我唔知點解你會理解到上石同食丹無分別
作者: 浪跡天涯002    時間: 12-2-2012 17:19
算啦。睇到事態唔嚴重果句已經知冇希望

話時話,資料出自?
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 17:20
算啦。睇到事態唔嚴重果句已經知冇希望

話時話,資料出自?
浪跡天涯002 發表於 12-2-2012 17:19

上圖為今期pcgameweekly 下圖為gameone hk 官方fb
作者: qaws353    時間: 12-2-2012 17:21

回復 29# 浩B

上石同食丹相同地方:
1:同樣買點先有(積係要用錢)
2:同樣是有能力加的
3:同樣是有上限的(上限是=巳經沒有出了,和上石一樣最多只可上60粒)
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 17:22
回復  浩B

上石同食丹相同地方:1:同樣買點先有(積係要用錢)
3:同樣是有上限的(上 ...
qaws353 發表於 12-2-2012 17:21

如果所有人覺得第3樣叫上限嘅咁我無野好講
作者: qaws353    時間: 12-2-2012 17:24

回復 33# 浩B

就算唔計個樣,2樣仲唔夠?嗎
重點是有錢一樣到係玩哂? 有分別嗎?
一樣咪係要用錢先可以勁.......
作者: 刺客先生    時間: 12-2-2012 17:24
回復  浩B

上石同食丹相同地方:
1:同樣買點先有(積係要用錢)
3:同樣是有上限的( ...
qaws353 發表於 12-2-2012 17:21

使用上限跟使用限期是2回事...
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 17:27
回復  浩B

就算唔計個樣,2樣仲唔夠?嗎
重點是有錢一樣到係玩哂? 有分別嗎?
一樣咪係要用錢先可以勁.. ...
qaws353 發表於 12-2-2012 17:24

既然你堅持企喺你個獨特嘅觀點...

咁.... 本人亦無話可說
作者: tomy09    時間: 12-2-2012 17:40
甘如果6個50萬 打 1個200萬,你可說得這50萬容易啊小子..........
作者: leekongwa    時間: 12-2-2012 17:44
既然你堅持企喺你個獨特嘅觀點...

咁.... 本人亦無話可說
浩B 發表於 12-2-2012 17:27

我理解佢既意思 佢既意思係尚56石同食真丹一樣
    都係有錢就可以尚 可以食  道理都係一樣 有錢就可以好勁
    無錢就注定唔會勁得去邊
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 17:46
我理解佢既意思 佢既意思係尚56石同食真丹一樣
    都係有錢就可以尚 可以食  道理都係一樣 有錢就 ...
leekongwa 發表於 12-2-2012 17:44

-_- 我唔係唔理解佢嘅意思

相信咁簡單係人都明(?)

而佢嘅諗法係覺得真丹無問題...咁就無謂再作討論
作者: 小人物1個    時間: 12-2-2012 18:09
game one 你系5系on撚99?
您老味 同我講事態唔嚴重 你收9皮la
您出d蛋搞到成個物價市場大亂都算我地以前買個d點5糸點來? 我地d用正價買石 正價買3銀3布 正價搞pet 石灰級玩家都冇出聲
仲要搞個丹來比我地d石灰級玩家收山
你老味hihi 我吃1個丹+3000血 我5用少林比較 用高修丐比較 吊你老味 人地1個丹+7500血 我玩春毛?
1句 game one 你收皮la
(都未試過玩game玩到咁火)
作者: 殘酷之龍    時間: 12-2-2012 18:26

比人扣分都係咁話GAMEONE 我E家吊你老母呀 我唔係年初1果日吊你媽媽好比面你 之前D玩家用正價買石番來之後D卜街蛋搞撚到D石價低到吊HI都冇力咁都算 今次你話唔嚴重 人地國服比幾廿M什至百幾M來上石雕紋升撚到ON99 先岩岩100M血 你老母港服比幾M就200M血 咁不如你咁講 你放粒真丹上架SET200元寶粒 咁個個玩家有得食 個個幾千億M血 其實都唔係好嚴重姐 同私/服冇咩分別
作者: leekongwa    時間: 12-2-2012 18:31
其實我覺得由一開始就唔應該出轉蛋呢樣野
呢樣野巳經令好多人對Gameone好不滿
如果無出到蛋既話 可能隻game遊戲更加平衡
作者: 殘酷之龍    時間: 12-2-2012 18:33
50M-100M血的玩家還是有的 佢真係講得輕鬆
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 18:33
其實我覺得由一開始就唔應該出轉蛋呢樣野
呢樣野巳經令好多人對Gameone好不滿
如果無出到蛋既話 可能隻gam ...
leekongwa 發表於 12-2-2012 18:31

呢輪轉蛋推出嘅原因我諗係想俾新服唔好同其他服相差咁遠

同埋新野一出佢就會有轉蛋 想令玩家更易擁有新野

實際原因︰賺錢
作者: 情風    時間: 12-2-2012 18:49
全部廢話泥ge...
作者: dolphin413    時間: 12-2-2012 19:19
我一定會買黎睇
作者: andywilliam1    時間: 12-2-2012 19:30
Gameone你訓醒未呀AvA
不嚴重? 如果係甘洗會甘多人走?
你除左更新蛋 仲識咩?
算把啦你 你甘回應都係博比人 ...
癲小津 發表於 12-2-2012 16:48

haha 小津好激動wo:lol
仲記唔記得我係邊個?!
作者: luckz    時間: 12-2-2012 19:30
有個咁既代理真係唔怪得隻game咁快汁
作者: jackchui1204    時間: 12-2-2012 19:43
回復 44# 浩B .

我唔知gameone 有冇人睇樂古,但版主係咪應該諗方法比gameone知道玩家之不滿,而不是講一些官康說話呢,各位玩家,係到xyz都冇用,集體上北角拉
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 19:46
回復  浩B .

我唔知gameone 有冇人睇樂古,但版主係咪應該諗方法比gameone知道玩家之不滿,而不是講一些 ...
jackchui1204 發表於 12-2-2012 19:43

如果佢地肯聽 相信閣下都唔駛喺呢度發言... 去客服搵佢就是了
作者: ★亞杰、    時間: 12-2-2012 19:50
回復 49# jackchui1204
我同意笑
作者: ★亞杰、    時間: 12-2-2012 19:53
吊...自從出左真丹之後 打個同石既4石人 好似打緊一個全7甘樣-,- 甘樣一個冇石人剩係食丹都打死全7啦....收撚皮啦gameone
作者: ★亞杰、    時間: 12-2-2012 19:56
收皮啦,唔撚嚴重?你對我地D唔公平既玩家回番水 甘就唔嚴重  你老未系
作者: 5567    時間: 12-2-2012 19:58
其實根本5關gameone事
仲有D人有咩事成日話gmgm 乜gm關事咩--
仲有gameone只代理天龍八部 update都係等台灣
所以5更新又關gameone咩事
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 19:59
其實根本5關gameone事
仲有D人有咩事成日話gmgm 乜gm關事咩--
仲有gameone只代理天龍八部 update都係等台灣 ...
5567 發表於 12-2-2012 19:58

5567 @@

其實可以跟國服....
作者: 5567    時間: 12-2-2012 20:04
潛能丹係我放棄天龍既其中一個原因
冇所謂ga 放棄可能係一種解脫既方法
作者: ★亞杰、    時間: 12-2-2012 20:08
回復 56# 5567

有D野唔係你話放棄就放棄到....
作者: 5567    時間: 12-2-2012 20:09
回復  5567

有D野唔係你話放棄就放棄到....
★亞杰、 發表於 12-2-2012 20:08

認同既,game中所認識的朋友 友情等等所以我當初放棄都幾痛苦下
作者: ★亞杰、    時間: 12-2-2012 20:11
認同既,game中所認識的朋友 友情等等所以我當初放棄都幾痛苦下
5567 發表於 12-2-2012 20:09

無錯.....就算放左ac 個心都係天龍度...
作者: 5567    時間: 12-2-2012 20:11
無錯.....就算放左ac 個心都係天龍度...
★亞杰、 發表於 12-2-2012 20:11

所以開個分身得閑on下傾下計is ok
作者: ★亞杰、    時間: 12-2-2012 20:14
所以開個分身得閑on下傾下計is ok
5567 發表於 12-2-2012 20:11

嗯嗯
作者: jackfong    時間: 12-2-2012 21:10
其實係開發公司話不嚴重
唔係代理公司話不嚴重
作者: 浩B    時間: 12-2-2012 21:12
其實係開發公司話不嚴重
唔係代理公司話不嚴重
jackfong 發表於 12-2-2012 21:10

開發公司話唔嚴重嘅條件係有天龍3..

但係我地只係天龍2第1章
作者: ‵笨    時間: 12-2-2012 21:33
N個50-100M血GE去追殺溫生
作者: tomy09    時間: 12-2-2012 21:58

覺得食真丹冇問題既人,我諗你地可能誤會左d冇食丹既人既意思,佢地唔係話呢粒丹搞到唔平衡,屈機,係想表達依家就算有新人想大量投資玩天龍,但係因為呢粒野就有左一大段佢想追都追唔到既距離,呢個先係問題
作者: Owen仔仔    時間: 12-2-2012 22:03
不嚴重<--已經笑了
作者: 風神k    時間: 13-2-2012 01:07
之前唔係好大口氣話唔玩架咩你班友?做咩而家又咁激動?
gameone就係睇死你地得把口,口口聲聲話唔玩,點之又係繼續玩
嚴重,我真係唔覺有幾嚴重,丹已經收起左,唔好講200m,100m血既有幾個? 分分鐘得一兩個
再者呢d玩家唔洗洗錢? d丹係天掉落黎? 你地付出過D咩? 咩都唔付出就想隻AC勁?
出天龍3,同埋有新更新既時候,你班友咪又係番黎玩番,
你地係咁型既就唔好玩,理都唔好理,係到又發晒爛咁樣真係好笑,我係GAMEONE都廢事理你地,梗係照住果班有錢玩家,你地班友係咪都會玩架喇,咪由得你地鬧:lol
家陣天龍不知多左幾多新手,D人玩得幾開心,你地係真係唔想玩既就AC都唔洗放直接唔玩喇,又話咩放唔出AC又咩咁,多多藉口
作者: 莫菁兒    時間: 13-2-2012 02:02
有講=無講 GM你有病洗唔洗我買點比你賺錢睇下醫生?
作者: qaws353    時間: 13-2-2012 10:05

回復 67# 風神k

同意,D ON9仔係禁話有幾嚴重,攪到D真係想玩天龍的新玩家唔敢玩,大佬啊,你玩得GAME就知有錢=大哂嫁LA,見到人地200M血就眼紅?

你估人地買丹唔洗錢? 人地食得你地唔可以又食? 又有幾唔公平?
作者: 呆乂呆    時間: 13-2-2012 11:42
希望GAMEONE俾真丹上架啦 !
作者: qaws353    時間: 13-2-2012 11:43

回復 70# 呆乂呆

比泥做咩? 到時上左D人咪更加勁,D怪又唔會廢左,禁1野KO D怪好玩咩?
到時新手更會更廢,勁人只會更勁.

變成一隻只有代升的GAME 因為個個到禁高攻,根本唔洗組人刷野
作者: 呆乂呆    時間: 13-2-2012 11:56
回復  呆乂呆

比泥做咩? 到時上左D人咪更加勁,D怪又唔會廢左,禁1野KO D怪好玩咩?
到時新手更會更廢, ...
qaws353 發表於 13-2-2012 11:43

不嬲都是咁嫁啦天龍!唔想駛咁多錢咪唔食囉! 覺得值得咪食下囉!

得閒食一粒 當俾月費 冇所謂嫁 ! 佢呢家攪到咁 講真!逍Ser冇人入點咁制!

想人入番點! 一是真丹上架!一是設番上限!咩5石6石算Q數啦 ! 真丹先係皇道!

56石輸出? 幫人R痕炸!
作者: qaws353    時間: 13-2-2012 12:49
不嬲都是咁嫁啦天龍!唔想駛咁多錢咪唔食囉! 覺得值得咪食下囉!

得閒食一粒 當俾月費 冇所謂嫁  ...
呆乂呆 發表於 13-2-2012 11:56

真丹先係皇道?禁未出真丹之前D人打毛嫁?
如果你想隻天龍打王好似打普通怪禁,禁埋上 架 LO
到時仲會有人上石? 個個食丹到得啦

得閒食一粒 當俾月費 冇所謂嫁?

你咪天真啦,你估真係得閒食一粒? 你見條友有200M血就知咩事LA 食幾多日先=200M血啊
作者: 呆乂呆    時間: 13-2-2012 13:07
到時仲會有 ...
qaws353 發表於 13-2-2012 12:49

那...未出真丹之前真係睇石數!咁都有交打下!
    呢家你地話新玩家冇得食真丹 唔公平 咪上架囉
    人兄! 打怪秒王事小!野外絕對無敵EC 天山 你見過未
  上架 真丹大家咪可以西冧食囉 !到時咪有交打囉!
作者: tomy09    時間: 13-2-2012 14:26
我真係發夢都諗唔到,我最唔想遇到既賣潛能點遊戲,竟然會係香港天龍八部
作者: 望月乂時    時間: 13-2-2012 16:25
唉- -算啦.....咁都叫吾嚴重
作者: 浩B    時間: 13-2-2012 17:44
到時仲會有 ...
qaws353 發表於 13-2-2012 12:49

:lol 你真係幾矛盾 又話無唔公平唔平衡出現 而家又話打毛

佩服!佩服!
作者: 小火紫    時間: 13-2-2012 18:05
其實5喺有無錢食嘅問題,喺有無上限嘅問題,設左個上限就算幾有錢都正喺食甘多,最多都喺勁人少少甘,不過問題喺E家可以任食窩,甘咪拉闊左玩家嘅距離囖,姐系重點系越多錢越可以食得多,無1個頂點位,甘咪=5公平囖
作者: 平平無奇的玩家    時間: 13-2-2012 18:10
即係GAMEONE諗住耐唔耐就出一次真丹?
作者: qaws353    時間: 13-2-2012 18:15
你真係幾矛盾 又話無唔公平唔平衡出現 而家又話打毛

佩服!佩服! ...
浩B 發表於 13-2-2012 17:44

身為 版主的你竟然禁到留意唔到,係佢話叫GAMEONE上 我先話唔好 上左之後D新手打毛啊?

我之前話無唔公平係未架的,如果真係上左架禁更係唔公平LA

依家未上架又何來唔公平?  上同唔上係唔同的,希望你明白 :lol

佩服!佩服!  禁到唔明- -
作者: 浩B    時間: 13-2-2012 18:22
身為 的你竟然禁到留意唔到,係佢話叫GAMEONE上 我先話唔好 上架 左之後D新手打毛啊?

我之前話無唔公 ...
qaws353 發表於 13-2-2012 18:15

;P 咁咪係囉 上咗架點解唔可以俾新手食?

你唔俾新手有個食到300萬血武當?_?

咁你又話打毛? 又話唔公平 :lol 總之上咗架就一了百了

同埋我唔覺得版主一定要中文好好囉 。:lol

你矛唔矛盾呢家野就等其他人定奪把啦 , 同你講野不如去查版
作者: qaws353    時間: 13-2-2012 18:24

回復 81# 浩B

你C番我D回覆先LA 版主
我話打毛唔係同人打啊,係打王個時如果幾下就秒就唔係打毛?
總之上咗架就一了百了???

禁隻GAME咪無哂平衡LO 幾下就可以秒王 禁仲做咩叫王?

仲有你唔好禁無聊想捉字 OK?
作者: 殘酷之龍    時間: 13-2-2012 18:31
吊你老母個臭化HI 回朝番未出秋風轉蛋果時咪搞撚店LO
作者: 915610388    時間: 13-2-2012 20:00
回復 9# 癲小津

咁得e- -   群龍and樂古都見到你個名
作者: killer2137    時間: 13-2-2012 20:29
我一定唔會再玩天龍
作者: dannyboyho    時間: 14-2-2012 04:37
咁咪係囉 上咗架點解唔可以俾新手食?

你唔俾新手有個食到300萬血武當?_?

咁你又話打毛? 又話唔公 ...
浩B 發表於 13-2-2012 18:22

300萬血武當一D都唔好揪, 150萬內攻武當就差唔多
作者: 浩B    時間: 14-2-2012 06:56
300萬血武當一D都唔好揪, 150萬內攻武當就差唔多
dannyboyho 發表於 14-2-2012 04:37

明哥
作者: 逍遙龍王傑    時間: 14-2-2012 10:45
其實上架咪得,之前有食既又可以繼續食,之前收唔到圖食唔到既,而家又可以買黎食。新手又可以買,舊玩家又可以買,咁唔好咩?

而家既情況奇怪到不得了,根本就完全唔平衡!以前想打交果陣拉近下個距離,入點上下石,而家.....入點都冇用!上到7石都係咁,冇意思的。你粒真單上架就唔同喇,你一上,我肯定GAMEONE 6月都可以出多次雙糧!
作者: PC小龍    時間: 14-2-2012 16:11
NONO 果PART 只係我講,真正官方回應在新專欄怒火七頭裡面
作者: 刺客先生    時間: 14-2-2012 16:25
NONO 果PART 只係我講,真正官方回應在新專欄怒火七頭裡面
PC小龍 發表於 14-2-2012 16:11

好多50萬100萬血既人 咁既野都up得出...
作者: PC小龍    時間: 14-2-2012 17:40
係我立場係一個打唔贏200萬血咁咪搵多幾個圍佢,天龍唔係一隻講求個人英雄既Game,因為隻Game本身就已經會持續進化,玩家亦會跟隨腳步,今日唔知天日事。
作者: jackchui1204    時間: 14-2-2012 18:58
回復 91# PC小龍

Pc小龍係gameone撈咁耐幫口提下,古龍年代人
作者: PC小龍    時間: 14-2-2012 19:48
我公司係onegameshow 不是gameone 啦=)
作者: mmmmmmm    時間: 14-2-2012 21:13
= =''其實200M少林有咩好驚姐
搵2隻逍遙1隻天山(5石)爆都爆死佢啦
一放大200M血好快爆曬,玩封技都玩死佢啦
3隻5石人可以打到200M血少林冇還手之力   有咩好驚  最多咪唔玩比武同佢單P
作者: 刺客先生    時間: 14-2-2012 22:40
我公司係onegameshow 不是gameone 啦=)
PC小龍 發表於 14-2-2012 19:48

onegameshow唔係under gameone架咩= =?
作者: jeffreyltd    時間: 14-2-2012 23:32
狗UP 冇意見
作者: kei621    時間: 15-2-2012 01:53
其實仲有一頁專講流野同立秋:lol
作者: gameone_01    時間: 15-2-2012 02:05
詳細內容請留意 :今期 pcgameweekly

作者: 發表意見    時間: 15-2-2012 02:28
詳細內容請留意 :今期 pcgameweekly
gameone_01 發表於 15-2-2012 02:05

仲要點埋人買本?! 你地唔使汁都撈埋呀!
結果已經知啦,睇黎做咩!?
結果就喺推卸個責任去開發公司!
邊間喺開發公司呀...指出黎知下...喺唔喺搜狐呀!
夠膽你咪講呢單野喺搜狐搞出黎囉!!!!

作者: jas_225    時間: 15-2-2012 03:33
本pcgameweekly 呢排有個專欄期期插人..好激:lol

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2