樂古Nakuz

標題: 災厄全面更新問題,要鬧爆 [打印本頁]

作者: 屎忽洞大砲    時間: 11-2-2014 19:24
標題: 災厄全面更新問題,要鬧爆
相信今天出新災大部份玩家都主要去玩新災
同時依家災厄所有地圖既玩法都一致
4a都唔再有用
與此同時,本人今日走左去鎖場獨自玩下最終的絕望
只係去到爆第二個牆,就已經哂左5分鐘時間(手上拿著弒神)
平時一分鐘都唔洗,一個人都可以於一分10秒內爆哂兩個牆
過左兩隻雷比屍仔既第三個牆
我轉用電鋸爆
都比平時慢左多倍
level就算有幾高都有排r個牆
冇左攻max真係比平時慢左好多
大家不妨試下,然後做個討論。
作者: kaka9911    時間: 11-2-2014 19:56
唔係呀,感覺上幾好...起碼可以比新手玩下
作者: 屎忽洞大砲    時間: 11-2-2014 20:37
唔係呀,感覺上幾好...起碼可以比新手玩下
kaka9911 發表於 11-2-2014 19:56

但係刷災既時間慢左
作者: ZoMble乂幻月    時間: 11-2-2014 20:58
我都有個災厄全面更新問題,要鬧爆
岩岩開左幾場困難,2場打雷比,3場絕望
場場彈Connection problem
以為關難度事,較番普通,又彈
又以為係我部機問題,俾人做場主開場,照彈
今次CSO更新都未更新好就開俾人玩
估計聽日好大可能會有臨時維護
作者: yinkamman    時間: 11-2-2014 21:10
我都有個災厄全面更新問題,要鬧爆
岩岩開左幾場困難,2場打雷比,3場絕望
以為關難 ...
ZoMble乂幻月 發表於 11-2-2014 20:58

岩岩入左幾場困難,2場打雷比,3場絕望
以為關難度事,場主較番普通,又彈
我算,場主較番新場,又彈
又以為係佢部機問題,俾我做場主開場,照彈
都係唔玩住
作者: lagho123    時間: 11-2-2014 21:13
我覺得OK...錢果方面可以派下槍..
以前的[高手]句句用未MAX黎做借口話冇得派槍
呢家打屍就可以升..錢多到用唔哂睇下佢地點死
作者: ZoMble乂幻月    時間: 11-2-2014 21:21
岩岩入左幾場困難,2場打雷比,3場絕望
以為關難度事,場主較番普通,又彈
...
yinkamman 發表於 11-2-2014 09:10 PM

我呢家玩緊困難,唔知點解有人開到,黎洗a包啦
作者: 傻乂小風    時間: 11-2-2014 21:42
跟本唔夠打困難
開個絕望一開始100血 又難升 D屍一下打落黎扣30-40血
2野都死左啦
不過新場設計得幾好玩
作者: GiantStep    時間: 11-2-2014 23:51
跟本唔夠打困難
開個絕望一開始100血 又難升 D屍一下打落黎扣30-40血
2野都死左啦
不過新場設計得幾好玩 ...
傻乂小風 發表於 11-2-2014 21:42

今次多唔多BUG位
作者: v1w1    時間: 12-2-2014 13:36
看來災厄模式的難度增強了

希望某些借槍的人,發奮自強吧

借槍給你是人情,不借槍是道理

你可以說某些高手自私,殘酷不仁

不過現實是不付出努力,是不會有成果

同樣我是不會借槍給低於380血的人

利益申報:未改版前是0A,我的成功是不斷用戰斧刷屍,刷到10lv後才用槍打屍
作者: 傻乂小風    時間: 12-2-2014 14:31
今次多唔多BUG位
GiantStep 發表於 11-2-2014 23:51

目前發現一個BUG係打第一關中途要打隻雪王
你係見唔到隻野有血但可以打死
打死先會開門
但有個BUG係唔洗打死都過到就係引隻王去門到
佢一轉身打你會打到你上天
你彈上去道門可以CTRL卡入去
有個位岩岩好CTRL行到入去
行到上去禁唒D制重生點就會改左
所以基本上第一關可以唔洗打隻雪王
作者: GiantStep    時間: 12-2-2014 15:28
目前發現一個BUG係打第一關中途要打隻雪王
你係見唔到隻野有血但可以打死
打死先會開門
但有個BUG係 ...
傻乂小風 發表於 12-2-2014 14:31

多謝提點
作者: lagho123    時間: 12-2-2014 21:35
岩岩打左第一場新場以外既災...最終的絕望..
改左後認真絕望...打第1RD哂左30分鐘先過...
雖然3條友..但係隼雷打牆都係700幾(我柯林+24攻)
第2RD隼雷冇廢到...2-3分鐘殺左隻王...係牆厚左定打BOSS先有用--
((我覺得果D裝飾好有用..槌果個係-25%爆破果D傷害..
隻王放球果時我硬食左2個都係扣左300血左右....比著以前死左..
作者: ♂步步勇♀    時間: 12-2-2014 22:14
回復 6# lagho123

下.. 請問你引住[高手]有何用意? 乜老奉要派槍架?
作者: lagho123    時間: 12-2-2014 22:29
回復 14# ♂步步勇♀

冇其他用意...你都唔好諗咁多    講真.我冇話一定要派.不過只係玩得災太多
     見到好多人拎哂打王槍.都唔派...
     我每次心都係到諗...你係黎哂命定點???
     打災唔係想快完場???(升槍活動除外)
  最後一句.你唔洗太大反應...

即使你係其中一位
作者: GiantStep    時間: 12-2-2014 22:32
等維護睇佢幾時整啦...
作者: ♂步步勇♀    時間: 12-2-2014 23:52
回復 15# lagho123

咁人地鐘意派咪派 唔派咪唔派lo 把野係人地既 決定權梗係係人地到 人地想開心share咪派 想挑戰下自己咪唔派 派唔派關晒唔晒命乜事? 打災想洗稱先係想快d完場姐
作者: lagho123    時間: 12-2-2014 23:56
回復 17# ♂步步勇♀

打災想洗稱先係想快d完場姐,完全唔認同...打災洗稱唔可以約FD??去街場洗我想睇你去洗到幾時
加上唔一定每個人打災都係為左洗稱.我唔會話我係打災神手...
不過我都鐘意打災.為既係興趣.總比去屍3比人6技切槍好
想挑戰下自己為何不單人???街場你想點挑戰自己
作者: GiantStep    時間: 13-2-2014 00:45
回復  lagho123

咁人地鐘意派咪派 唔派咪唔派lo 把野係人地既 決定權梗係係人地到 人地想開心share ...
♂步步勇♀ 發表於 12-2-2014 23:52

其實都係想開心姐,何必咁煩惱
作者: 好人c    時間: 13-2-2014 01:47

困難版升等級加既傷害對牆無效   而且仲減到剩番5分之1
個傷害屬性只係對怪\王有效   所以慢左好鬼多
慢都唔係問題   但打成半個鐘    最後比個齒輪\POINT卷\幾日垃圾武器你先想死好明顯想搞垮災厄
作者: 倉井影    時間: 13-2-2014 10:58

就係有d[低手]既人, 成日[無禮貌]地問人拿槍就咁GUN,
一句唔該, 請問, thx, 都無.
問人野, 一d禮貌 一d尊重都無
係我都唔俾啦.
作者: PowerL2    時間: 13-2-2014 11:26

你去災場借槍 有幾個步驟1.將你既準心描住條友 係佢面前行黎行去
2.用隊頻打HEY!!!!!
3.再用隊頻打 can you give me gun
4.佢通常直接比你/wait

成功就是這樣來的
作者: lagho123    時間: 13-2-2014 16:39
回復 21# 倉井影

呢個我都認同...果D成日話槍..真係好煩    所以我得MAX左/打王先派
作者: lagho123    時間: 13-2-2014 16:40
回復 22# PowerL2

可是我都不問人拿槍.自己算是有可以刷災的槍
作者: GiantStep    時間: 13-2-2014 16:57
今次個地圖真係要比唔少耐性
作者: 147augustus    時間: 18-2-2014 14:11
對我黎講現在咁方便好多啦~唔使自己按升,扣左血升lv又可以回,血上限同避彈衣都多左
對我個人黎講快慢唔係問題,我都係享受一齊合作打嬴boss個過程
作者: 粉皮一塊    時間: 18-2-2014 14:27

派槍系人情 唔派系道理

一系就唔好挽 一系就自己抽

或者引隻雷比車甩人把槍都得

我挽災奉旨唔派槍 換槍都掉落死位

又唔系未俾人踢過 洗客氣?
作者: GiantStep    時間: 18-2-2014 15:51
對我黎講現在咁方便好多啦~唔使自己按升,扣左血升lv又可以回,血上限同避彈衣都多左
對我個人黎講快慢唔係問 ...
147augustus 發表於 18-2-2014 14:11

合作打真係好爽,一個人打根本冇咩作為
而且哂好多時間,除非你拿黎試槍
作者: lagho123    時間: 18-2-2014 16:51
回復 27# 粉皮一塊

講真..我冇話一定要派..   派唔派係你既決定..不過人地都開到聲話要把槍..
    你唔派你咪出句聲..又要唔出聲呢D先係最激氣..
    不過我打災多數用自己槍...人地要咪比.
   除非佢好不禮貌
作者: 147augustus    時間: 18-2-2014 17:01
其實派槍都係等大家打快d姐,做咩要咁計較=.=
作者: wildon0811    時間: 18-2-2014 18:49
派比佢唔係問題.而係D人係咁問你槍槍槍.派左比佢又幾秒佢就比人殺左.晒左把野.我派野既標準係380血以上先會派.我未MAX都唔會派.派左比佢佢地當你老奉咁.唔比槍就爆晒粗咁.家陣奉旨比咩? 佢有禮貌既就算未MAX我都會派.
作者: GiantStep    時間: 18-2-2014 20:12
回復 31# wildon0811

D人就係咁,算唔算係寵壞左
作者: carlos24    時間: 18-2-2014 20:49
a包而家得返11lv
作者: 臭蟹座    時間: 18-2-2014 21:04
人地要槍..我多數都會比..但我要有大量資金先
作者: wildon0811    時間: 18-2-2014 21:25
回復  wildon0811

D人就係咁,算唔算係寵壞左
GiantStep 發表於 18-2-2014 20:12

我都覺.可能係D人有槍既係唔係都比.搞到佢地以為比槍佢地係天經地義既...我以前都成日玩災.自從有依D咁既情況我都小左玩災.
作者: kelvinchm    時間: 18-2-2014 21:49
我係有錢又有人要槍先會派
又或者我爆錢又有需要洗槍的時候
不過唔理我有無錢,死都要我俾槍個D
送CSO BGM live門票一張不用謝

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2