樂古Nakuz

標題: 遊戲裏的情感 [打印本頁]

作者: ncl_    時間: 7-12-2014 08:58
標題: 遊戲裏的情感
計埋差唔多有五年,係game裏面識左個人,2年前佢乜都唔講就DEL左AC
情感呢d野你地又看化左幾多
作者: 馬拉松好手    時間: 7-12-2014 14:03
.........睇開睇化就會習慣..........人生就喺會有好多過客..........相識就喺一種緣份...........分開並唔喺緣滅.......因為佢已經存在過你記憶之中.........好好留低呢份記憶就足夠
作者: ncl_    時間: 7-12-2014 15:20
回復 2# 馬拉松好手

至少起碼話個原因比我知...
乜都唔講,想點?
作者: 安然    時間: 7-12-2014 17:04
遊戲始終係人玩既 點都會擺感情係入面
作者: 蠍乂    時間: 7-12-2014 17:41
咩都唔講就離開 總會有D唔捨得既...習慣就好了...
作者: ncl_    時間: 7-12-2014 18:26
回復 4# 安然

可能自己太認真.
作者: ncl_    時間: 7-12-2014 18:26
回復 5# 蠍乂

可惜我還未習慣沒有她的聲音
作者: 初音乂lui    時間: 7-12-2014 18:32
笑左。  我玩e隻game都3。4年都有唔小過客
作者: dannytsoi31    時間: 7-12-2014 20:49
玩天龍 有不少人試過可以開花結果 仍有唔少慘淡收場 睇你好唔好彩姐
作者: 馬拉松好手    時間: 8-12-2014 13:01
回復 3# ncl_

或者佢有佢原因.........如果你真心當佢喺一個朋友...一個網友.....依家你可以做到0既野就喺希望佢安好....開心快樂就夠......有時好多野你喺控制唔到....畢竟每個人有唔同
作者: ncl_    時間: 8-12-2014 15:47
回復 10# 馬拉松好手

佢當時都有講到話轉game..話玩龍online
但喺跟住就好似冇左呢個件事..
更加唔會冇啦啦del ac....
作者: vIrGo千    時間: 8-12-2014 20:59
多情自古空餘恨,好夢由來最易醒。
豈是拈花難解脫,可憐飛絮太飄零。
香巢乍結鴛鴦社,新句猶書翡翠屏。
不為別離腸已斷,淚痕也滿舊衫青。

希望你可以搵返到佢,我相信佢仲記得你,同你過的美好回憶
作者: ncl_    時間: 8-12-2014 21:08
回復 12# vIrGo千

3年啦,0聲氣,寂寞難耐,
我試過問d同佢有玩過既朋友,竟然比佢地話鬧返轉頭

作者: vIrGo千    時間: 8-12-2014 21:09
回復 13# ncl_

罵d咩? 我想知
作者: ncl_    時間: 8-12-2014 21:11
回復 14# vIrGo千

佢地話,只喺遊戲黎,何必放感情落去,唔好咁天真啦,之類
作者: vIrGo千    時間: 8-12-2014 21:16
回復 15# ncl_

唔好太傷心,隨緣,緣份依家野,好奇妙
作者: ncl_    時間: 8-12-2014 21:34
回復 16# vIrGo千

AC我就肯定佢已經DEL左,算由佢
作者: s20091112    時間: 8-12-2014 23:25
回復 15# ncl_

甘佢又岩喎 現實D啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2