查看: 84368|回復: 120
打印 上一主題 下一主題

[綜合討論] ├免費版吞食天地┤ 討論專區

關閉 [複製鏈接]
 樓主| 金魚佬靚仔 發表於 | 顯示全部樓層
可能唔同..做好心理準備-_-∼
-_-用外掛都唔好玩...唔係你升的..

大家唔好咁做丫------(因為我冇)-﹏﹏﹏﹏-
水戰掛-_-好串xd..
要點咩@@睇唔到><><><
11樓講的野真係串...-口-
-﹏-樓上講d野...當我無講過..
回下啦..-_-v最好加啦下話
唔係..另一隻吞食(中文)..不過唔洗錢..都好丫..個個都新手係唔錯
咁串@@..靚仔可以唔買姐..
唔洗-.-架...
-_-...抄post的人真係勁得好快..
..推番上去先...係到講吞食唔洗錢都係我先的..點會唔推a_a
冇外掛升到100lv  悶死你  hahaQUOTE

用手升會有奇特的..唔知點講
推番上去先∼
我個post改左名都唔知咩是-口-...
快速回復 返回頂部 返回列表