打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵堡]今日同某某板主玩左場兵堡,我覺得幾好笑下

我很想知道樓主會怎應[[tyjp-5-19]] [[tyjp-5-13]] [[tyjp-5-12]]

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
政* -3 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 66# 的帖子

現在會員"十兵衛"每日也來樂古就是不回帖
唔反駁就認衰仔咪得囉- -
認衰仔既膽量都沒有?

我的價值觀
錯左唔認衰仔=不負責任=不是男人[[tyjp-5-13]]
我的價值觀
回復 支持 反對

回復 68#+69# 的帖子

標題創得很正[[tyjp-5-8]]
樓主唔公開向版主道歉人地咬住唔放也無可口非[[tyjp-5-13]]
那是場主沒氣量~再說有龜的話出現這情況也是不可口非的[[tyjp-5-10]]
回復 支持 反對

TO反對JACKY食住上既人

你地都傻既...樓主唔道歉人地咬住唔放有咩出奇?

爭銀行錢唔還人地會放過你?
回復 支持 反對

回復 76# 的帖子

我意思係樓主欠jacky一句道歉[[tyjp-5-11]]
jacky要咬住唔放唔怪得佢架啵[[tyjp-5-13]]
=============================
[[tyjp-5-7]] 1-請樓主公開向jacky道歉
[[tyjp-5-7]] 2-而且在本貼標題上畫明"樓主本人已向小豪子jacky道歉"

[2的目的][[tyjp-5-7]]這貼可是有8層的
不是很多人會看完
進來一看就以為是jacky搞的鬼
那公平嗎?
回復 支持 反對

要求樓主在本貼標題寫明向版主"小豪子Jacky"道歉[[ipk (9)]]

-=====================================
好無奈囉
我之前個留言竟然比人扣人緣
我舉個例根本一樣道理
用下你個腦啦

回復 支持 反對

回復 84# 的帖子

絕對有需要道歉
水樓
"就彈出黎話(妖,你鬼LAG呀,熄野啦)之類說話

之後就係到嘈嘈嘈話咩LAG又點

最好笑係佢地棄之前話(我lag到控唔到兵!唔係一早出到黎)"

LAG又點:
證明樓主是覺得lag者進入禁lag場是沒錯的
就如在非吸煙內吸煙
間接證明自己有意站在lag者一方指證版主

最好笑:
絕對有恥笑之意
樓主恥笑版主,令版主直接受到其蔑視和嘲笑[[ipk (2)]]
(令版主受到不公平對待?XD)<這句不用理,說說笑就好
=======================================
至於樓主連道歉的膽量也沒有為什麼要開貼呢?[[ipk (22)]]
=======================================
既然樓主不出來

樓主算是默認了~

回復 支持 反對

回復 87# 的帖子

[[yoyo_165]] 無聊就不要看
個psot咁耐都係咁全因為樓主無意作出回答或道歉
回復 支持 反對

回復 89# 的帖子

我覺得樓主連Sorry都唔講聲係樓主小氣囉[[bao_48]]
回復 支持 反對

回復 92# 的帖子

有關指明道姓在前少少的對答就已經間接知道他在說誰了[[yoyo_173]]
堅持自己的想法為什麼又要開貼?[[tyjp-2-3]]
回復 支持 反對