查看: 2799|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 本人想開光弓帳玩光弓-0- + 問題討論

我想用光弓 甘如果要55job弓手帳 搵死地帶升好定收隻55job弓手ac好-0-
順便問問光咒&暗咒點+pt

=========================問題討論=========================

本人的fd(悍衛者。萊恩。)【大家有無見我,而我就叫  魚b﹏XD﹏】

話說我+我3個fd心思思開族 招d光弓入族 有隻+0光弓得果55lv到(eq全部白字) 我地叫佢入族
佢話 垃圾族 唔入 佢重話你族又無人 又無高lv光弓
甘我心諗:你55lv光弓 白字武 想入勁族-_-?....
大家覺5覺有呢個風氣 d光弓吊高黎賣-- 以為有光弓就大晒....(唔鋸可踩 討論黎)
果時我54光咒 之後去密普打天毛 佢光弓普攻小過我 我都無野好講

同埋覺5覺賣全頻好搵過賣其他點野-.- 我見全頻平放都放成15m粒-.-.... 平時d點物都係計1點15-17m--
回復

夢之多昆狗/搶埸狗,當然仲有xx9啦,所以唱人必須品全頻既價值係唔會低得去邊~!
講番光弓既價...十分恐怖,光咒+11只可以換到一張光弓+9...
回復 支持 反對

其實55job唔難升...
有朋友帶死地會更易升吧...
打豆升應該都行...
(不過速度應該會比以前慢...)
只係張卡會有點貴ge問題姐...
重有你要諗埋裝呢個問題...
21job光弓卡+0尋日幫人放左...
2200m唔包盒...(海ser)
如果有fd做到張全新光弓卡比你應該會平好多...
5轉任只少要交300m的任務費...
---------------------------------------
光弓吊高黎賣我就唔覺...
(我自己都有隻光弓...)
我家族都有唔少光弓...
但冇人個好似你咁講咁ge樣...
(應該係因為熟人多吧...)
55lv光弓唔係冇用...
不過佢態度的確有問題...
白裝勁極都有限吧...
咪睇佢有咩勁家族收lo...
雖然都唔會有的了...
其實光劍如果用令裝有張勁少少ge卡...
放20job+神力岩時間個陣...
自己打骨應該都會打到過半血...
所以光弓都唔算係大晒...
光劍都有搶經的潛質啊...

全頻多人用多人買...
好多人隨身都有幾個...
(用黎吹雞用?傾計用?收野用?)
咁自然會有個低價...
不過價錢應該都差唔多咁...
回復 支持 反對

甘有無家可以由1job帶到55job-.-....有無可能-_-?
開雙經 出王爆埋經水得5得-_-?
回復 支持 反對

2個鐘開晒雙...
快的只要2場死地便可以...
如果你係海ser又想搵人帶死地我可以幫到你...
價錢可議...
回復 支持 反對

我天空-,-
回復 支持 反對

其實唔一定要死地先升到上55job ge...
係最快升到姐...
唔想晒錢又唔怕慢可以打豆升...
打怪慢慢升都不錯的呀...
咁先有玩的樂趣吧...
回復 支持 反對

我打2分鍾豆就想訓
回復 支持 反對

我想用光弓 甘如果要55job弓手帳 搵死地帶升好定收隻55job弓手ac好-0-
順便問問光咒&暗咒點+pt

=========================問題討論=========================

本人的fd(悍衛者。萊恩。)【大家有無見我,而我就叫  ...
Ax_wai_xA 發表於 25-7-2009 01:25

死仔 我係eric ar 開會唔搵我 想打 ?.?
PS: 你5轉死得 我有亡手盾
回復 支持 反對

光咒我點法如下...
(99job+9)
攻:30
防:0
屬:70
血:20
死地專用...
暗咒同人打就點攻吧...
但係只打怪就點屬都夠了...
回復 支持 反對