樂古Nakuz

標題: 近日對fs的心情.. [打印本頁]

作者: 笨小子    時間: 12-4-2008 17:06
標題: 近日對fs的心情..
玩sg...我見到唔lag~但又比人話照相 加速 都算
好多朋友都唔係成日玩....命運,文仔個d...
搞到無隊友陪我玩,日日打野團....同野團d隊友玩又唔pick得又唔識玩...仲要自幹...
連樂古都靜曬= =.....搞到無心機再玩fs囉....
純粹發洩文章....
作者: [S]☆小明☆    時間: 12-4-2008 17:23
E家 D HK 人打散哂 等冇活動 SER
就可以係HK SER 浦頭  
應該會有唔少HK 隊
作者: 笨小子    時間: 12-4-2008 17:32
希望係咁...... e家想玩但一想起成日比台狗話lag都唔想玩= =
作者: 光與影    時間: 12-4-2008 17:33
死衝入活動ser打10場有3,4場係hk= =
作者: 笨小子    時間: 12-4-2008 17:42
咁我唔好彩掛[[yoyo_148]]
(你個簽名邊個黎嫁@@)
作者: ching45028    時間: 12-4-2008 17:44
我陪你玩丫唔嫌我廢的話-v-    屯門乂C    常on 但 廢
作者: 康T^T    時間: 12-4-2008 17:45
標題: 回復 5# 的帖子
著名MODEL LD你都唔識@@....
作者: haaaa    時間: 12-4-2008 17:48
其實衝等1ser都唔小hk@@'

打野團係好灰架-_-
特別係玩sg......
衣d咁靠隊友既職..
作者: 笨小子    時間: 12-4-2008 17:58
原帖由 康T^T 於 12-4-2008 09:45 發表

對呢方面知識唔多@@
作者: 笨小子    時間: 12-4-2008 18:00
原帖由 haaaa 於 12-4-2008 09:48 發表
其實衝等1ser都唔小hk@@'

打野團係好灰架-_-
特別係玩sg......
衣d咁靠隊友既職..

係...D隊友唔PICK..唔A根本唔洗入波...
我又唔太鐘意玩A
原帖由 ching45028 於 12-4-2008 09:44 發表
我陪你玩丫唔嫌我廢的話-v-    屯門乂C    常on 但 廢

當然唔會@@
作者: 卍命運的殘酷    時間: 12-4-2008 18:19
我日日都有上-,-''係你唔搵我姐=,=''
作者: 北比達    時間: 12-4-2008 18:42
標題: 那個美女叫 Leah Dizon
笨小孩 唔介紹入加 梨山一族 玩雙阿雷 xdddd
我同你都一樣...... 一用後衛玩 比人話照相...lag 狗   死外掛狗....
所以同個friend 換左個低lv pg玩 - -  小左比人話 漂狗

作者: 笨小子    時間: 12-4-2008 19:28
原帖由 北比達 於 12-4-2008 10:42 發表
笨小孩 唔介紹入加 梨山一族 玩雙阿雷 xdddd
我同你都一樣...... 一用後衛玩 比人話照相...lag 狗   死外掛狗....
所以同個friend 換左個低lv pg玩 - -  小左比人話 漂狗

http://gogo01.page.ne.jp/gogo/leah_d ...

咁難道係關SG呢個職既問題...
你既意思係叫我換埋PG@@?
[quote]原帖由 卍命運的殘酷 於 12-4-2008 10:19 發表
我日日都有上-,-''係你唔搵我姐=,='' [/quote
我日日上PF都唔見你ON~難道你刪左我好友嗎...= =
作者: 北比達    時間: 12-4-2008 19:33
原帖由 笨小子 於 12-4-2008 07:28 PM 發表

[quote]原帖由 卍命運的殘酷 於 12-4-2008 10:19 發表
我日日都有上-,-''係你唔搵我姐=,='' [/quote
我日 ...

= =" 唔係呢個意思  我意思係    佢地速度 跟到就唔會話你用外掛 一跟唔到 就一口咬定係 加速
總知 同台人玩一定會比佢地話漂  我問過d台人.... 我地係畫面見到 無漂
但係佢個畫面d人 係有延遲 1  2秒
所以佢地 成日話我地用照相就係咁

作者: 笨小子    時間: 12-4-2008 19:50
原帖由 北比達 於 12-4-2008 11:33 發表

= =" 唔係呢個意思  我意思係    佢地速度 跟到就唔會話你用外掛 一跟唔到 就一口咬定係 加速
總知 同台人玩一定會比佢地話漂  我問過d台人.... 我地係畫面見到 無漂
但係佢個畫面d人 係有延遲 1  2秒
所以佢地 ...

唉....咁好無引姐...
同台灣人打...成日比人話LAG...之後一堆粗口就出黎
明明技術唔比佢地差又比佢地話LAG~(唔計佢地屈)
今日見到個3X PG...我反跑個D佢跟唔上就話加速...
之後大轉2後即射入左佢就話我外掛...O咀 = =
作者: 卍命運的殘酷    時間: 12-4-2008 20:07
原帖由 笨小子 於 12-4-2008 19:28 發表

我日 ...

我都冇刪你好友-,-''我以為你用sg上添...
作者: 光與影    時間: 12-4-2008 22:04
原帖由 康T^T 於 12-4-2008 17:45 發表

見識少

我唔怪佢@@

sd番1,2套相俾佢深入了解下@@
作者: 西俊    時間: 12-4-2008 22:44
我今日
條友話我勁漂...開加速
又話影相..
又話開廣播...
咁事實係冇...
咁俾人屈搞到5想再玩fs...
作者: haaaa    時間: 12-4-2008 22:54
我諗個個玩外線 同台人打都成日比人話外掛 架啦...
算啦大家-_-
聽完咪算.
最緊要自己無用咪得lo
~~~
搵番d hk玩會好好多[[onion_48]]
我衣家隻sg都由以前自己打野團..
到衣家有frd組先玩sg..因為我獨立性真係唔係好夠[[onion_54]]
作者: 笨小子    時間: 12-4-2008 23:29
原帖由 光與影 於 12-4-2008 14:04 發表

見識少

我唔怪佢@@

sd番1,2套相俾佢深入了解下@@

好性感[[yoyo_151]]
今日同團友玩完= =玩得好開心
不過成日累輸佢地...我玩sg實在太弱
作者: maurice    時間: 12-4-2008 23:33
唉, 我玩SG都係咁呀, 成日累死隊友好唔開心...自己對成隊貢獻最少
作者: 恩田赤﹏REC    時間: 12-4-2008 23:59
板主你連貼 =___=+

搵我玩lo =,=
不過我又係廢的
加我msn啦~~cute_benson@hotmail.com
作者: 笨小子    時間: 13-4-2008 00:03
原帖由 恩田赤﹏REC 於 12-4-2008 15:59 發表
板主你連貼 =___=+

搵我玩lo =,=
不過我又係廢的
加我msn啦~~cute_benson@hotmail.com

版規更新左...
引用連貼唔扣分嫁....
得閒要留意下版規既變動先得嫁嘛[[yoyo_165]]
作者: 北比達    時間: 13-4-2008 00:40
原帖由 笨小子 於 13-4-2008 12:03 AM 發表

版規更新左...

收到[[yoyo_160]]

呃post
作者: 恩田赤﹏REC    時間: 13-4-2008 02:36
車車=___=
幾時改嫁...
作者: BeaSaGa    時間: 13-4-2008 06:48
原帖由 笨小子 於 13-4-2008 00:03 發表

版規更新左...

頂..我之前仲俾你狂扣分
作者: BeaSaGa    時間: 13-4-2008 06:49
原帖由 恩田赤﹏REC 於 13-4-2008 02:36 發表
車車=___=
幾時改嫁...

兄分∼你d恩田赤睇唔到 lol
作者: 康T^T    時間: 13-4-2008 11:22
D台灣仔唔識野亂咁講外掛就經常都有架啦
呢D當睇唔到咪算
佢唱出去都冇乜人會理架啦
唔洗為左D咁小事而唔玩FS架啵[[bao_49]]
作者: 光與影    時間: 13-4-2008 11:26
佢地未見過加速

見到飄就話加速
作者: 商台份子    時間: 14-4-2008 07:48
-.-由辣椒時期我已經係咁啦,都無咩感覺,以前長期在線,而家一星期玩幾次算數
作者: SEXMyLam    時間: 14-4-2008 11:28
原帖由 商台份子 於 14-4-2008 07:48 發表
-.-由辣椒時期我已經係咁啦,都無咩感覺,以前長期在線,而家一星期玩幾次算數

FS太悶耶~玩左幾年咩都厭~我地都好少上啦~肥婆蘭[[bao_49]]
作者: 笨小子    時間: 14-4-2008 15:48
已經開始有d厭...
來來去去都係咁...
無咩突破= =
作者: 北比達    時間: 14-4-2008 18:43
開發bug[[yoyo_160]]
作者: haaaa    時間: 14-4-2008 21:17
我好相信搵2個夾開既隊友練就會有突破-3-
作者: 笨小子    時間: 14-4-2008 21:27
大家都覺得我廢[[yoyo_149]] 唔同我組
作者: haaaa    時間: 14-4-2008 21:44
我都好廢.不如我同你組-3-
咩職?

我差隻底玩比賽
作者: 笨小子    時間: 14-4-2008 21:51
玩sg= =e家賣緊隻塔...不過都考慮緊仲賣唔賣...阿媽話唔比我買太盤....話就會考xd
作者: haaaa    時間: 14-4-2008 21:55
如果你決定唔賣既 add我丫~
真係差隻底.
hhyuen@hotmail.com
作者: 笨小子    時間: 14-4-2008 21:58
原帖由 haaaa 於 14-4-2008 13:55 發表
如果你決定唔賣既 add我丫~
真係差隻底.
hhyuen@hotmail.com

我隻pf黎@@玩單塔未必有板
作者: haaaa    時間: 14-4-2008 22:15
無所謂@@”

我地比較想要速度.講真對雙塔都作左最壞打算會少板.
我經己同緊個frd諗緊一連串既teamwork野.
∼∼
如果真係有興趣join既就搵我啦∼
唔想join都無所謂∼唔洗怕唔好意思[[onion_54]]
作者: 商台份子    時間: 14-4-2008 22:30
原帖由 SEXMyLam 於 14-4-2008 11:28 發表

FS太悶耶~玩左幾年咩都厭~我地都好少上啦~肥婆蘭[]

LAM仔我好耐無上啦,我而家玩mhp2g,同埋有人叫我16號公測玩天龍八部
作者: 檸檬    時間: 14-4-2008 22:59
一起 玩 eco~ 加入我團吧~一起做魔王~~~呵呵呵呵呵呵呵呵
作者: maurice    時間: 14-4-2008 23:46
原帖由 檸檬 於 14-4-2008 14:59 發表
一起 玩 eco~ 加入我團吧~一起做魔王~~~呵呵呵呵呵呵呵呵

講真eco應該好正
作者: 小小傻    時間: 15-4-2008 00:18
囧!!點解為爛講啲野成日同我差唔多
我由辣椒初期一直玩到而家  只不過中間有2or3個月冇玩過
只有一個朋友同我玩到而家
不過因為好多原因 我地都唔係成日一齊夾
其他時間全部都係打野團
辣椒fs 成立左幾耐??
哈~ 諷刺嗎
作者: maurice    時間: 15-4-2008 00:37
我自己都幾好運, 一直都有好隊友陪主我成長 0.0
就算依家有d無夾都好, 我都會懷念之前一齊玩的時光 0.0
而打野團, 野團我本身有挑開人黎夾, 勝率5成到應該有ge @@
野團唔算太差啦, 有d台灣人幾nice的
作者: 商台份子    時間: 15-4-2008 13:18
原帖由 小小傻 於 15-4-2008 00:18 發表
囧!!點解為爛講啲野成日同我差唔多
我由辣椒初期一直玩到而家  只不過中間有2or3個月冇玩過
只有一個朋友同我玩到而家
不過因為好多原因 我地都唔係成日一齊夾
其他時間全部都係打野團
辣椒fs 成立左幾耐 ...

0.0以前我都有好多隊友,一上線唔休無得打,只會唔知應酬邊邊
而家個fd list 佔半版既人都無lol
我由韓版封測開始玩,到而家都三年幾,係數碼剛轉版果陣應該係最開心的
作者: SEXMyLam    時間: 15-4-2008 19:01
原帖由 商台份子 於 15-4-2008 13:18 發表

0.0以前我都有好多隊友,一上線唔休無得打,只會唔知應酬邊邊
而家個fd list 佔半版既人都無lol
我由韓版封測開始玩,到而家都三年幾,係數碼剛轉版果陣應該係最開心的

由學玩到e+都係兩個細佬組~

e+唔玩~玩暗戰~仲好玩~日日打到9彩~

黎玩啦~76self都60級啦~[[bao_49]]
作者: 商台份子    時間: 15-4-2008 19:39
原帖由 SEXMyLam 於 15-4-2008 19:01 發表

由學玩到e+都係兩個細佬組~

e+唔玩~玩暗戰~仲好玩~日日打到9彩~

黎玩啦~76self都60級啦~[]

= =都唔知咩黎,不如一齊玩mhp2g
作者: 小小傻    時間: 15-4-2008 19:59
一樣唔知咩黎囉@@~~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2