樂古Nakuz

標題: [ 轉 ] 120 級武器×捲軸再度修正及新系統 新增地圖 [打印本頁]

作者: =羊=    時間: 30-6-2008 23:05
標題: [ 轉 ] 120 級武器×捲軸再度修正及新系統 新增地圖

技書都省番lol?

作者: cla991053    時間: 30-6-2008 23:17
某人話
技能書可能會delete
即係全智法,全幸賊個d人可能會
Oh my j[[tk_42]]
作者: o0OYiuO0o    時間: 1-7-2008 03:34
原帖由 cla991053 於 30-6-2008 11:17 PM 發表
某人話
技能書可能會delete
即係全智法,全幸賊個d人可能會
Oh my j[[tk_42]]

唔駛oh my god~~ 加番者~o~
作者: 我係new手    時間: 1-7-2008 10:02
hey , 佢比唔比嫁 ... 小心比人嘟-___-
作者: 遊俠翔    時間: 1-7-2008 12:39
........
一到4轉用齊成套裝即刻齊技-_-
到時又有排沖........
作者: o奇異谷o    時間: 2-7-2008 14:25
個D新怪睇上去好似唔多勁._.
作者: =羊=    時間: 2-7-2008 20:22
原帖由 我係new手 於 2008-7-1 10:02 發表
hey , 佢比唔比嫁 ... 小心比人嘟-___-

我問左月堂,佢話俾貼=)
作者: yauhowai    時間: 2-7-2008 22:05
唔掂唔掂
楓谷越出越唔正常
哇,帶d 120lvl 武器米唔使打zakum摞技能?
個白色卷就ok爽,都係幾%姐
混沌卷......癡癡地
完全超出想象
作者: o0OYiuO0o    時間: 3-7-2008 02:41
就黎出埋 gash外掛 等d人掛機升lv ~o~
作者: AAABBBCCC23    時間: 3-7-2008 06:57
混沌卷....變態嫁orz
日楓我玩果個ser一張就要15億↑

本身都無甘貴既 點知有一日
有人用混沌卷沖左隻27攻軍手
又有人沖到9攻粉披 自此就炒到甘樣.....

ps 我係講緊60% 100%日楓好似無....

作者: 愛乂止境    時間: 5-7-2008 19:03
尼d野出黎都係好似d頭命中60%甘天價-_-...d裝就劍士有用.其他都係冇乜用.劍士只要求力..其他要求太高啦...書邊有可以會del-.- 佢del我估起馬成川人梧玩
作者: 雜草    時間: 8-7-2008 20:23
新裝新圖新boss真係好吸引 -___-v
hkms都唔知要幾多年先出得齊 ..
update慢到嘔 .. 又出埋d廢野 .. 出d唔出d又吊住人條癮
但實際又吊唔到人條癮 .. 只會愈玩愈悶
而家既hkms簡直係垃圾 ..
唔係 .. 係垃圾都不如 -__-v
等到佢出依d野既時候我諗我到時升到大學嚕 orz

(離題tim - -"")

遲下到d神捲一出應該唔洗點諗 = =
又係港戰既天下 .....
又係不停咁轉蛋 ...

真係好懷念台版 -__-
出乜鬼野hkms - -! 倒自己米

作者: yauhowai    時間: 8-7-2008 22:13
妖,都叫你玩番台版又唔玩
我幫你個crusader都40幾%啦
成日玩private server[[tk_35]]

幾時玩番先?[[tk_26]]
作者: 雜草    時間: 9-7-2008 00:52
原帖由 yauhowai 於 8-7-2008 10:13 PM 發表
妖,都叫你玩番台版又唔玩
我幫你個crusader都40幾%啦
成日玩private server[[tk_35]]

幾時玩番先?[[tk_26]]

private server冇開好耐 ...
只不過係我個mon燒鬼左仲未去買番個姐 -___-
話時話你仲未比個登陸器我入 = =+ 點轉ip 我唔想搵
但係我個crusader仲有裝咩 = =
唔係已經比人偷曬去用咩 orz ..

hkms如果開左雪吉吉隱圖的話我都會去燒下錢黎升既

不過今次final exam@@v 都唔見得幾好 .. 想準備ce先
作者: yauhowai    時間: 9-7-2008 11:20
標題: 回復 14# 的帖子
今年好多老師都走[[tk_35]]

快d入msn先
crusader我有掉裝同錢過去
9炎有時又玩下.............
好像拿左你個鐳劍???
速披,黑皮都沒左
遲d問9炎摞番

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2