樂古Nakuz

標題: 續_大團搶場POST(新增精彩証據) [打印本頁]

作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 17:52
標題: 續_大團搶場POST(新增精彩証據)
版主...
我開POST果時講到明我成組人等緊一個交待
你一句『有罵戰』就封我POST
我想問幾時有罵戰=-=?
係有個女仔上黎自認成日玩老屈,仲惡人先告狀...
我都只係貼返佢地親口講既野同講返個事實俾大家知
曲奇同班大團人都未入我個POST,你就話有罵戰=0=

666果2個POST擺明撩交嗌,你就唔封!D字又紅又大果D就唔係罵戰
我只係同我班朋友講返個事件經過,事實,同埋等待交待,就要封POST
你做到咁仲有邊個會服你?

http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3388945&extra=page%3D1

哦~即係1手放左俾2手,2手又借左俾個賤人玩
咁個賤人就黎搶我埸~~~明白晒^^

作者: xdxdlam    時間: 27-7-2008 17:54
對..都5知乜野版主黎- -
封d 5封d- -
要封就封晒佢la
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 27-7-2008 17:55
刪帖你地又話唔好
關帖又唔得
乜都唔做話我唔做野-.-

罵戰我知唔係你搞
我同你講ge係刪帖ge原因
( 你都唔想張帖好好地變到罵戰? )
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 18:01
冇人想變罵戰!!
如果最終變成罵戰,就唔該你睇下邊個引起先!!
唔係只係封POST了事,一有罵戰就封,咁搞事果班人係唔知驚的
最好方法就係對証下藥,邊個引起先就扣邊個分!!

加上,我重申聲明:我講果D全都係事實!!
有晒人証物証,係之前有人口口聲聲話有証據就SAY SORRY!
我宜家貼上黎等交待,你又封我POST
你咁做只係俾人覺得你幫FD!
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 27-7-2008 18:05
唔好咁火住...
我已經做緊野
搞事d人已經講過

再犯者禁言
(↑我已經忍左好耐)

內容無話你有問題...唔好咁敏感

另外,
如果我要做野
恐怕大家都要扣好多分( 可能你都有份... )

作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 18:16
百日,你應該都知道:冇咁大個頭就唔好戴咁大頂帽<∼呢個道理
當初係666大大隻紅字講到明,如果有証據就點點點(你唔好話我知你見唔到)
宜家我俾人搶場!影晒相上黎POST都唔岩?
我POST上黎等交待,佢地唔入黎交待俾我都算
仲要死撐佢地既歪理:咩唔想人搶埸就買起個曙光,GM冇訂明條文唔俾人搶怪<∼呢D說話有良知既人點會講得出口?
宜家邊個搞事先?邊個引起罵戰先?你封左我POST又有乜用先?如果你知道我係冇問題果個,做咩又要封我POST先?
請一一清楚地回答我的問題
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 18:18
我有份?你如果俾到個合理既論點俾我,分咪由得你扣囉
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 27-7-2008 18:31
首先依家我話引起罵戰係由雪米兒話你開始
唔係你一開post 就起
而且你自己都用到個d 「不雅言詞」( 詳情你自己睇 )對罵
呢樣已經扣得你分

重申,引起罵戰唔係你,係雪米兒
呢張帖都唔係因為你有冇比証據而關帖
最重要係你自己都有參加罵戰呀...

講真,人地話你你唔應佢,佢自己自言自語都冇用
作者: 玄影    時間: 27-7-2008 18:32
作者: 豬BE    時間: 27-7-2008 18:35
一人小句- -如果百日吾關post佢好難做-.-
姐係你開呢個PO..但係慢慢轉變為罵戰
百日你可以扣佢地分+LOCK PO..咁樣可以公平D LO= =
仲有丹丹-.-雖然我吾係什麼戀雪高層
同埋我吾識相入面個條友-.-
但係都講聲SORRY啦-.-
吾好再嘈-_____________-
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 18:48
百日,我重貼係因為我得唔到我當初開POST既目的
咁你係我目的未達到之前就封左了事,唔代表件事就此完結
咁點解你又唔封埋666果幾個POST?佢D POST冇罵戰咩?似乎仲罵得過份過我POST啦
你始終都係答唔到我問你既所有問題
不過你要扣都冇所謂,我呢個POST擺明重貼,斷正個係個『續』字
我開得出,就咩得起...唔似得666咁
加上,我認我係有參與於雪米既對罵中,不過幾時有不雅用語?
請你指明,不雅既意思是在於爆粗嗎?我有見到我爆過粗??
更何況,佢地唔岩在先,你叫我扮唔到?咁不如我宜家黎同你講句:你又扮下睇唔到罵戰咪得囉
其實你覺唔覺得你愈封得多POST就愈搞得多事出黎?

BEBE~我都知道唔關你事,所以,你都無需向我SAY SORRY
更何況,你唔係戀雪高層,你係我地神奈人丫嘛^0^
作者: 豬BE    時間: 27-7-2008 19:01
百日- -如果你呢一刻想理返曙光版
吾該你開個PO話比大家知
由E+開始  要守返版規之類
你一時扣我地分  一時吾扣
夠竟想點= =
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 19:06
咪係囉..一係就幾日唔理個板
一上黎就狂扣人分又封post
你玩晒啦!
作者: 落星    時間: 27-7-2008 19:10
標題: 給版主及論壇會員
版主有責任維持版內以和諧的氣氛進行討論,
版主應以[公平公正]的言論,對版內的帖發表言論,
版主有權在版內創造個人風格,
但若出現有會員認為版主的個人風格有所偏私時應詳細解釋.
不可以 以不負責任的方式解釋問題
版主可以對違規的會員進行扣分/禁言/封帖等,但請一視同人**
[本人覺得版主的做法似乎有所不合以上原則,這是跟據最近的帖,版主的表現似乎偏袒某些會員]

論壇會員有責任監察版主有沒有違規,
論壇會員應以有證有據的事實進行討論,任何沒有理據言論,都是沒有公信力的,只會被當作吹水帖而論.
論壇會員應以和諧的氣氛進行討論,
論壇會員若發現版主違規/會員違規,論壇會員有權舉報違規人士.
[論壇會員可以收集有關帖子,列明原因,上報投訴區/上報超版]
[若經察明事實,違規版主將被切換]
[重申一次,請版主以*公平公正*的手法對待每一個會員]

ps:有關違規post,我搜索了不少=]*
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 19:22
原帖由 落星 於 27-7-2008 19:10 發表
給版主及論壇會員
版主有責任維持版內以和諧的氣氛進行討論,
版主應以[公平公正]的言論,對版內的帖發表言論,
版主有權在版內創造個人風格,
不可以 以不負責任的方式解釋問題
版主可以對違規的會員進行扣分/禁言/封帖等,但請一視同人**
[本人覺得版主的做法似乎有所不合以上原則,這是跟據最近的帖,版主的表現似乎偏袒某些會員]

論壇會員有責任監察版主有沒有違規,
論壇會員應以有證有據的事實進行討論,任何沒有理據言論,都是沒有公信力的,只會被當作吹水帖而論.
論壇會員應以和諧的氣氛進行討論,
論壇會員若發現版主違規/會員違規,論壇會員有權舉報違規人士.
[論壇會員可以收集有關帖子,列明原因,上報投訴區/上報超版]
[若經察明事實,違規版主將被切換]
[重申一次,請版主以*公平公正*的手法對待每一個會員]

ps:有關違規post,我搜索了不少=]*

有証有據有用咩???我個post冇公信力咩??
公平公正?我上黎開post等交待最後咪又係俾佢封!

封晒我果d又唔封佢個fd『666』果幾個post,以罵戰黎講,有眼睇既人都知佢個post罵得勁過我個po幾倍啦
我有晒人証物証,上黎開post,有人發起罵戰就連我都要扣埋分,仲封埋個post
身為版主,仲話人地講d咩就由得佢,仲教我唔好理佢地,咁我開個post黎唔回得?開黎做咩???
咁不如你又當睇唔到我地嘈咪咩事都冇囉!

咁版主又算唔算行為不當?佢又算唔算犯規?如果佢只係一個會員,係咪應該都要扣分?即係版主就大晒?

百日,唔該你睇清楚,我只係提出我既疑問,絕無討伐你的意思!
仲有,我問你咁多問題做咩一個都唔回答我?

作者: 鬼乂    時間: 27-7-2008 19:23
跟本就唔公平@@ 講真~分呢d野你鐘意扣咪扣飽佢囉
對我冇咩大影響
但某人做錯野你可以唔理@@ 反而關post就當算~
咁算點? 以前殺仔係神奈既人 都冇咁偏幫神奈個團呀(注:殺仔係上一任樂古版主)
你而家做版主好叻?擺明就係偏幫曬戀雪
你唔鐘意理係你既事~ok~我可以信你冇時間 咁你有時間番黎管果一陣就咪管咁多野
管d唔管d 算係一個好版主? 除非你係真係有心管好個版 同長期管 如果唔係隨便亂關post就唔岩~

用你對眼睇清楚咩團做錯野先la@@ 淨係識關 關左以為當冇事?小朋友處事方式呀
講真@@~你咁做野法 仲衰過agames個版主之前做既野\

分你鐘意扣就扣~~反正你既做法已經令我認為你係一個無能版主
反正我唔在乎d分~@@ 我只在乎真理

作者: 呀尖    時間: 27-7-2008 19:26
小人物出場----
搶場咁大鑊都封post??
我地小人物就話唔夠搶...
大"佢唔到.
e+佢地有相為証..搵人評下理都封post??
作者: 落星    時間: 27-7-2008 19:32
不可以 以不負責任的方式解釋問題**

有關樓主所發問的問題,版主的回答,很不負責任呢..
人地有證有據你就封人post,(有些像隱瞞事實)那些沒有理據的,為何你不封,不是偏袒某些人,那是什麼原因?

關於重覆回帖而扣分,我看過之前的帖,為何你只扣了段天及丹丹的分??
我發現不只他們有重覆回帖,還有好多人呢,為何不一視同人**???
作者: 鬼乂    時間: 27-7-2008 19:35
擺明百日針對人la~~~針d對戀雪聲譽有害既人呀ma
作者: 神乂影    時間: 27-7-2008 19:38
百日冇時間其實退任仲好....
當初做版主應該有隨時處理版務既準備....
好多壇既版主都有日日mon住架....
冇時間就退任...呢頂帽對你黎講真係太大啦~~
靈丹姐唔好勞氣....公道自在人心~
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 19:39
原帖由 鬼乂 於 27-7-2008 19:35 發表
擺明百日針對人la~~~針d對戀雪聲譽有害既人呀ma

佢地大團一家親係佢地既事
做得版主呢個位就唔該公正d!
我宜家有晒人証物証都俾你封post,咁不如索性叫樂古取消曙光板啦!
仲有,分呢d野我唔自在,你鍾意點扣就點扣
我只求公道
大家放長雙眼睇,佢遲早又借頭借路封埋呢個post
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 19:47
百日你真係想搞到人神共憤
原帖由 牡丹靈姬 於 27-7-2008 18:18 發表
我有份?你如果俾到個合理既論點俾我,分咪由得你扣囉

百日,你上一個回覆打左之後丹就開始打啦,點知佢打完又見到原來係佢打緊果陣你又改左post
好正常佢緊係開多個post回返你改果d野架啦
真係有心貪果d分咩
[[樂古曙光版咁落去都執得,貪d分多黎做咩?]]

BE,我地根本係對緊事而談,係平心而論
引起罵戰大家都唔想,比人亂扣分+封POST更多唔想

同埋我之前只係好心叫佢地唔好扯開話題
要傾計不如我開一個吹水帖姐
咁都要扣分?
ok,就當我有意扯開話題
你諗下如果你效率快我會唔會講e句啦
如果你效率高做到野叫佢地唔好扯開話題我洗講?

作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 20:14
佢鍾意扣人分咪俾佢囉..
d分我要唔要都罷啦~

牛油,版主做時野係大晒既,唔會有理論呢樣野話俾你知
根本,宜家個個都針住佢黎鬧,都已經知佢有幾咁『公平公正』

牛油,唔關BEBE事,加上阿BE都話明唔識戀雪果個魔王,同佢都講明自己唔係該團高層
所以,BEBE係唔需要SAY SORRY的~^^
作者: 豬BE    時間: 27-7-2008 20:15
其實....如果你真係有心理返個版
就講比大家知  由而家開始你會點樣管理
你冇管咁耐...一時三刻..凸然之間話管就管
話扣就扣...手法吾太好LO

你冇時間管理...不如吾好做啦...
你E+做D吾做D..只會引起大家不滿
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 20:17
丹- -
你咁講就唔岩啦~"~
大把分唔=可以比D人咁做野~"~
我唔係話過BE牙~"~
我只係想講其實一直以黎我地都係以事論事~"~
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 20:22
牛油對唔住...誤會左你...
係我錯,錯左要識講對唔住^^
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 20:27
咁就岩啦~~
叻仔叻仔~~~
作者: 豬BE    時間: 27-7-2008 20:30
佢明明係囡-____________-
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 20:32
算啦...我都唔知我幾時做左人丹兄=0=
性別都俾人改埋...
開頭只係得天一個咁叫我...
宜家連牛油都學埋佢D衰野\口/
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 20:32
lam兄又想一齊傾-0-?
想吹水請移玉步去吹水帖
一陣又比人扣扯開話題分~
作者: 鬼乂    時間: 27-7-2008 20:56
丹兄,馬姐@@? 以後係咪要咁叫
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 20:59
老鬼.\"/.
你係咪又係到搞事!!
百日,佢文不對題呀!!扣老鬼分!!!
你去左邊...?快D出黎開工啦~
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 21:18
鬼雖然我唔識你=V=
不過你講得好岩牙!!
比個GOOD你[[bao_41]]
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 21:22
百日!!扣埋牛油!
我係女,佢話我丹兄!
人身攻擊定侮辱呀宜家∼∼∼
扣分扣分!!
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 21:25
-0-""
丹兄哈我了....
作者: 鬼乂    時間: 27-7-2008 21:28
丹兄又蝦人@v@
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 21:30
係LO-333333-
真衰....
作者: 豬BE    時間: 27-7-2008 21:30
每人扣分100-_____-
文不對題@@
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 21:32
= ="""
扣都應該扣拉開果個啦@@"
作者: 豬BE    時間: 27-7-2008 21:43
開個位扣200
其他100- -方便快捷
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 21:50
哼= =
百日又潛左水吧
e家係未已經解決左問題?
作者: .小夜﹏    時間: 27-7-2008 23:03
丹丹做咩成人比人串~~但係d人搶場真係好q沒品
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 23:22
完左啦完左啦~~~~~~~~~
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 23:23
下........=0=完左??
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 23:25
-0-
回左POST= =
我以為係LIU果個
作者: 雪米兒    時間: 27-7-2008 23:42
原帖由 牡丹靈姬 於 27-7-2008 23:23 發表
下........=0=完左??

你講既所謂事實都未必係事實
你自己話係事實咋啵
全部都係你個D FD
FD幫FD都好正常
你話比我地團親眼見到係佢搶就話姐
一係你咪拍片
由你開始打怪開始
拍到有人打你D怪
搶你個場
咁我咪信你囉
仲有我唔係咩大團高層
高層冇我份做
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 23:45
又一個帖等封了~"~
作者: 雪米兒    時間: 27-7-2008 23:48
今次我冇引起罵戰呀
我講道理之嗎...
作者: 豬BE    時間: 27-7-2008 23:57
大家一齊將會比人扣20-60分- -
作者: 雪米兒    時間: 27-7-2008 23:59
又扣= =?
我D分破晒產
作者: 牡丹靈姬    時間: 28-7-2008 00:02
原帖由 雪米兒 於 27-7-2008 23:42 發表

你講既所謂事實都未必係事實   
(你要維護個團講咩都得咖啦=-=)
你自己話係事實咋啵              
(有晒人証物証都唔叫事實,咁叫咩?)
全部都係你個D FD                 
(唔通我會同d好似你咁cheap既人組升呀?你鍾意同你班朋友玩老屈咖啵=0=)
FD幫FD都好正常                    
(下,我地呢到個個都係對事唔對人囉...邊個fd講錯野我一樣照鬧,你唔信咪問下人囉)
你話比我地團親眼見到係佢搶就話姐  
(咁我諗你地團要每一個地圖每個場都搵人係到看守啦,有晒証明都唔肯信,咁固執=-=)
一係你咪拍片                     
(開頭你地夠話有相就po上黎做証明啦<~呢句講左十幾次=-=.....宜家咪又係唔認數!)
由你開始打怪開始               
(姐姐,睇黎我真係冇話錯你,你個腦真係唔多健全,冇事冇幹拍片?厭電腦唔夠lag呀?)
拍到有人打你D怪               
(拍到有人打我怪?即係一有人打我怪就停?中文文法錯晒=0="")
搶你個場                          
(點解唔有人搶先黎拍??)
咁我咪信你囉            
(唗氣啦,我唔使要你地信我啵!你地都大團一家親咖啦,之前講到天花龍鳳,有相就乜都得,宜家又反轉豬肚,個個淆青...)
仲有我唔係 ...

百日,佢又上黎想引發罵戰啦!!!扣分啦喂~~~~

作者: 雪米兒    時間: 28-7-2008 00:05
原帖由 牡丹靈姬 於 28-7-2008 00:02 發表

百日,佢又上黎想引發罵戰啦!!!扣分啦喂~~~~

錯....
我冇引起罵戰
我係討論事件
唔好誤會我
作者: 牛油    時間: 28-7-2008 00:11
百日off左了~~~
作者: 牡丹靈姬    時間: 28-7-2008 00:11
原帖由 雪米兒 於 28-7-2008 00:05 發表

錯....
我冇引起罵戰
我係討論事件
唔好誤會我

哦~~咁我果個post都係討論我俾你團搶場既事實!!
仲貼晒圖,有埋你既自爆犯罪証據~~
係事實!不過你選擇裝傻扮盲係你既事,事實係改變不了的~~
無謂再死撐落去啦!呢到唔會有人支持你~事實係勝於雄辯的~~^0^
作者: 牛油    時間: 28-7-2008 00:13
大家請冷靜下來~"~
百百咁封ac就太慘了~"~
作者: 段恨逆天    時間: 28-7-2008 00:54
原帖由 雪米兒 於 28-7-2008 00:05 發表

錯....
我冇引起罵戰
我係討論事件
唔好誤會我

呵一時叫人要圖 一時又要人証 今次有圖仲有成組人証 依家講唔過就話歪理??
你覺得你自己係講緊道理咩??
作者: 牡丹靈姬    時間: 28-7-2008 00:58
天~
佢地幾時都覺得佢地岩晒咖啦!!
自爆成日屈人都夠膽死大大聲聲講出黎
知唔知醜咖=0=我都話上樑不正下樑歪咖啦\口/
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 28-7-2008 09:22
現在以訂下定義標明。

請詳看版規
作者: 牛油    時間: 28-7-2008 15:40
唔該晒百日~"~
大家話人之前睇一睇好d=v=
作者: 牡丹靈姬    時間: 29-7-2008 02:41
請大家睇睇新相...
可能另有內情@@請主角上黎解釋...以免罵戰再發生=0=
作者: 豬BE    時間: 29-7-2008 07:28
丹丹= =第1個帖  係2手魔王
第2個帖係T仔= =''本人泥
不要5會...............快D改返個PO..
佢地冇前後矛盾呀...........!!!!!!!!

作者: 牛油    時間: 29-7-2008 09:54
= =
搞到我好亂TIM~"~
作者: 豬BE    時間: 29-7-2008 13:35
嗯-______-..丹丹你明了^O^
作者: .小夜﹏    時間: 29-7-2008 14:38
咁姐係個個係2手啦...
作者: 魔。﹏。王    時間: 29-7-2008 19:01
魔王降臨係米米黎嫁
魔﹏王先係我
作者: 火月風    時間: 29-7-2008 19:23
原帖由 牡丹靈姬 於 27-7-2008 17:52 發表
版主...
我開POST果時講到明我成組人等緊一個交待
你一句『有罵戰』就封我POST
我想問幾時有罵戰=-=?
係有個女仔上黎自認成日玩老屈,仲惡人先告狀...
我都只係貼返佢地親口講既野同講返個事實俾大家知
曲奇同班 ...

咁其實你所謂既賤人係我~火月風,完全唔關 卍魔王降臨卍 既事~
當日我玩緊 魔獸爭霸3 信長之野望 所以冇注意到 !SORRy    (如果有興趣同我一齊玩 魔獸 就一齊啦~)
不過當日我係坐標499,432(好大個場)打怪中...所以搶左都唔係好知~
作者: 魔。﹏。王    時間: 29-7-2008 19:59
而家清楚曬啦~當日既野真係5關我事~如果5信叫百日查下火月風既ip同我既ip係咪一樣
作者: 火月風    時間: 29-7-2008 20:05
原帖由 魔。﹏。王 於 29-7-2008 19:59 發表
而家清楚曬啦~當日既野真係5關我事~如果5信叫百日查下火月風既ip同我既ip係咪一樣

為免比人老屈!現在附上我幫佢升既時間:
7月27日 下午6時至下午6時半  下午9時半至下午10時半
7月28日 下午7時至下午12時

如果時間係岩就係我搶樓主既場,如果時間唔岩就另有他人搶場
作者: 豬BE    時間: 29-7-2008 21:18
t仔-33333333-''
丹丹- -E+水落石出啦-口-''
作者: =影=    時間: 29-7-2008 21:20
無謂咁火吧@_@||||||||
作者: 牡丹靈姬    時間: 29-7-2008 23:12
原帖由 火月風 於 29-7-2008 20:05 發表

為免比人老屈!現在附上我幫佢升既時間:
7月27日 下午6時至下午6時半  下午9時半至下午10時半
7月28日 下午7時至下午12時

如果時間係岩就係我搶樓主既場,如果時間唔岩就另有他人搶場

我POST相果日係26日晚=0=
個POST講左了!

仲有...BE,我講左好多次,如果只係純粹搶場同唔走我地都唔會咁嬲...
POST相既原因已經講左係因為個團,於當日我叫頻時,等了一段很長的時間...都沒有回應
之後仲要俾曲奇咁鬧我...講到好似我唔讓個場俾佢團友...就係我唔岩!
我想問,有邊個唔慶?!
請大家不要再誤會我地針對個團
其實我只係想POST相俾『用大紅字講到明會道歉果位』睇清楚
不過佢選擇淆底唔認數,我地都吹佢唔漲∼

作者: 豬BE    時間: 30-7-2008 00:40
但係..魔王都出左泥講sorry啦...
丹丹不如算數啦- -...
作者: 火月風    時間: 30-7-2008 01:22
原帖由 牡丹靈姬 於 29-7-2008 23:12 發表

我POST相果日係26日晚=0=
個POST講左了!

仲有...BE,我講左好多次,如果只係純粹搶場同唔走我地都唔會咁嬲...
POST相既原因已經講左係因為個團,於當日我叫頻時,等了一段很長的時間...都沒有回應
之後仲要俾曲 ...

既然係16日夜晚就唔關我事啦...因為我係27~28日幫升,26冇幫到....
咁你問魔王本人...唔好問我
作者: 牡丹靈姬    時間: 30-7-2008 01:25
BE,你仲係唔明?!
我地成組人一路都唔係嬲魔王=-=
而魔王單方面作出道歉,我地係接受的!
作者: 豬BE    時間: 30-7-2008 01:47
咁你地E+嬲乜><''
作者: 段恨逆天    時間: 30-7-2008 02:05
丹兄 又有交嘈a_a????????
好得閑中
作者: 牛油    時間: 30-7-2008 07:59
-口-""
事情又再次扯上高潮==?
作者: 火月風    時間: 30-7-2008 08:54
原帖由 牛油 於 30-7-2008 07:59 發表
-口-""
事情又再次扯上高潮==?

可能係...因為佢話既賤人 姐係我,我係26號晚冇幫魔王升,所以搶場事件唔關我事
作者: 牡丹靈姬    時間: 30-7-2008 12:07
唉....我講左好多次了

嬲乜野嬲邊個,你地自己意會吧

邊個用紅字講到天花龍鳳?
邊個用歪理同我死撐個團友?

不過佢2個要潛水淆底唔認數就算,大家係呢件事上面都自己有眼睇
我只係講事實!!
作者: 牛油    時間: 30-7-2008 22:39
又唔係火風月==??
咁亂架==
同埋丹你幾時on==?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2