樂古Nakuz

標題: 好白痴 d人話我吹水 埃 [打印本頁]

作者: denny20011325    時間: 17-8-2008 15:21
標題: 好白痴 d人話我吹水 埃
呢幾日都唔知咩事  3日唔埋 2日又查網吧牌

放工去網吧打機  傾計 都要比人兇  

d差佬明知自己唔岩  仲要call 馬  圍人  

依家呢個咩世界來嫁 ?

差人大曬?

d人話我係聊版吹水

如果我吹會唔會打成幾百字來吹?

唔用腦的  好鬼嬲   佢自己又唔係親身經歷

係度周圍話人吹  個個都吹水咩 !?

又話咩有冇可能成日都係樂古會員比人查?

樂古10幾m 人  可能有人比人查唔開post姐  佢又唔諗下
作者: 風翎〞    時間: 17-8-2008 16:07
基本上俾龜係一件好正常既事
我覺得無吹水既必要, so,我信你架巴打
作者: Lemon雨    時間: 17-8-2008 16:27
有必要 與他們一般見識嗎?(笑
看開點吧[[tk_27]]
作者: CloseinG__    時間: 17-8-2008 20:34
條友乜都唔知係度亂up ja- -
傻仔洗乜理佢
作者: 桑田本次郎    時間: 18-8-2008 00:42
兄弟們= =不要生氣了
人地鐘意講d咩咪由佢地囉..  最重要係你自己點睇  識得諗jka
作者: denny20011325    時間: 18-8-2008 21:55
恩 我依家都覺得  差人真係太曬了  唔可以串的 佢地唔岩都可以屈到佢地岩  悲 香港玩完
作者: [S]fok01    時間: 19-8-2008 00:43
因為依家暑假 多左好多青少年去網吧 差佬驚青少年群埋D壞份子 所以加緊巡邏
作者: ]]yin~[賢    時間: 19-8-2008 09:33
如果你真係串,,咁差佬係咪真係會打人?
作者: REQUIEM    時間: 19-8-2008 14:17
其實警察既質素好參差
作者: zero仔    時間: 19-8-2008 17:01
唔會個個都係話你吹水丫嗎..?
總有d人係信你既..
作者: denny20011325    時間: 19-8-2008 22:55
人言可畏  我都唔想  有一個話唔想  跟住勁多人話我吹
作者: ㊣CS狂魔㊣    時間: 24-8-2008 19:42
嗯~上星期我都比龜逗 不過唔想打咁多字先至唔開po
同埋  開po講野小就係吹水?
難道nakuz有9成的po都是吹水的咩

板主大人 我加左你msn
作者: 邪.HANGz`    時間: 24-8-2008 21:40
原帖由 ㊣CS狂魔㊣ 於 24-8-2008 19:42 發表
嗯~上星期我都比龜逗 不過唔想打咁多字先至唔開po
同埋  開po講野小就係吹水?
難道nakuz有9成的po都是吹水的咩

板主大人 我加左你msn

吾好咁叫佢._.佢會HILL張.0.''

果D人見識小姐.__.'',.而家好多人出街都會比D膠龜豆-_-
佢地吾信咪由佢地0__0..''
講起龜._.''..今日去CW;;
因為好多人排隊所以都D龜係度睇水,.
我前面有幾個COSPLAYER,.佢地諗住邊排就搵野玩..影下相啦.__.''
點知個COSER擺緊P0ST果陣..''
隻龜專登SIP埋個鏡頭度[睇住佢企埋去..雖然係小小]
完本1個好帥GE神樂BROTHER就比隻龜破壞左><
你話D龜係咪膠.___.''
作者: 大和    時間: 24-8-2008 22:08
原帖由 denny20011325 於 17-8-2008 15:21 發表

d人話我係聊版吹水

個post無關證明我信你[[tk_14]]
作者: denny20011325    時間: 26-8-2008 04:37
大和兄  好少見你來sup@@!"
作者: 怪獸b    時間: 26-8-2008 10:22
d差佬係咁..我c過見住d差佬係咁狂爆粗..

跟住返又串d飛仔..人地串返佢..佢就話

上次好似有件案關佢(飛仔)事....[[bao_37]] [[bao_27]]
作者: 究極.面具    時間: 27-8-2008 16:43
警察就係大哂

你有本事做警察= =
作者: 邪.HANGz`    時間: 27-8-2008 20:46
做龜第1樣野要夠狗
好明確樓主唔夠[[tk_25]]
作者: kit06    時間: 27-8-2008 22:26
諗返起, 我上次俾龜查身份證,
唔記得帶, 搞到哂佐成廿分鐘時間
作者: siu愛.    時間: 27-8-2008 22:56
我地都要看開點.....

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2