樂古Nakuz

標題: 其實方士係唔係最屈機?? [打印本頁]

作者: 承b    時間: 12-10-2008 18:23
標題: 其實方士係唔係最屈機??
國戰勁 打王勁 升lv快 不個要洗好多錢沖杖
作者: tommy416    時間: 12-10-2008 20:26
標題: 回復 樓主 的帖子
國戰 始終睇好豪同猛
作者: 承b    時間: 12-10-2008 21:22
豪????咩豪先 統豪唔洗講 國戰廢物
作者: ken852456    時間: 13-10-2008 18:37
承仔傻左呀-0-統豪係國戰好勁架....睇個人帶ge兵 著ge裝 招同技術之麻 好似霸王個真武咁勁到o_o方士係國戰通常係90lv秒人吞集火精可以秒   最屈機我覺得係統豪
作者: K.TaU    時間: 13-10-2008 18:39
真武大帝!!?
佢重係到-口-?
我地既時代仲係同團=_=
佢一身弓騎 見到都 囧
心諗好在同團=/=
作者: ken852456    時間: 13-10-2008 18:48
佢宜家係霸王係最勁ge統豪-.-巨神兵都轉埋
作者: 承b    時間: 13-10-2008 19:36
統豪國戰唔玩射兵等如死 +上好多人玩射防
作者: ken852456    時間: 13-10-2008 21:18
家陣好多勁統豪都用馬兵=.=
作者: 承b    時間: 13-10-2008 21:19
上次我用果統豪係國戰打王比D方士玩死 出完招走 真係比佢玩死
作者: Ken168168    時間: 13-10-2008 21:34
方士...升級好辛苦..由於防太低,好容易比怪圍死
作者: tommy416    時間: 13-10-2008 22:03
估唔到真武仲有玩-.-
想當年帶住成班精弓騎4圍走-.-
作者: 承b    時間: 14-10-2008 07:33
標題: 回復 10# 的帖子
出1 2神劍k到d怪
作者: alexorz    時間: 15-10-2008 23:14
方士 煉到咁上下 冇番+11 +10 點煉工  ><      85左右就其本上要兩下神劍-集火 一隻怪滴0.0
國戰  方士武器吾好刀系矛用030|   一系就你秒人 一系就人地秒你  徐非照玩720^v^"
方士煉功怕痛咪著四神囉-.-+++帶兵  1黎著四神+統 防又高 帶兵又可以打多D
打王方士吾一定勁囉-3-   而家反猛既食全頻  +7 神兵 15LV戰鬼 左右系咁2最少780出頭啦-.-
+11 +12 90lv既神兵 既話咪8XX囉  天罡-大把人連還打全頻破千TIM啦-.-   不過過0.0天罡第一方 集火神劍破千xDD  +12晶相黑雲 33%   另一個智軍 +12諸月扇 頂% 狂雷打全頻987@W@"  補就黎3000=]
作者: 承b    時間: 16-10-2008 20:59
方士搶王正 國戰方士屈機 冇lala會比佢神劍k左
作者: 串燒之王    時間: 17-10-2008 18:36
原帖由 承b 於 16-10-2008 20:59 發表
方士搶王正 國戰方士屈機 冇lala會比佢神劍k左

係你仙防同防低姐
作者: 牙康乂    時間: 17-10-2008 20:08
我見過人帶10隻修羅狼騎,勁屈= ="佢本人防又高,打國戰勁多人圍佢先死,
作者: manng1015    時間: 17-10-2008 21:18
標題: 回復 12# 的帖子
練功用神劍?? 但係1下1神劍都要用好多氣= = 仲要2下.

個人認為練功用集火比較好
作者: tommy416    時間: 18-10-2008 17:12
標題: 回復 17# 的帖子
只47mp -.-
你有學技回 絕對夠用-.-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2