樂古Nakuz

標題: ============[關] [打印本頁]

作者: *Ah_馳    時間: 5-6-2009 00:09
標題: ============[關]

大家身為nakuz rs版一員
都要講下原因~

簡單,中point 即可

究竟我地仲應唔應該留係度呢?
請發言.

請大家投1/4,兩者一樣, 出錯左double!
sorry!

作者: cool_snow    時間: 5-6-2009 00:14
我搵緊第二 d forum 喇, 如果冇既話, love 既 friend 已經答應左我地,
如果決定走, 除時可以開一個 rs 專區比我地.. 我決定走了....

係到做版主又唔係有糧出, 大家做版主都係義務性質去幫自己版既會員,
我覺得冇必要去什麼版主區報到的..

若果大家真係決定走問你地既朋友就有我既 msn 到時比 link 大家走人
作者: 石更石翏    時間: 5-6-2009 00:22

走啦!   喂!   "f*** ***"
: o )
nakuz suck!!
作者: jckachunrs    時間: 5-6-2009 00:35
走吧!對住個件超版..
我真係無野好講
在留係到都無意思
作者: cl-l3n    時間: 5-6-2009 00:38
走吧啦
我相信其他網一定有更好既rs forum
作者: *Ah_馳    時間: 5-6-2009 01:01
喂...lewid~~唔好係度講粗口~
我地係心入面講得架啦....快d edit佢..-.-""
作者: 天空神鋒    時間: 5-6-2009 01:10
to狗、amy、火:
個公告出咗相信你們都睇過。既然呢班高層甘腐敗,我們留係呢度根本無意思。如果amy、火又做返板主,只會又發生同樣的事件。甘不如去一個開明的forum重新來過仲好。
希望你們三位會比我跟住你們。
作者: 小馬仔    時間: 5-6-2009 01:21
2# cool_snow

咩係LOVE?
咩論壇黎??
作者: cool_snow    時間: 5-6-2009 01:32
2# cool_snow  

咩係LOVE?
咩論壇黎??
小馬仔 發表於 5-6-2009 01:21 AM

love 唔好一個討論區, 係而家玩緊 asiadog account 既人, 佢有一個朋友自己
有一個 forum 個人流都算多, 如果我地真係決定離開, 除時可以開 rs 版比我地
作者: 天空神鋒    時間: 5-6-2009 01:44

甘如果成事,即係所有嘢不變了??
但唔會又要你們去板主區報到吧??
我相信就算唔用呢個post投票,好多人都會話走。只係而家未有安排同決定姐。
作者: jing211091    時間: 5-6-2009 02:05
byebye,冇王管既地方,以後都唔洗上nakuz,要開香檳慶祝
作者: 天空神鋒    時間: 5-6-2009 02:10

#2:若果大家真係決定走問你地既朋友就有我既 msn 到時比 大家走人

不如用pm的方法比 link啦,因為唔係個個都有你msn。同埋如果大家一次過add你msn,應該幾混亂。
作者: acountseller    時間: 5-6-2009 03:01
1,4係一樣ga?
作者: cool_snow    時間: 5-6-2009 13:22
#2:若果大家真係決定走問你地既朋友就有我既 msn 到時比 大家走人

不如用pm的方法比 link啦,因為唔係個個都有你msn。同埋如果大家一次過add你msn,應該幾混亂。 ...
天空神鋒 發表於 5-6-2009 02:10 AM

如果冇我既 msn, 可以入我地 rs game 既 clan chat, 除時走人的話, 我地 game 內既 cc, 絕對不會受到樂古影響的, 我地既 clan chat channel 係 "Hk Nakuz Rs", 遲下我地轉討論區的話我地既 clan chat 亦會作出更改,
希望支持我地既各會員多留意及進入我地既 rs game 聊天頻道
作者: 天空神鋒    時間: 5-6-2009 13:27
如果冇我既 msn, 可以入我地 rs game 既 clan chat, 除時走人的話, 我地 game 內既 cc, 絕對不會受到樂古影響的, 我地既 clan chat channel 係 "Hk Nakuz Rs", 遲下我地轉討論區的話我地既 clan chat 亦會作出更 ...
cool_snow 發表於 5-6-2009 13:22

照amy你甘講,即係我們隨時準備走人啦??甘我們大約幾時走??
仲有,係唔係都會del哂係nakuz的關於rs的所有嘢、post、guide?

p.s:佢而家仲話想有能力的板主盡怏復職哩~~~XD
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3647991&extra=page%3D1
之前當人草,而家當係寳。
作者: 因子-yanchi    時間: 5-6-2009 17:55
除非佢自動恢復AMY同火火既版主位...

如果唔係,即係代表佢地甘本無咩誠意+唔在乎

我地都唔使在乎呢度,而家做番呢D咁既手段甘本無意思

有D野做左就係做左,岩又好錯又好自有公論,

還掂已經搵到地方走
作者: dealyou    時間: 5-6-2009 18:09
隨時都可以離開呢到,i am ready
作者: 天空神鋒    時間: 5-6-2009 18:22
16#:
佢出得D甘的POST,都即係表示佢點會輕易自動恢復AMY同火火既版主位呢??
作者: 因子-yanchi    時間: 5-6-2009 18:27
16#:
佢出得D甘的POST,都即係表示佢點會輕易自動恢復AMY同火火既版主位呢??
天空神鋒 發表於 5-6-2009 18:22

我出得D甘的POST,都即係暗示佢唔會輕易自動恢復AMY同火火既版主位啦!!

所以可以走人
作者: 天空神鋒    時間: 5-6-2009 19:00
我出得D甘的POST,都即係暗示佢唔會輕易自動恢復AMY同火火既版主位啦!!

所以可以走人
因子-yanchi 發表於 5-6-2009 18:27

無錯~~~~[[bao_36]]
WE ARE READY~~
把心和心都連在一起~~
WE ARE READY~~
把天與地都連在一起~~
作者: Hk_Alexander    時間: 5-6-2009 19:25
對方肯讓步了,我依家汁行理走人定係.....?
作者: Djserry    時間: 5-6-2009 21:18
Don't really give a shit... don't really play much runescape now anyway.
So yeah.... I am happy follow the team
作者: 天空神鋒    時間: 6-6-2009 00:45
對方肯讓步了,我依家汁行理走人定係.....?
Hk_Alexander 發表於 5-6-2009 19:25

但佢根本唔係自動復職!!!
無d誠意!!!
作者: tai    時間: 6-6-2009 03:50
留係度都冇意思..
一個無聊既Rule=.=

走啦..
作者: acountseller    時間: 6-6-2009 04:18
但佢根本唔係自動復職!!!
無d誠意!!!
天空神鋒 發表於 6-6-2009 00:45

你5好on9啦。。。以爲你講幾句就自動復職啊?
人地都講左係全部高層決定,你以爲自己係邊個?
作者: Clmak814    時間: 6-6-2009 10:50
我一早delete哂lol
作者: 燎原火    時間: 6-6-2009 12:46
我一早delete哂lol
Clmak814 發表於 6/6/2009 10:50 AM

你之前的做法,不願置評。
作者: *Ah_馳    時間: 6-6-2009 12:50
你之前的做法,不願置評。
燎原火 發表於 6-6-2009 12:46

想借d意相提並論=.=
作者: noobownage226    時間: 6-6-2009 16:00
如果轉forum可以keep住我地呢班人,都好既
起碼唔駛比呢度d唔夠開明既超版玩死
有forum就通知我~
作者: Clmak814    時間: 6-6-2009 20:07
算啦,見冇咩野講, 講下都好...
作者: wesleyku    時間: 6-6-2009 20:54
跟大隊~ amy同火火留我米留lor.. 佢地走我米走lor~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2