樂古Nakuz

標題: pkRYan係南山狂撞人(包括佢撞左我) [打印本頁]

作者: kalong196    時間: 28-11-2009 19:03
標題: pkRYan係南山狂撞人(包括佢撞左我)

pkRYan係南山狂撞人(包括佢撞左我)
撞完我仲勁臭串7.7,
自己架車又唔係好勁,
好心唔好學人撞啦,
請ESGS EliteHK踢左佢。
有可能佢會影衰哂你地個車隊。(已踢左~THX~!)
有圖:

作者: 1077    時間: 28-11-2009 19:30
我早就叫左星雪踢佢嫁啦...
一早就同佢講左佢係撞9...
但係佢話比幾會佢改過喎
作者: FRleon    時間: 28-11-2009 22:04
算la,佢都話左佢自己係pk lor...
作者: jones10    時間: 28-11-2009 22:27
我都系ESGS GA~我也不明白星雪做咩收佢[[onion_36]]
作者: 1077    時間: 28-11-2009 22:40

最新消息!!![[onion_48]]
我已經叫x映x君x踢左  亻            卜街懷人啦... [[onion_49]]
亻             卜街懷人  =  pkRyan[[onion_73]]
作者: 極速蝌蚪    時間: 28-11-2009 22:50
君=game家姐
作者: jones10    時間: 28-11-2009 23:15
最新消息!!![[onion_48]]
我已經叫x映x君x踢左  亻            卜街懷人啦... [[onion_49]]
亻             卜街懷人  =  pkRyan[[onion_73]]
1077 發表於 28-11-2009 22:40
YA!!! THX[[onion_73]]
作者: cts1997120    時間: 29-11-2009 08:22
我都係esgs 佢成日係噤撞人 話佢 佢又串你 真係人類廢                柴
作者: hinztse    時間: 29-11-2009 09:22
佢不嬲都係上線撞人嫁啦... 上次我玩佢先好笑... 佢追住我來撞... 跟住有人易我 我接左 個pk仔沖埋來 自己炒左 笑死我-.-
作者: toomy888    時間: 29-11-2009 10:00
有次我同膠宏係巴士NPC見倒pkRyan~
之後佢條_ _ 緊係追住我地墥
之後我同膠宏衝左上條橋(35地果度)仲挑逗佢撞我地~lol
作者: SUGAR-BB    時間: 29-11-2009 10:02
佢個名都話左比你知佢係咩人啦...
作者: 1077    時間: 29-11-2009 13:43
佢個名都話左比你知佢係咩人啦...
SUGAR-BB 發表於 29-11-2009 10:02

懷人 XD

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2