樂古Nakuz

標題: 賣120等 4轉全力狂狼 [雪吉拉][可幫轉伺服] [打印本頁]

作者: 牛鬼蛇神    時間: 26-4-2010 15:35
標題: 賣120等 4轉全力狂狼 [雪吉拉][可幫轉伺服]

只賣HK$
包裝如下:             本身是雪吉拉伺服 幫轉要+錢 收空AC也可以 可改密
10攻橙手                           
3攻4敏粉披                           
3攻6力楓心                     意留言/msn:love34512@hotmail.com         
獅帽 乾淨
115攻7力100矛                     
19敏浴巾                                   空AC 只要150HK$
8命紅雪鞋
8敏耳機

還有另一個ac
都係雪吉拉 擴充左一個角色位
有50/70狂狼 50全幸鏢賊 88等十字軍 94等鏢賊
入面都有d點裝

意留言/msn:love34512@hotmail.com
作者: cla991053    時間: 26-4-2010 17:19
外掛ac , 買唔買自己諗下啦
作者: 牛鬼蛇神    時間: 26-4-2010 18:00
你條廢柴 真係得閒 冇野做
有咩證據話係外掛ac
冇就咪亂吠啦
作者: cla991053    時間: 26-4-2010 18:09
你條廢柴 真係得閒 冇野做
有咩證據話係外掛ac
冇就咪亂吠啦
牛鬼蛇神 發表於 26-4-2010 18:00

誠信有限
http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... 0092&extra=page%3D1
作者: 牛鬼蛇神    時間: 26-4-2010 18:14
我冇用掛練出黎唔得架?
唔俾我有掛之前練黎架?
作者: 貓兒;D`    時間: 30-4-2010 01:15
我冇用掛練出黎唔得架?
唔俾我有掛之前練黎架?
牛鬼蛇神 發表於 26-4-2010 18:14

你認為有人信麼
作者: 牛鬼蛇神    時間: 30-4-2010 20:14
你認為有人信麼
貓兒;D` 發表於 30-4-2010 01:15

是你喔
之前+我msn 又沒了下文 我還看到很多人賣帳 你都去留言多少錢
你真的很無聊喔

知道在香港這叫什麼嗎?

((((混吉))))
作者: 貓兒;D`    時間: 30-4-2010 22:39
莪只記得 留了3個而已=       =

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2