樂古Nakuz

標題: PVP無聊拍~ [打印本頁]

作者: kawing9795    時間: 24-7-2010 19:02
標題: PVP無聊拍~

無無聊聊拍幾條片,
大家一齊愛上PVP啦~
領騎VS符文
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Iggx4SIMi1Y&amp;hl=zh_CN&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Iggx4SIMi1Y&amp;hl=zh_CN&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
領騎VS領騎
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v-IG6M6xans&amp;hl=zh_CN&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v-IG6M6xans&amp;hl=zh_CN&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
領騎VS符文 2
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oByn1rcKZXw&amp;hl=zh_CN&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oByn1rcKZXw&amp;hl=zh_CN&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
@@
作者: 灸舞    時間: 24-7-2010 19:21
第1條片隻符文好虧下喎
作者: kawing9795    時間: 24-7-2010 20:58
第1條片隻符文好虧下喎
灸舞 發表於 24-7-2010 19:21

唔好咁講,佢好好心幫我怕片架~
作者: adgjl2117    時間: 24-7-2010 21:24
好想同你打..我聽日+你fd~
假面騎士..
作者: kawing9795    時間: 24-7-2010 22:45
好想同你打..我聽日+你fd~
假面騎士..
adgjl2117 發表於 24-7-2010 21:24

你想蝦我/.\
作者: lhs321    時間: 24-7-2010 23:03
應該係自由頻果度影....

唔知係唔係我今日同d變態佬打完既關係....
攻速20左未.....?

騎 zzz>z之後鎖1/腳踢/XXX   總覺得唔太好用 = =
MISS機率有d高.....
用之前要捉到個必中距離先出會好d
好奇 zzz>z既擊倒值.....
作者: tigercheng    時間: 24-7-2010 23:55
無論點 我都係玩唔到pvp(默
個kb神左..d人攻迴高到離譜...
作者: peter19931220    時間: 25-7-2010 11:04
麻麻地-.-;;;;;;;;;;;;;;;;;
作者: kawing9795    時間: 25-7-2010 20:37
應該係自由頻果度影....

唔知係唔係我今日同d變態佬打完既關係....
攻速20左未.....?

騎 zzz>z之後鎖1/腳 ...
lhs321 發表於 24-7-2010 23:03

係自由頻~
我攻速好低架=.=
擊倒值係咩?/.\
作者: lhs321    時間: 25-7-2010 22:18
擊倒值愈高既攻擊   愈易擊倒敵人
腳踢  會降低擊倒值 = 令到敵人無咁易訓低

嘛.....艾仔要PVP 無12都唔洗諗有優勢
作者: adam444555    時間: 25-7-2010 22:31
建議你可以學下z+旋風車輪
可以加快使出旋風車輪
因為你攻速吾夠,而且旋風車輪預備時間都好長,若與到高反應/攻速既玩家,有可能比佢走到
作者: kawing9795    時間: 25-7-2010 23:12
建議你可以學下z+旋風車輪
可以加快使出旋風車輪
因為你攻速吾夠,而且旋風車輪預備時間都好長,若與到高反應 ...
adam444555 發表於 25-7-2010 22:31

唔該~我一陣就試下,thx~
作者: kawing9795    時間: 25-7-2010 23:13
擊倒值愈高既攻擊   愈易擊倒敵人
腳踢  會降低擊倒值 = 令到敵人無咁易訓低

嘛.....艾仔要PVP 無12都唔洗 ...
lhs321 發表於 25-7-2010 22:18

最來係咁...
咁我諗zzz→z擊倒值係9=.=
作者: 神秘的冷燕    時間: 26-7-2010 00:44
樓主比較強,強的意思指在連技意識
不過既然只是隨意在自由拍的影片,試一下拍出來的效果如何也好

另外討論一下擊倒值...如果以普通一擊Z的擊倒值是5來算,ZZZ>Z這裡
首兩擊是5,第三擊會是10,而>Z推說應該會有7-9左右,大概的數值吧...
另外跳Z會是6-8,>>^Z會是13-15,這個是跑不掉了
角色的擊倒值大概會是60左右,真的只是大概啦......因為沒甚麼有力的數據證實這個思想
作者: lovemmk    時間: 26-7-2010 03:18
=.=日文語音點正嫁???仲有咁似鈴村健一既- -
作者: peter19931220    時間: 26-7-2010 11:05
真係幾無聊下喎-.-''
作者: 火熱劍    時間: 26-7-2010 11:11

不如試下同我打 加我msn:yukinhing@hotmail.com
記得拍片wo
作者: lhs321    時間: 26-7-2010 18:30
另外跳Z會是6-8,>>^Z會是13-15,這個是跑不掉了

比較在意後面果個是不是應該改成    >>^X 呢= =

我自己果個影片post都係用番之前巨劍既連法
連得比較快  都比較爽(大誤)
不過  我 同 對方 都係15攻速既  XXX 大車輪  打愛莎可能唔得

請先準備日配既檔案....
開game (等更新)  更新頁面完結後    遊戲開啟前   要將準備好既配音檔取代原有既配音檔
之後你既遊戲配音就會係日配啦
(每次開game都需要做一次)
作者: kawing9795    時間: 26-7-2010 19:28
lovemmk 發表於 26-7-2010 03:18

你中左~@@
艾索德:鈴村健一
愛莎 :釘宮理惠
蕾娜 :堀江由衣
雷文 :宮野真守
伊芙 :能登麻美子
作者: lovemmk    時間: 26-7-2010 19:38
你中左~@@
艾索德:鈴村健一
愛莎 :釘宮理惠
蕾娜 :堀江由衣
雷文 :宮野真守
伊芙 :能登麻美子 ...
kawing9795 發表於 26-7-2010 19:28

可以sd日記語音檔比我同教我用嗎=w="?
msn:vpciva@hotmail.com
作者: kawing9795    時間: 26-7-2010 22:13
可以sd日記語音檔比我同教我用嗎=w="?
msn:vpciva@hotmail.com
lovemmk 發表於 26-7-2010 19:38

我比個網你,個到有教~XD
睇短消息~
作者: lovemmk    時間: 26-7-2010 23:23
我比個網你,個到有教~XD
睇短消息~
kawing9795 發表於 26-7-2010 22:13

感謝~~~(跪拜
作者: lovemmk    時間: 26-7-2010 23:50
我down唔到佢個日文語音pack 佢個載點唔比我 down 我down緊果時cancel左一次 之後就唔比我down=.=
作者: kawing9795    時間: 27-7-2010 09:32
我down唔到佢個日文語音pack 佢個載點唔比我 down 我down緊果時cancel左一次 之後就唔比我down=.= ...
lovemmk 發表於 26-7-2010 23:50

你試下等一陣再DOWN過,
我之前都係咁,
等第二日再DOWN過=.=
作者: kawing9795    時間: 27-7-2010 09:38
樓主比較強,強的意思指在連技意識
神秘的冷燕 發表於 26-7-2010 00:44

所以我對上一D狂斷魔o既人會慘死 T^T
作者: 神秘的冷燕    時間: 27-7-2010 12:44
所以我對上一D狂斷魔o既人會慘死 T^T
kawing9795 發表於 27-7-2010 09:38

沒關係的,就隨他斷
看他們能斷多少次,也看他們在沒有MP的情況下怎樣跟你打
作者: kawing9795    時間: 27-7-2010 20:37
沒關係的,就隨他斷
看他們能斷多少次,也看他們在沒有MP的情況下怎樣跟你打 ...
神秘的冷燕 發表於 27-7-2010 12:44

但係高法斷魔斷極都有=.=
作者: lhs321    時間: 27-7-2010 21:54
VS愛莎心得
絕對唔可以比佢地有回魔時間!!!!

唔一定要擊中
保持住一個      令佢地會以為被擊中既距離    裝凶作勢地搔擾佢地就可以XD
再來點先打得中   就講經驗啦

連技意識強唔係問題
只要你o係呢個意識上加上危機意識就可以XD
連技期間發生意外要快速判斷逃跑路線XD
作者: 神秘的冷燕    時間: 28-7-2010 02:29
找天要跟惡再打一次PVP,要再學習跟習慣一下PVP的節奏
我是凱因啦

愛莎不是多斷魔,兩三次就沒甚麼MP剩了,就讓他斷
抓到一次就繼續抓第二跟第三次,說著容易做起來雖是經驗沒錯,但總有方法
愛莎的優勢是MP多,只要沒MP,愛莎很難做些甚麼,不過還是要小心些不怕近戰的法師就是
作者: kawing9795    時間: 28-7-2010 12:31
多謝兩位指點~
我想去打下31/8「艾爾之光X PO魔人戰」
唔知贏唔贏到呢?
作者: 神秘的冷燕    時間: 28-7-2010 14:17
可是參戰歸參戰,能否參加也是一個問題...
雖然我是報名了,但不知道能不能讓我打
作者: ●傻lam●    時間: 28-7-2010 14:37
不要太常玩自由吧...

pvp近戰的話,,要掌握到對方什麼時候起來並且取消了無敵時間,,

對方倒地後,,不要亂跑到別處,,而是要準備在對方起來便要把他捉著,,
作者: kawing9795    時間: 28-7-2010 19:15
不要太常玩自由吧...

pvp近戰的話,,要掌握到對方什麼時候起來並且取消了無敵時間,,

對方倒地後,,不要亂跑 ...
●傻lam● 發表於 28-7-2010 14:37

打魔人經常輸啊T^T
作者: lhs321    時間: 28-7-2010 20:59
魔人戰  唔好諗住打啦= =
我識果d變態佬個個都去曬報名.......

報名時間未過    重點係唔知名額滿左未
上次公會戰 16隊上小
點知得11隊打.....
試下lo=3=
作者: kawing9795    時間: 28-7-2010 22:59
魔人戰  唔好諗住打啦= =
我識果d變態佬個個都去曬報名.......

報名時間未過    重點係唔知名額滿左未
上 ...
lhs321 發表於 28-7-2010 20:59

我都係諗住冇人打先去,
睇黎...
我去到比人分屍都似/.\
作者: kawing9795    時間: 28-7-2010 23:00
可是參戰歸參戰,能否參加也是一個問題...
雖然我是報名了,但不知道能不能讓我打 ...
神秘的冷燕 發表於 28-7-2010 14:17

你去到唔好蝦我啊~T^T
作者: 隳葾    時間: 29-7-2010 03:07
講說...有個屈機佬去搞到我都唔去魔人戰了(燦笑
我地會有邊d人搞到我都淆底就自己諗下...
今年睇下有咩人去比人踩場-,-

題外話:飛馬好似去魔人戰同埋2p2果個~~大家加油=]
作者: lhs321    時間: 29-7-2010 07:14
樓上  簽名檔個名好神奇........亂碼囧?

聽講   CA基本上5日都有派到人去......

聽講   我好似會打2打2囧
作者: 隳葾    時間: 29-7-2010 14:00
樓上的
第一:我的名不是亂碼
第二:係facebook已經出左名單~~
第三:CA出左幾團人...
作者: kawing9795    時間: 29-7-2010 14:45
樓上的
第一:我的名不是亂碼
第二:係facebook已經出左名單~~
第三:CA出左幾團人... ...
隳葾 發表於 29-7-2010 14:00

名單上面成堆都係....
作者: lhs321    時間: 29-7-2010 19:46
嘛.....
總之......
CA積極派人出戰啦.....
而我亦只有觀戰既資格XD

CA果位知唔知我邊位囧
作者: 隳葾    時間: 29-7-2010 22:39
回樓上的
分明唔知a_a得閒打番場>"<
作者: kawing9795    時間: 30-7-2010 09:33
回樓上的
分明唔知a_a得閒打番場>"
隳葾 發表於 29-7-2010 22:39

不如我同你打,我好耐冇同你打~
作者: lhs321    時間: 30-7-2010 22:13
我個簽名檔可以睇得出我係邊個(懶有神秘感)囧

同得CA打開果d   唔方會弱架啦= =

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2