樂古Nakuz

標題: 強勢回歸 !?!? [打印本頁]

作者: 韓少    時間: 6-8-2010 01:58
標題: 強勢回歸 !?!?
放假放到好悶呀 ~~
仲有冇我果個年代既人 比我呃下水吹呀 !!
唔識都可以入黎同我吹下水架 :lol
作者: rocky2628    時間: 6-8-2010 22:40
哈...上返黎玩囉a_a
作者: 傻爪小優~    時間: 7-8-2010 00:56
有咩水傾先......(唔識的人路過
作者: 韓少    時間: 7-8-2010 13:55
唔會啦 ~我已經比佢呃左好多...
而家返黎玩又要追返, 咁咪又要比佢呃...

有咩水傾先......(唔識的人路過
傻爪小優~ 發表於 7-8-2010 00:56

吹咩都得架 BOR ~...一係你可能講下而家赤壁既 近況我知呀 XD
作者: 疾影乂夜月    時間: 7-8-2010 15:48
話時話,我都想知.唔知蜀定吳多地d 呢~

( 已退赤壁
作者: ~呀杰    時間: 7-8-2010 20:48
放假放到好悶呀 ~~
仲有冇我果個年代既人 比我呃下水吹呀 !!
唔識都可以入黎同我吹下水架  ...
韓少 發表於 6-8-2010 01:58

我同你係個個時代既人@@ 不過都無玩 個時你好似有同星晴帶我去打難版蔣干傳 唔記得係米你 個時你仲係mars。 以我記得係咁
作者: 韓少    時間: 9-8-2010 00:18
我同你係個個時代既人@@ 不過都無玩 個時你好似有同星晴帶我去打難版蔣干傳 唔記得係米你 個時你仲係mars ...
~呀杰 發表於 7-8-2010 20:48

如果同 星晴一齊果時應該係 mars~~
作者: rocky2628    時間: 9-8-2010 11:33
ee...原來我都見證左赤壁好多個時代a_a
作者: 傻爪小優~    時間: 9-8-2010 23:00
話說...........點講好-.-我玩咁耐打左3次國戰..
作者: 細細文    時間: 10-8-2010 00:00
@0@韓少 好耐無見LA
作者: ~呀杰    時間: 10-8-2010 10:45
如果同 星晴一齊果時應該係 mars~~
韓少 發表於 9-8-2010 00:18

佢都無玩好耐啦去左外國搞到玩唔到,不過聽講做就做人老豆@@
作者: ericcheungxx    時間: 11-8-2010 12:07
-.-我記得好耐之前你同baby海盜貓結過婚,但唔記得左咩團,我明明應該記得的,唔通我記性真係差左咁多嗎...........讓我想想......想想......
作者: 韓少    時間: 11-8-2010 22:57
-.-我記得好耐之前你同baby海盜貓結過婚,但唔記得左咩團,我明明應該記得的,唔通我記性真係差左咁多嗎...... ...
ericcheungxx 發表於 11-8-2010 12:07

嘩...講得出呢個證明你真係 好舊....天地會??? 定飛羽 ??
作者: 小幻仔    時間: 12-8-2010 14:42
小弟最近也少上線耶~曾經有一度想放棄赤壁........他們都不想小弟走....唉~放了太多心血在這遊戲了。小弟不求什麼 , 但求玩得開心、快樂...但是.....當你附出了太多 , 同時該遊戲又給你什麼??(心痛中.......)
作者: ericcheungxx    時間: 12-8-2010 15:52
嘩...講得出呢個證明你真係 好舊....天地會??? 定飛羽 ??
韓少 發表於 11-8-2010 22:57

天地會同飛羽都同過你同團的...
作者: 韓少    時間: 12-8-2010 22:58
小弟最近也少上線耶~曾經有一度想放棄赤壁........他們都不想小弟走....唉~放了太多心血在這遊戲了。小弟不 ...
小幻仔 發表於 12-8-2010 14:42

呢樣野, 我一早已經經歷過 LU ~

天地會同飛羽都同過你同團的...
ericcheungxx 發表於 12-8-2010 15:52

你係邊個姐 ~ 快D話我知啦 ~
作者: ericcheungxx    時間: 13-8-2010 10:38
- -我連團名都唔記,仲會記得N年放既AcC嗎=_=我覺得已經忘了
作者: 韓少    時間: 13-8-2010 17:27
- -我連團名都唔記,仲會記得N年放既AcC嗎=_=我覺得已經忘了
ericcheungxx 發表於 13-8-2010 10:38

2個團都同過我一齊既真係冇乜幾多個 ~ BUT 我都唔記得晒LU XD
作者: ericcheungxx    時間: 13-8-2010 17:53
- -咁你D記性唔好得我幾多~~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2