樂古Nakuz

標題: 我想收ac呀=.=冇人放既~~~安ser [打印本頁]

作者: I~L~G~13~14    時間: 6-12-2010 18:44
標題: 我想收ac呀=.=冇人放既~~~安ser
=_=500$
作者: 霍仔    時間: 6-12-2010 22:06
500蚊=,=不會吧
重生20次已經500了= =
作者: 恆-    時間: 9-12-2010 23:58
唔該,收我個個。
作者: toreadorex    時間: 15-1-2011 05:52
多一個零就可以考慮下既0.0$500 連買寵都做唔到
作者: [H]真.天龍神    時間: 18-1-2011 21:21
多一個零就可以考慮下既0.0$500 連買寵都做唔到
toreadorex 發表於 15-1-2011 05:52

魔王tore(呆  經常在youtube放片solo教學的是您對吧
瑪奇的帳號如果有那麼便宜就(ry
作者: 餅`Cake=×    時間: 3-2-2011 11:58
魔王tore(呆  經常在youtube放片solo教學的是您對吧
瑪奇的帳號如果有那麼便宜就(ry ...
[H]真.天龍神 發表於 18-1-2011 21:21

我的帳號也不值這個價了(茶
作者: [H]真.天龍神    時間: 3-2-2011 13:04
我的帳號也不值這個價了(茶
餅`Cake=× 發表於 3-2-2011 11:58

60角色20寵  不計重生也500以上
作者: toreadorex    時間: 8-2-2011 18:52
瑪奇的帳號如果有那麼便宜就(ry ...
[H]真.天龍神 發表於 18-1-2011 21:21

見笑了 沒拍很久...

除了木工 新近戰技 新裝備都落後於人了xD
沒點&懶得去換嘛...
作者: [H]真.天龍神    時間: 9-2-2011 02:39
見笑了 沒拍很久...

除了木工 新近戰技 新裝備都落後於人了xD
沒點&懶得去換嘛... ...
toreadorex 發表於 8-2-2011 18:52

嘛  瑪奇這個究極坑  倒多少下去都倒不完Orz
作者: 叔火相傳    時間: 21-2-2011 02:17
=_=500$
I~L~G~13~14 發表於 6-12-2010 06:44 PM

瑪奇ac閒閒地都最少千幾 5千
我會長個ac都4皮野都有人收左
作者: 霍仔    時間: 21-2-2011 23:50
其實係上萬
就好似我咁小小地120左右重生次數 不計優角 全用基卡都要3K
30個其他角色 就當全沒重生 也要750
30隻左右GA寵 有龍有雷烏 白虎坐騎等等不少限量寵 平均當佢一隻50 都要1500
單單咁ga ac 成本價都已經5250 限寵會升值  果到算上成本已經好好人
仲要個角色5千幾lv +1k多ga探lv 又係一堆錢
兩把雙劍 有300大攻 90%暴 三修上30技左右係1等 又是一堆錢
個ac仲要有幾k萬 有其他珍藏ga服飾 等等等等
一個個換hk$ 換1萬番來都唔係難事

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2