樂古Nakuz

標題: 台灣人賤行為 [打印本頁]

作者: 花乂生    時間: 23-1-2011 01:18
標題: 台灣人賤行為
件事咁咁ge 我係電擊像玩家 個時我玩緊擂台啦之後就叫另一組人地放怪 但佢地唔放仲串柒柒 之後就開始無里咁串我~~

作者: 貓兒;D`    時間: 23-1-2011 11:16
如果是俄的話  會自己快點走掉算了.`

別人沒品你也要跟著沒品 ?!"

退一步海闊天空~~~
作者: 花乂生    時間: 23-1-2011 12:37
如果是俄的話  會自己快點走掉算了.`

別人沒品你也要跟著沒品 ?!"

退一步海闊天空~~~ ...
貓兒;D` 發表於 23-1-2011 11:16

我無錯做咩要走? 錯ge係佢地 要走都係佢地@@
作者: 貓兒;D`    時間: 23-1-2011 15:39
我無錯做咩要走? 錯ge係佢地 要走都係佢地@@
花乂生 發表於 23-1-2011 12:37

所以說如果是俄自己遇到的話....

你沒錯麼 ?  那俄在圖片看到你罵他們的那些話是神麼 ?! 幻覺  ?!"
作者: 遊俠翔    時間: 23-1-2011 19:01

你沒錯麼 ?  那俄在圖片看到你罵他們的 ...
貓兒;D` 發表於 23-1-2011 15:39

幻覺,一切都是浮雲~
作者: 貓兒;D`    時間: 23-1-2011 19:09
幻覺,一切都是浮雲~
遊俠翔 發表於 23-1-2011 19:01

嘛嘛嘛嘛嘛嘛嘛嘛嘛...     

不知道回神麼了..
作者: cla991053    時間: 23-1-2011 22:50

評論 : 能夠接受"賤行為"
        不能接受"台灣人賤行為" 六字
作者: 花乂生    時間: 24-1-2011 00:17
評論 : 能夠接受"賤行為"
        不能接受"台灣人賤行為" 六字
cla991053 發表於 23-1-2011 22:50

好啦你咁講 我就轉一轉 圖中兩位台灣人賤行為@@
作者: 花乂生    時間: 24-1-2011 00:19

你沒錯麼 ?  那俄在圖片看到你罵他們的 ...
貓兒;D` 發表於 23-1-2011 15:39

你比人用粗口問候 你會用好聲汽同佢地講野? 仲有件事係佢地錯先 我做咩要走..?
作者: cla991053    時間: 24-1-2011 01:01
好啦你咁講 我就轉一轉 圖中兩位台灣人賤行為@@
花乂生 發表於 24-1-2011 00:17

我唔可以改變一個人既偏激思想
但係希望可以提點佢既待人處事態度
作者: 貓兒;D`    時間: 24-1-2011 18:23
你比人用粗口問候 你會用好聲汽同佢地講野? 仲有件事係佢地錯先 我做咩要走..? ...
花乂生 發表於 24-1-2011 00:19

俄沒說過會跟他講話...俄只是說如果是俄遇到 俄會自己走掉算了."

俄沒說你要走     ..  上面說了   如果是俄遇到的話 !`"

藍字.`     你這種呃...怎麼說呢.' '    語氣吧.

你這種語氣讓偶想到某畫面 (( 誤

兩位小學生打架.`   老師走過來問兩個小學生神麼事.

然後其中1個小學生說 是他先打俄的 !;;

不覺得跟你很像 ?!   結果勒 ?!`   老師會只處罰他1個麼; ?!  他做錯  你沒做錯麼 ?!

嘛嘛嘛嘛...  反正這種 被人罵 罵回去、 被人打  打回去的想法."  只有男生想得到-    -+
作者: 花乂生    時間: 24-1-2011 18:25
我唔可以改變一個人既偏激思想
但係希望可以提點佢既待人處事態度
cla991053 發表於 24-1-2011 01:01

佢姐係左邊個? 我= =?
作者: 花乂生    時間: 24-1-2011 18:26
俄沒說過會跟他講話...俄只是說如果是俄遇到 俄會自己走掉算了."

...
貓兒;D` 發表於 24-1-2011 18:23

唔洗講咁多啦 你不如話 花乂生你絛撚樣都有錯 快d收皮算吧啦 我接受到架:lol
作者: 貓兒;D`    時間: 24-1-2011 20:43
唔洗講咁多啦 你不如話 花乂生你絛撚樣都有錯 快d收皮算吧啦 我接受到架 ...
花乂生 發表於 24-1-2011 18:26

嘛.`   有些事情別說的這麼直接

怕傷到你心 (( 誤
作者: 花乂生    時間: 24-1-2011 21:12
嘛.`   有些事情別說的這麼直接

怕傷到 ...
貓兒;D` 發表於 24-1-2011 20:43

做人就值接d啦 仲有好似唔係幾岩咀型啊呵?
作者: 貓兒;D`    時間: 25-1-2011 09:11
做人就值接d啦 仲有好似唔係幾岩咀型啊呵?
花乂生 發表於 24-1-2011 21:12

啥米嘴型 ?!

貌似不夠字..`  補字補字
作者: 花乂生    時間: 25-1-2011 18:09
啥米嘴型 ?!

貌似不夠字..`  補字補字 ...
貓兒;D` 發表於 25-1-2011 09:11

無需要補字 因為我要講ge都講哂..
作者: 一皓天一    時間: 26-1-2011 21:21
我都覺囉.....
上一次 我比d台灣人搶怪 叫佢走 佢係串番我話 "你98"
我咪同佢搶 搶到佢走
爆埋粗...(佢唔識)...
作者: 17792365    時間: 28-1-2011 10:02
掉上去巴哈 呀ma--
等佢地d人睇返自己d台灣人點衰法
作者: pp021435    時間: 30-1-2011 10:25
某D台灣人衰姐..唔好講哂全部先得架
作者: 一皓天一    時間: 1-2-2011 17:23
某D台灣人衰姐..唔好講哂全部先得架
pp021435 發表於 30-1-2011 10:25

都係既... 但係衰真係好衰
作者: pp021435    時間: 1-2-2011 18:17
都係既... 但係衰真係好衰
一皓天一 發表於 1-2-2011 17:23

我見過D好既真係好好,衰既就真係好衰既人-.-
作者: oleabc123    時間: 2-3-2011 19:36
香港小學雞的賤行為

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2