樂古Nakuz

標題: 【解決到送序號一個】更新埋都入不到遊戲; [打印本頁]

作者: MayBe.    時間: 29-4-2011 11:11
標題: 【解決到送序號一個】更新埋都入不到遊戲;

彈左個訊息話                   無法連接到遊戲伺服器,請稍後再試.(C6)                             

重dl都試過..重開機..重開game又試過都吾得;
我係連 帳號密碼都無得打..直程lod吾到!
3點封測開始都係玩吾到!
作者: gogogo0123    時間: 29-4-2011 11:50
應該未開ser
或者未維修完
作者: MayBe.    時間: 29-4-2011 11:52
回復 2# gogogo0123

3點封測開始已經玩吾到了!
作者: gogogo0123    時間: 29-4-2011 11:53
關唔關window事
你用window幾?
作者: TszMan_Tiffany    時間: 29-4-2011 11:53
大多數都係未維護完, 好多時佢地維護緊, 未有時間更新比大家知. 你再耐心等我啦
作者: gogogo0123    時間: 29-4-2011 11:56
官網話係維修到11:00a.m.咋wo
作者: MayBe.    時間: 29-4-2011 12:01
我係沉日已經玩吾到:<   陣左個文字話  
無法連接到遊戲伺服器,請稍後再試.(C6)     都吾知咩事;
作者: gogogo0123    時間: 29-4-2011 12:02
咁你用緊window幾?
作者: MayBe.    時間: 29-4-2011 12:07
回復 8# gogogo0123

2000~  關事咩?
作者: gogogo0123    時間: 29-4-2011 12:10
咁唔知了-.-
冇用過2000
作者: MayBe.    時間: 29-4-2011 12:17
到時公測都吾知玩吾玩到;
作者: gogogo0123    時間: 29-4-2011 12:18
我想玩都玩唔到=[
拎唔到cb ac=[
作者: MayBe.    時間: 29-4-2011 12:29
回復 12# gogogo0123

我種慘:<  連GAME都入吾到;?
作者: TszMan_Tiffany    時間: 29-4-2011 12:55
回復 9# MayBe.

之前玩唔玩到架?
作者: MayBe.    時間: 29-4-2011 13:13
咩之前玩吾玩到?
作者: codog    時間: 29-4-2011 13:31
因為未LOAD到....咁你更新左程式未?...裝左隻GAME...開遊戲之後仲要更新...更新埋仲LOAD唔到入去GE話....應該係網GE問題...一係SERVER有問題(死SERVER)...一係你個網絡太慢.....我開頭都係咁...LOAD多幾次又LOAD到WO~
作者: MayBe.    時間: 29-4-2011 13:38
因為未LOAD到....咁你更新左程式未?...裝左隻GAME...開遊戲之後仲要更新...更新埋仲LOAD唔到入去GE話.... ...
codog 發表於 29-4-2011 13:31

更新埋LA- -我開左百幾次都係甘;
作者: codog    時間: 29-4-2011 15:13
回復 17# MayBe.

你個網絡有無問題GA....無問題不如試下重裝= =
作者: MayBe.    時間: 29-4-2011 19:59
回復  MayBe.

你個網絡有無問題GA....無問題不如試下重裝= =
codog 發表於 29-4-2011 15:13

無問題的! 我重裝過百幾次..
作者: 小§粒    時間: 29-4-2011 20:09
有冇試過係可以入到遊戲-

又有可能隻遊戲吾支援window 2000
作者: 無耐    時間: 29-4-2011 21:40
你部腦有無兩個分割Hard disk
如果有你試下載去一個無window符號既harddisk
睇下有無用^^""
作者: catcatqq    時間: 29-4-2011 21:41
我同你一樣情況,一直入game,去到中間有隻木瓜邊走邊loading之後就出現不能連接伺服器(c6),共勉之
作者: MayBe.    時間: 29-4-2011 23:55
我同你一樣情況,一直入game,去到中間有隻木瓜邊走邊loading之後就出現不能連接伺服器(c6),共勉之 ...
catcatqq 發表於 29-4-2011 21:41

我係入吾到GAME-,- 一開GAME 就LOD隻公仔..連AC都無得比我打.
作者: q898956    時間: 30-4-2011 13:02
1.先去官網看時間
2.看看防火牆是否有封鎖程式IP
3.網路是不是學生宿舍有些宿舍會限制頂多只能上網頁

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2