樂古Nakuz

標題: [活動]三國遊戲系列@簽到樂點大放送(?)[已結束] [打印本頁]

作者: 妹仔仔    時間: 5-10-2011 02:09
標題: [活動]三國遊戲系列@簽到樂點大放送(?)[已結束]

今次活動希望大家知道有三國遊戲系統版o既存在(重點?;P);
而且希望知道各位會員玩過/覺有好玩o既三國遊戲;:lol

舉辦日期:(2011年10月5日 至 2011年11月5日)

(某人:好心你唔好講咁多廢話啦)
(妹仔仔:好好好~其實今次活動只需要大家跟以下格式回帖就有40樂點嫁啦:handshake)

1. 稱呼:
  2. 知唔知道有三國遊戲系列版存在 :
  3. 玩過咩三國遊戲 :
  4. 覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :
  5. 希望三國遊戲版有咩活動:
複製代碼
注意事項:
1.請依代碼來書寫 不依將不作評閱
2.本版版主保留最終決定權
3.會員不得在此貼當在聊天之用

作者: ☆leunghotung★    時間: 5-10-2011 03:06
稱呼:東
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知道
玩過咩三國遊戲 :真.三國無雙 三 .猛將傳
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真.三國無雙 三 .猛將傳
希望三國遊戲版有咩活動: 鬥快破關獎樂點!?
作者: 〝Kira﹏*    時間: 5-10-2011 06:56
稱呼:Kira/海
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙聯合突襲,無雙Orochi魔王再臨,真三國無雙五........
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :無雙Orochi魔王再臨
希望三國遊戲版有咩活動:鬥快秒Orochi?
作者: longpeter    時間: 5-10-2011 08:23
稱呼:longpeter
玩過咩三國遊戲 :曹操傳mod系列,san11pk
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :英傑傳完整版,san11,定點呂布傳
希望三國遊戲版有咩活動:三國歷史問答
作者: 147augustus    時間: 5-10-2011 09:47
稱呼:147augustus
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知@@
玩過咩三國遊戲 :三國殺,富甲天下,三國誌9~11,曹操傳,趙雲傳....
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺
希望三國遊戲版有咩活動:三國遊戲/歷史問答比賽
作者: CxRxAxZxY    時間: 5-10-2011 10:56
稱呼:Night
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知
玩過咩三國遊戲 :pc:三國誌11加強版,三國群英傳6同7,幻想三國誌2.三國殺
psp:真三國無雙6sp 無雙大蛇,魔王再臨.真三國無雙5(其實我係三國迷)
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國群英傳7
希望三國遊戲版有咩活動:三國歷史
作者: yinb34567    時間: 5-10-2011 10:57
稱呼:弦
玩過咩三國遊戲 :三國殺算吾算-.-,真三國無雙,無雙大蛇
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :以上三項
希望三國遊戲版有咩活動:問下d三國歷史+集體去網吧打機@@
作者: alex10220312    時間: 5-10-2011 11:02
稱呼:alex
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :真的不知道= =(汗
玩過咩三國遊戲 :三國殺 真三國無雙系列
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺同真三國無雙都好正
希望三國遊戲版有咩活動:......未諗到
作者: 天才A    時間: 5-10-2011 12:11
稱呼:天才a
玩過咩三國遊戲 : 三國志10 11 三國無雙 3 4 5 群英傳12357 曹操傳 無雙大蛇z
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :  無雙大蛇z
希望三國遊戲版有咩活動:  其實都幾難搞活動..
始終都係單機...
作者: bbp    時間: 5-10-2011 12:11
稱呼:bbp

玩過咩三國遊戲 :真三國無雙5 真三國無雙聯合突擊1同2 真三國無雙3

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙聯合突擊2

希望三國遊戲版有咩活動:三國人物砌圖
作者: MoNoKuRo    時間: 5-10-2011 12:53
稱呼:monokuro
玩過咩三國遊戲 :無雙大蛇,三國誌
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :無雙大蛇
希望三國遊戲版有咩活動:未諗到
作者: kissopen222    時間: 5-10-2011 16:02
稱呼:ZONIC/輝
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :真.三國無雙5
玩過咩三國遊戲 :三國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真.三國無雙5
希望三國遊戲版有咩活動:設計一個自己既英雄
作者: onepiecefans    時間: 5-10-2011 16:05
稱呼:Nicholas
玩過咩三國遊戲 :無雙大蛇(PSP) GAMEBOY既唔記得個名=]
希望三國遊戲版有咩活動:玩拍片/人物攻略
作者: 雙層魚柳包    時間: 5-10-2011 16:07
稱呼:雙層魚柳包
玩過咩三國遊戲 :沒有
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :留空
希望三國遊戲版有咩活動:有關三國的回答題
作者: 鋒...    時間: 5-10-2011 17:24
稱呼:鋒
玩過咩三國遊戲 :真‧三國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真‧三國無雙
希望三國遊戲版有咩活動:三國歷史問答比賽
作者: roy624    時間: 5-10-2011 17:27
稱呼:橙汁龍/roy
玩過咩三國遊戲 :三國殺(?) 真三國無雙 三國群英傳etc...
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺(?)
作者: brian12345    時間: 5-10-2011 17:38
稱呼:brian12345
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知: )
玩過咩三國遊戲 :三國志11 三國殺 website三國game 富甲天下3~5
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國志11
希望三國遊戲版有咩活動:付錢買三國版主真人照片
作者: 愛恨交纏    時間: 5-10-2011 18:26
呼:恨
玩過咩三國遊戲 :playstation:真.三國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :猛將傳
希望三國遊戲版有咩活動: 三國人物畫畫比賽
作者: ava007    時間: 5-10-2011 18:32
稱呼:死雞

玩過咩三國遊戲 :真三國無雙5

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙5

希望三國遊戲版有咩活動:諗唔到=.=
作者: xdpoke    時間: 5-10-2011 19:49
稱呼:xdpoke
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :岩岩知
玩過咩三國遊戲 :吞食天地(唔係online)
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :吞食天地
希望三國遊戲版有咩活動:簡簡單單拎樂點既活動
作者: ewq321234    時間: 5-10-2011 21:38
稱呼:軟達達/殘障然

知唔知道有三國遊戲系列版存在 :今日先知

玩過咩三國遊戲 :三國殺,三分天下web,真三國無雙(ps2)

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺,三分天下web

希望三國遊戲版有咩活動:多d呢類簽到呃分活動
作者: 密特朗    時間: 5-10-2011 23:38
稱呼:密特朗
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知
玩過咩三國遊戲 :三國殺,富甲天下,三國誌,真三國無雙系列
作者: ergmm579    時間: 5-10-2011 23:53
稱呼:帆
玩過咩三國遊戲 :冇
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :冇
希望三國遊戲版有咩活動:簽到活動- -
作者: leungyl    時間: 6-10-2011 02:14
稱呼:雞翼
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :
玩過咩三國遊戲 : PS2某隻唔知咩版本既三國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 : 同上
希望三國遊戲版有咩活動: 簡簡單單就有樂點既活動
作者: 自由萬歲    時間: 6-10-2011 13:35
稱呼:自由
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知道,因為有你
玩過咩三國遊戲 :三國志8
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國志
希望三國遊戲版有咩活動:接龍~開口中等
作者: harrylai    時間: 6-10-2011 17:33
稱呼:Harry
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :5G
玩過咩三國遊戲 :三國無雙,三國殺
希望三國遊戲版有咩活動:三國殺 1p1?
作者: thomastam33    時間: 6-10-2011 18:38
稱呼:Ken

玩過咩三國遊戲 :真三國無雙 三國殺

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙

希望三國遊戲版有咩活動:真三國無雙
作者: Rex Tamkw    時間: 6-10-2011 22:09
稱呼:Rex
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知 ))被打
玩過咩三國遊戲 :真三國系列, 三國志 6,7,9,10,11
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國志11 (磨時間一流)
希望三國遊戲版有咩活動: 版主應該自己諗 ;P
作者: wong87    時間: 6-10-2011 22:18
稱呼: 黃伯
玩過咩三國遊戲 :真3國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真3國無雙
希望三國遊戲版有咩活動:送樂點的活動
作者: 心穩    時間: 6-10-2011 22:36
稱呼:小宇
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙2,5&6 真三國無雙聯合突擊1&2 三國志6-9 無雙蛇魔1&2(psp) 三國總動員(fb) 三國志11 三國群英傳5-7 富甲天下5(pc)
希望三國遊戲版有咩活動:送樂點活動;P
作者: 乂滅乂    時間: 7-10-2011 00:54
稱呼:乂滅乂
玩過咩三國遊戲 :三國殺,富甲天下,三國誌,真三國無雙系列
作者: 小癲〝    時間: 7-10-2011 01:14
稱呼:帥哥
知唔知道有三國遊戲系列版存在 : 緊知
玩過咩三國遊戲 : 每隻都玩過下..
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 : 無雙大蛇z
希望三國遊戲版有咩活動: 咩活動都好..最緊要送禮;;
作者: caesar007    時間: 7-10-2011 01:19
稱呼:caesar
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :psp(真三國無雙6)
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙6
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙6
希望三國遊戲版有咩活動:簽名??我戈到冇位了...
作者: 暴走可樂    時間: 7-10-2011 11:12
稱呼:

知唔知道有三國遊戲系列版存在 :不知道

玩過咩三國遊戲 :三國志11

希望三國遊戲版有咩活動:三國知識大比拼
作者: Boring.KK    時間: 7-10-2011 16:18
稱呼:Boring
玩過咩三國遊戲 :無雙大蛇/三國志
希望三國遊戲版有咩活動:估人物
作者: 虛偽xFalse    時間: 7-10-2011 16:46

稱呼:殛@@

知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知道,不過少上-w-

玩過咩三國遊戲 :真三國無雙聯合突擊1&2

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙聯合突擊(我都唔係玩左好多@@)

希望三國遊戲版有咩活動: 攻略研究等...
作者: `唯×粒樂:)    時間: 7-10-2011 19:24
稱呼:丫樂
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙
希望三國遊戲版有咩活動:搞d可以加樂點既就ok啦
作者: KLKL6077    時間: 7-10-2011 21:04
稱呼:ox
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙聯合突擊1,真三國無雙4同5,
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙聯合突擊1
希望三國遊戲版有咩活動:鬥快打嬴一關
作者: Feelman    時間: 8-10-2011 10:41
稱呼:Feelman
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙
希望三國遊戲版有咩活動:簽名宣傳活動
作者: ian1107    時間: 8-10-2011 10:56
稱呼:小甘
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知= =
玩過咩三國遊戲 :無雙,三國殺!!!
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺=]
希望三國遊戲版有咩活動:一齊玩三國殺!!!
作者: SiuTsun    時間: 9-10-2011 20:21
稱呼:TsunWai
玩過咩三國遊戲 :吞食天地
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :吞食天地
希望三國遊戲版有咩活動:問答
作者: nelson~~    時間: 9-10-2011 20:51
稱呼:nelson
玩過咩三國遊戲 :三國殺
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :n/a
希望三國遊戲版有咩活動:多d樂點既活動
作者: karara691    時間: 10-10-2011 06:15
稱呼:karara691
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙5(好似係
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國5
希望三國遊戲版有咩活動:派樂點活動
作者: 禁止IP    時間: 11-10-2011 18:18
稱呼:BanIp
玩過咩三國遊戲 :三國殺
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :all
希望三國遊戲版有咩活動:關於樂點的=.=
作者: inazumalouis    時間: 20-10-2011 20:14
稱呼:Louis
玩過咩三國遊戲 :真。三國無雙1,2,6 (PSP)
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真。三國無雙2(psp)
希望三國遊戲版有咩活動:估三國人物

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2