樂古Nakuz

標題: 入樂古網頁 出現一些怪聲? [打印本頁]

作者: kafu1234    時間: 11-12-2012 17:20
標題: 入樂古網頁 出現一些怪聲?
入樂古網頁 出現一些怪聲?

會突然出現咔一聲   其他會員都有出現
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4407455&extra=page%3D1
作者: 〝小趙﹏*    時間: 13-12-2012 02:53
未發覺有任何問題
作者: 倉井影    時間: 16-12-2012 14:37
原來唔止我一個覺得係咁。

每當load 完一個page, 係有D 雜聲 (沙沙聲的), 都幾嘈, last for 2-3秒

到底是什麼事?
作者: 閃靈*    時間: 16-12-2012 15:54
已將問題反映去技術人員跟進…
作者: Ron    時間: 21-12-2012 00:21
TEST~~~~~~~~~~~~
作者: 滿天星    時間: 28-1-2013 18:21
係唔係CSO個廣告炸 一掂中佢就比佢開槍射中咁
作者: 丫榮§    時間: 28-1-2013 20:14
回復 6# 滿天星
正想講呢樣野但搵唔番個POST

講番正題 MOUSE 只要郁到右上廣告位置
廣告就會變成不靜音 因你MOUSE會郁所以只有幾秒既聲
作者: 滿天星    時間: 28-1-2013 20:17
回復  滿天星
正想講呢樣野但搵唔番個POST

講番正題 MOUSE 只要郁到右上廣告位置
廣告就會變成不靜音 因 ...
丫榮§ 發表於 28-1-2013 20:14

個廣告今日唔見左- - 我之前成日比佢開槍射中
作者: 14588563    時間: 28-1-2013 20:35
個廣告今日唔見左- - 我之前成日比佢開槍射中
滿天星 發表於 28-1-2013 20:17

可以用adblock
作者: Hellkite    時間: 28-1-2013 22:08
回復 8# 滿天星

用FF仲見到 你F5多幾次
作者: 滿天星    時間: 28-1-2013 22:11
回復 10# Hellkite

我唔想見到佢
作者: 閃靈*    時間: 29-1-2013 11:52
回復  滿天星
MOUSE 只要郁到右上廣告位置
廣告就會變成不靜音 因你MOUSE會郁所以只有幾秒既聲

丫榮§ 發表於 28-1-2013 20:14

紅字為原因,但因為廣告是由另一位管理員設定無法移除去別的位置可能還有其他地方係有類似聲音廣告
只要大家mouse 唔移動過去呢個問題就唔會存在..

不便之處,敬請原諒!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2