樂古Nakuz

標題: 入唔到game呀 [打印本頁]

作者: c30033124    時間: 6-7-2014 16:21
標題: 入唔到game呀
次次去到6個都就彈左出黎,之後上面寫住失敗!!今日down黎玩個陣仲玩到 之後彈左一次就玩唔到鳥
作者: yoyo8013    時間: 6-7-2014 16:23
你重玩定咩先?我都出現咁樣,不過3點拎完a解就係咁,之後更新唔到條線
作者: c30033124    時間: 6-7-2014 16:27
回復 2# yoyo8013

加一 攞左20個a解 之後就gg了(一年冇玩,重玩
作者: yoyo8013    時間: 6-7-2014 16:30
回復 3# c30033124

我同你都一樣呀,我有分機都試埋都係唔得,更新唔到條線,防毒軟件都檢查左安全,但cso條更新線唔得,我有fd玩到,不過唔知係咪部份玩家受影響    我怕d a解倒過水,橘子客服唔知今日係咪休息(公眾假期)想打去,怕冇人接聽=.=
作者: c30033124    時間: 6-7-2014 16:32
回復 4# yoyo8013

D A解會消失!?
作者: yoyo8013    時間: 6-7-2014 16:36
回復 5# c30033124

怕佢晚上12點前,都係咁,就GG,我岩岩睇巴哈好多台灣人都話更新唔到條線,而家都唔知有冇人打去問-.-
作者: c30033124    時間: 6-7-2014 16:38
回復 6# yoyo8013

唉@@我岩岩先老手回歸 想玩都冇得玩 cry out
作者: yoyo8013    時間: 6-7-2014 16:44
係cso D質素極差,送解碼又唔分批送
作者: c30033124    時間: 6-7-2014 16:48
回復 8# yoyo8013

我入到了 仲中左1個金5銀 金係一支散彈
作者: 隠青    時間: 6-7-2014 16:48
以為只係我係咁,原來個個都係咁,我估佢係禁多帳攞a解,因我第一個帳攞完第二個帳就入唔到
作者: `擁抱明天+    時間: 6-7-2014 17:03
我想上去拎,.點知上唔到...
作者: 隠青    時間: 6-7-2014 17:19

諗住要重裝game,依家上得到,今晚9:00會重送a解嗎?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2