樂古Nakuz

標題: 【港巨統計】有幾多人參與左我投票但改變左主意? [打印本頁]

作者: 小妍~    時間: 16-2-2016 05:47
標題: 【港巨統計】有幾多人參與左我投票但改變左主意?
依題
作者: Song~    時間: 16-2-2016 07:58
無變過 唔玩
等合ser
作者: Alexj    時間: 16-2-2016 11:59
堅持唔玩 仍然係台巨
作者: 肥仔戰士    時間: 16-2-2016 15:25
玩玩
作者: hi大    時間: 16-2-2016 18:39
搶完廠, 賣晒就返台巨
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 17-2-2016 01:50

人地玩落台巨一段時間熟落曬,有d兵陣砌好,有d有屋有田又有地,有d錢/裝/點品多羅羅

突然講話整個港巨出黎,只能說timing唔岩
要無啦啦由頭黎過,好多人都接受唔到,而且港巨又肯定比台巨少人...所以唔番港巨都好正常
作者: kelvinho726    時間: 17-2-2016 03:11
就係因為個港服先要搞到合服 我地台服個團個個都開左年幾兩年,俾你一個新ser就要重黎,真係托賴,如果港服唔lag我都會上去玩下,但暫時不必了
作者: foolruner    時間: 17-2-2016 09:35
就係因為個港服先要搞到合服 我地台服個團個個都開左年幾兩年,俾你一個新ser就要重黎,真係托賴,如果港服 ...
kelvinho726 發表於 17-2-2016 03:11

你看過廠房競標就明白合服不關港服的事。明明28人投廠,近一天了,只有九人投
作者: cck5270    時間: 17-2-2016 12:21
你看過廠房競標就明白合服不關港服的事。明明28人投廠,近一天了,只有九人投 ...
foolruner 發表於 17-2-2016 09:35

點會唔關事?台巨一合ser,港巨就順晒
根本將個伺服器俾左港服用
作者: wmlauaa    時間: 17-2-2016 16:39
堅持唔玩港
作者: +plzza+    時間: 17-2-2016 18:59
玩港巨玩左幾日 話打爆外掛 都唔知邊個打爆邊個 lol  
跟住轉左去韓服玩 真心無外掛 人又多 開左咁耐人數都重係好多人
大田企滿 不過 缺點係睇唔明人地打咩囉lol
作者: 飛雷神    時間: 17-2-2016 22:17
冇下載.冇搶廠.冇入過官網
作者: 小南.    時間: 17-2-2016 23:40
跟住轉左去韓服玩 真心無外掛 人又多 開左咁耐人數都 ...
+plzza+ 發表於 17-2-2016 18:59

叫左你條29當初比心機讀書嫁啦
作者: jacky-luk    時間: 18-2-2016 08:08
港巨出黎都喺為左賺錢,而且喺台巨玩左咁耐,真喺無打算重新黎過,所以唔玩港巨。
作者: 豆大哥    時間: 18-2-2016 09:08

琴日下載左 試玩下先
作者: loveplayer009    時間: 19-2-2016 12:57
跟住轉左去韓服玩 真心無外掛 人又多 開左咁耐人數都 ...
+plzza+ 發表於 17-2-2016 18:59

韓巨無外掛係官方捉得嚴定係個防外掛做得好 lol?
同一隻game差咁遠
作者: foolruner    時間: 23-2-2016 09:03
同一隻game差咁遠  ...
loveplayer009 發表於 19-2-2016 12:57

法例禁掛
作者: loveplayer009    時間: 23-2-2016 11:16
法例禁掛
foolruner 發表於 23-2-2016 09:03

早幾日問左團友 lol 果然泡菜國係online game大國
作者: foolruner    時間: 23-2-2016 12:16
早幾日問左團友 lol 果然泡菜國係online game大國
loveplayer009 發表於 23-2-2016 11:16

韓國根本靠人類表面改造工業、遊戲工業和抄襲工業(別告訴我智能手機由三叔/LG發明)撐起的。自然嚴重保護自己的支柱

法律禁掛+實名登記身份證便是其中一環
作者: +plzza+    時間: 25-2-2016 17:56
叫左你條29當初比心機讀書嫁啦
小南. 發表於 17-2-2016 23:40

= =邊關事呀 韓文呀X你 你學校教韓文架咩
作者: +plzza+    時間: 25-2-2016 18:07
同一隻game差咁遠  ...
loveplayer009 發表於 19-2-2016 12:57

其實唔係做得好 應該係D人自律 同埋代理真係會捉同會告 講真所有地方用外掛應該都有法例告得入 唔只係韓國 香港台灣都九成有
只係代理求其封左你個號就算數 D人咪大無私樣咁由你封我繼續用
作者: 小南.    時間: 26-2-2016 00:57
= =邊關事呀 韓文呀X你 你學校教韓文架咩
+plzza+ 發表於 25-2-2016 17:56

你睇下你,韓文又學吾識  
粗口就學識哂~_~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontactqww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2