打印 上一主題 下一主題
收起左側

生化危機之人類逃亡記

原帖由 ‘ 叛逆*德 於 24-6-2008 16:29 發表
我都覺 之前個bio簡單d @v@

改sma檔改到好累- -..改極都唔得[[onion_50]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ‘ 叛逆*德 於 24-6-2008 16:35 發表
-0- 你用咩改 你改中文化?

改緊ct個樣-- ...參考緊好多amxx做法都係唔得-_-...都唔知你點改既-__-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ‘ 叛逆*德 於 24-6-2008 16:39 發表
改名就得- -"     例 admin 樣 原本係 vip 你可以改你 有既模組名就得

唉-.-....admin3仔就改到..但要所有人都係鐵血戰士就難[[onion_56]]
回復 支持 反對

呢個喪屍的 sma 易改好多
生化危機的那個仲難改
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ‘ 叛逆*德 於 24-6-2008 16:44 發表
= =vip 上面就有得改-.-

我果個係bio=.=....唔係新版果個-.-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 ‘ 叛逆*德 於 24-6-2008 16:50 發表
-.-......係咩...唔記得tim

而家改到咁=.=..擺明抄新版個sma檔=.=
// Player Models (randomly chosen, add as many as you want) -32 chars max per model!-
        new const model_human[][] = { "undies", "undies", "undies", "undies", "undies", "undies", "undies", "undies" }
register_plugin("Biohazard", VERSION, "cheap_suit")
register_cvar("bh_version", VERSION, FCVAR_SPONLY|FCVAR_SERVER)
set_cvar_string("bh_version", VERSION)
....sma檔

// friend string to disable
new const model_human[]     = "models/player/undies/undies.mdl"
cfg檔-_-
回復 支持 反對