打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [ 轉 ] 120 級武器×捲軸再度修正及新系統 新增地圖

尼d野出黎都係好似d頭命中60%甘天價-_-...d裝就劍士有用.其他都係冇乜用.劍士只要求力..其他要求太高啦...書邊有可以會del-.- 佢del我估起馬成川人梧玩
回復 支持 反對

新裝新圖新boss真係好吸引 -___-v
hkms都唔知要幾多年先出得齊 ..
update慢到嘔 .. 又出埋d廢野 .. 出d唔出d又吊住人條癮
但實際又吊唔到人條癮 .. 只會愈玩愈悶
而家既hkms簡直係垃圾 ..
唔係 .. 係垃圾都不如 -__-v
等到佢出依d野既時候我諗我到時升到大學嚕 orz

(離題tim - -"")

遲下到d神捲一出應該唔洗點諗 = =
又係港戰既天下 .....
又係不停咁轉蛋 ...

真係好懷念台版 -__-
出乜鬼野hkms - -! 倒自己米

回復 支持 反對

妖,都叫你玩番台版又唔玩
我幫你個crusader都40幾%啦
成日玩private server[[tk_35]]

幾時玩番先?[[tk_26]]
回復 支持 反對

原帖由 yauhowai 於 8-7-2008 10:13 PM 發表
妖,都叫你玩番台版又唔玩
我幫你個crusader都40幾%啦
成日玩private server[[tk_35]]

幾時玩番先?[[tk_26]]

private server冇開好耐 ...
只不過係我個mon燒鬼左仲未去買番個姐 -___-
話時話你仲未比個登陸器我入 = =+ 點轉ip 我唔想搵
但係我個crusader仲有裝咩 = =
唔係已經比人偷曬去用咩 orz ..

hkms如果開左雪吉吉隱圖的話我都會去燒下錢黎升既

不過今次final exam@@v 都唔見得幾好 .. 想準備ce先
回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

今年好多老師都走[[tk_35]]

快d入msn先
crusader我有掉裝同錢過去
9炎有時又玩下.............
好像拿左你個鐳劍???
速披,黑皮都沒左
遲d問9炎摞番
回復 支持 反對