查看: 3845|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 不要引起罵戰@__@ HAPPY乂CLUB/非主流入

回: BEBE豬 唔係丹丹叫我黎打你, 係我自己睇唔過眼黎的
--------
GAME''曙光2,,                       GAME:勁舞團-3-
名''*小BE*                              名:。 ︴小BE~*
LV''68牛E><''←好低~~    LV: 25LV  ~~~~~~~金E1~~~~~~
團:神奈川       團長:辣B-3-''    『永遠懷念神奈川』
---------
雖然大家各幫不同人打,都係玩O者
丹丹不會為被人打死而會唔開心,死係必然的
但我覺得大家出身一個川, 何必亙相爭吵動粗呢?
大家都係玩O者,大家死下先開心既, 見你冇人郁到你,我咪黎打下你
你又唔會小忽肉, 我只想你地2人玩之餘都可以開心和睦

大家都叫做心中同一團,大家和睦點不好嘛~

PS. BEBE豬你有時D粗口真係要...戒下 =V=
回復 支持 反對

回馬生: 咁你的言詞又唔好咁激V___V ,大家都心中有神奈B. 我都唔想你地關係咁差
雖然你地的對話我有點不明, bebe可能作野作大左又好, 誇大左又好. 大家一笑致之咪算lo
bebe豬總會大的, 馬生身為神奈高層唔應該出咁多粗口, 教壞人,唔尊重人都要尊重自己
粗口用黎罵自己好了
降你身份 =3="

你3個大家算啦,你地傾開的話題...呼. 一吹吹走晒佢吧
唔喜歡一起玩就大家各有各玩,河水不泛井水; 不好再亙數大家不是了

反正曙光都開始少咁一堆人, 快接的了
開開心心玩到佢接咪好lo ;P
回復 支持 反對

個日映的@@"""""""""""""""""""""""

回復 支持 反對

丹丹@@ 佢d粗口可能代表佢對你的心聲呢 xd
回復 支持 反對