查看: 5242|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 支持傑大!!

關閉 [複製鏈接]
貓貓魔力真係笑死人,完全唔係魔力
玩魔力玩到咁玩黎做咩 升lv技易到咁,d任又on99,冇哂魔力既風格
魔力既原意係想大家付出精神同時間 去解下任 升下技咁
可能係悶係哂時間 我同意,但介意呢樣既未咪玩魔力囉 又要做又要嘈 唔通有人拎枝槍指住你叫你升技咩?
貓服 gm無疑係有誠意 ,對玩家付出 但係 魔力最好玩既野已經比佢破壞左,無哂意思 冇哂真實感 玩黎真係好無聊囉
對於傑大,如果大家覺得佢唔負責任既,未唔好同佢買點囉,唔鐘意佢既 未唔好玩囉 嘈咩姐 冇人迫你玩佢個服同比錢佢囉
個人對傑大係萬分支持 513既朋友請繼續支持傑大,我相信 黎玩魔力都係為樂趣 而唔係睇d好表面既lv同技能囉
辛苦得來的先係珍貴!
回復

原帖由 風流無罪 於 3-8-2008 08:25 發表
我都支持513 [] 希望快d開啦

我諗513可能9月先開  <---"個人想法"
回復 支持 反對

我都支持513 [[bao_28]] 希望快d開啦
回復 支持 反對

原帖由 旦旦manson 於 3-8-2008 01:41 發表

唔係呀...d 人好想玩...但係玩唔到...發哂癲咁..
係度鬧....係冇人叫佢地玩嫁....自己想玩玩唔到...
而家先出黎鬧人...勁冇品!!!!

人地馮止開俾你玩嫁咩....清醒d 啦...訓醒未呀...?
你係邊個呀....?
只係 ...

又黎一個自相矛盾 前言不對後語既細路

又話人地冇文化 你自己好有文化咩

句句打到好似同人有仇咁 仲附送大堆粗口

你呢d就叫文化喇?你係有文化先好話人地冇文化啦
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 2-8-2008 10:10 發表
對於傑大,如果大家覺得佢唔負責任既,未唔好同佢買點囉,唔鐘意佢既 未唔好玩囉 嘈咩姐 冇人迫你玩佢個服同比錢佢囉

勁,自己都前言不對後語仲可以套用呢句係你身上:

對於喵喵魔力,如果大家覺得佢唔好玩既,咪唔好 ...

唔係呀...d 人好想玩...但係玩唔到...發哂癲咁..
係度鬧....係冇人叫佢地玩嫁....自己想玩玩唔到...
而家先出黎鬧人...勁冇品!!!!

人地馮止開俾你玩嫁咩....清醒d 啦...訓醒未呀...?
你係邊個呀....?
只係一班想打機但打唔到既冇文化細佬...
講細佬..已經係俾面...
如果夠年齡都仲係咁既....
真係登你父母可憐.........

話人傑狗果d ..真係冇藥醫!!!
咩叫傑狗...自創統稱?
一地幫邊個關你q事咩...
你又要理埋一份...
仲要話人係狗...
咁你都好野蠻下wo~~~
傑狗傑狗....個名連意思都冇....
何來說服力....

我話你地都on撚79....
果位fuxxyou...好想打人?
打唔到機好炆?
歡迎黎搵我....XD
回復 支持 反對

原帖由 Siu☆kG 於 2-8-2008 14:52 發表
魔力最好玩既野已經比佢破壞左,無哂意思 冇哂真實感 玩黎真係好無聊囉
個人對傑大係萬分支持 513既 ...

估唔到一個賺完錢就潛水既人都會有人支持=]同埋你同個醫生咁熟 你都唔方好得去邊l0r
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

傑大個人的性格已令人振怒!!

純粹個人意見XD  傑大收PPPPPPP @V@
回復 支持 反對

勁,自己都前言不對後語仲可以套用呢句係你身上:

對於喵喵魔力,如果大家覺得佢唔好玩既,咪唔好玩囉,唔鐘意佢既設定既 咪唔好玩囉 嘈咩姐 冇人迫你玩佢個服囉
回復 支持 反對

係你搵到人...我次次一入完$ 就搵到傑比點我....係你自己7...個人意見~!貓貓係kai服..你玩魔力咁快咁高lv有咩好玩?? 同感覺上好恨lag
回復 支持 反對