查看: 3018|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 牛油 請入

依d你講
其實講緊好LOVE佢地點解會嘈埋神奈呢?
我幫好LOVE講返先,係佢隻分身比夜血D人打咪開隻72黎打返佢地
咁都有錯MA?好LOVE隻分身32LV
你地只係識話人地大哈細,試問你地唔大哈細先又點會比人大哈返細?
E個話題真係值得諗

我樹3隻手指向天講都得   我入天女唔會先打人(幫拖打仇人除外)
尋日  我入到天女見到  我團友俾76lv破月打
我50lv賊  講真幫拖都無咩用  但系團友就系團友  死都毒一毒佢
好似有個 32lv來打我 唔知系唔系你團個love..  佢打我我埋殺佢  同時我都俾76lv破月殺左
再入天女就俾  你地團72lv...love.. 打同時 76lv戰破月又打埋  2個高戰打我一個
唉  秒都俾人秒左   突然間又來多個 65lv戰  實希  嘩 我50lv有面到  
要 76lv+72lv+65lv戰圍我先得   俾人(邊屍咁邊屍)
咁我吹人來幫拖  破月同你地團d人  雞飛狗走    密個實希  佢就話雞姦我
叫佢來打過  唔來  問佢做咩打我  佢話幫拖
當時俾人圍同俾團友出賣好火   依家諗諗下無事了
玄影同我講左  破月系...love ..呀哥  幫呀哥岩既   實希系團友幫拖系岩既..
咁我講埋  破月 無論正分身我見到一定打   你地團個..love..幫呀哥  你地就會幫團友
成個團一齊來都ok咖    我本人講既野同夜血無關  我一人既事
回復

冇事  但係葉都係唔鐘意
回復 支持 反對

和事佬==
e家應該冇事吧==
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我金次做樂和事佬  不過就唔係做game既和事佬= =
回復 支持 反對

liu冇啦啦彈入黎講左堆咁ge野...
咩意思先=w=?
回復 支持 反對

唉  葉  算啦  e到大團話事  邊有我地既地方  我地緊係比人針對  

見到破月同老love  咪汁獲金既佢  打到佢唔敢入天女咪算= =

洗咩係到嘈= =  佢地2兄第  真係做得岩  破月最叻咪用隻小虎神係到潛  淆曬低咁

咪係到約佢挑番場囉  到時一定淆到上天女2f
回復 支持 反對

BE,我之前係戀雪成日都比人屈無敵-0-
楓哥...
我點會打你==
我係天女好少會亂打人的....
回復 支持 反對

算啦  再講落下都得個仇字
牛油無事了    系天女見到我  請唔好打波
回復 支持 反對

我隻be借左比永
唯有ON隻65幻- -
我通常都係上坐係天女吹水- -
不過都比破月同埋老婆好LOVE你 同埋實希打
咁之後緊係搵D幫手 一齊打返佢地架啦
佢地就係到屈無敵=.=
話佢地淆之後吾應人-.-
只係識狂洗密頻打埋哂D粗口= =