打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 曙光多人之中,你地認為乜水最好人??

關閉 [複製鏈接]
係我既朋友仔都好人~^0^
全個團:大月,晴晴,M仔,老鬼......ETC
朋友仔:星星,LAMLAM,鬼鬼,注定,牛油,奶奶...數之不盡
回復 支持 反對

原帖由 鬼乂 於 9-8-2008 22:15 發表
講o下乜水最衰最賤咪仲好a_a

我覺得最好人既~數之不盡@@

好啦~咁講賤人啦~~
第一大賤人:死老鬼(好人賤人你做晒,恭喜^0^)老鬼∼∼你成日都係團到認自己賤格咖啦∼KA
第二小賤人:非段天莫屬~KAKAKA(段天唔想做小?你想做大呀?)
宜家連大月哥哥都話自己衰=0=

回復 支持 反對

回"賤天∼

你宜家又死左去邊呀\./
佢話你係老表屋企....我先唔信!

回復 支持 反對

對唔住。。。誤會左你,我知你都係好人
唔好去百日到投訴我><
我宜家【好】淆!
回復 支持 反對

原帖由 牛油 於 10-8-2008 11:23 發表
成班衰人話人衰人-33-

唔係呀牛油,我有話你係好人,因為你係我朋友仔^0^
回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 11-8-2008 12:23 發表
姐係你地一路都針對佢??
佢講緊飛主d人  神奈d人咁又會無啦啦回既

針對人叫守板規  gd曬囉

唔俾人回應,就唔好開POST啦=-=
開得POST就預左個個都入得黎咖啦

即係好似天女,入得去就預左俾人打,生死無怨
回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 11-8-2008 13:01 發表
開po靜係叫飛主流既高層回

佢未賣ac我都係咁對佢
記吾記得有一次山崎問 WHO 係姣婆
佢話我做雞WO~~~話我性伴多WO

仲有  我地火上加油???係邊個講緊非主流D人
無啦啦講左去神奈呀
牡丹靈姬照你咁講  我地 ...

咁我搵返百日果日扣你個FD果句原因俾你睇先∼∼
叫人唔好回系無效力 ( 如果系ge點解要開post呢 ? 你唔可以抹殺別人回帖的權利。)佢亦都有權因不滿及其他人的問題或意見再回復。】<∼轉自百日不受理楓之葉2投訴原因

回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 11-8-2008 13:18 發表
驚咩姐  分之痳  重有我相信百日會做番好  唔會亂扣人分囉

但事實上,百日冇扣過其他人分=0=
只係扣搞事果位某某人~

仲有,要撐就慢慢撐,俾人扣得最多分/仲封左2個AC果個又唔係我~
同BEBE係唔互罵,係大家有眼睇的~使唔使叫BEBE自己黎証實一下?^0^
加上,我於交易版內SELL AC果到都講到明我已經74LV,你要搵漏洞就慢慢搵^^
我唔改署名係我既自由,而某某人講緊咩講緊邊個自己心知肚明,仲做晒出黎俾人睇,
不過唔緊要,個個都係用自己對眼黎睇馬騮做戲,始終俾人扣分果個又唔係我~^口^
(拿~我冇指明道姓呀,唔好屈我~~大家自己意會吧)

回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 11-8-2008 13:35 發表
下  百日有扣攪事既人咩   你有比人扣過分??  你咪攪事既人  你做咩話自己比人扣左分  
如果你冇 咪姐係扮板主   扮扣左自己分

姐係13) 禁止冒認版主及作出相關行為 - 扣 100 分處理及有可能被禁言。  百日重唔扣 ...

睇黎你唔係好知『其他人』既定義=-=

回復 支持 反對