查看: 2039|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

三國無雙聯合

關閉 [複製鏈接]
請問到呂布果一個場 點打.... 佢本身有3個人  +一隻狗仔 隻狗仔 好多血 同埋暈技   呂布死企上面 用弓打佢吾到  咁點樣打...有冇人過左
回復

打死下面果2個人~再打到隻狗變紅色~呂布就會落黎玩架啦
回復 支持 反對

2# scofffung
打得黎都夠鍾-    -...
引佢落黎再拉打咪仲好
回復 支持 反對

上去挑佢機,我都差d打死佢=,=
回復 支持 反對

3# `Kuttasu;
點會唔夠時間呀 半個鐘一定夠時間打
回復 支持 反對

下面個兩個搵你最屈機既方法屈佢
我自己就用弓圍住佢係咁突進 一路突進一路射佢
呂布要跳上去之後跳翻落地引佢落去地下打
殺左呂布之後打隻辟邪隻角
打完兩隻角應該差唔多殺到佢
係咁劈佢就ok~
回復 支持 反對

果一關,下面張遼會難打D,,建議先打死右手面的貂蟬
果時個張遼會自己行過黎,之後再打死佢
呂布就唔洗搞咁多喇,係咁跳起打,
辟邪就係咁打佢隻角,打左一隻之後佢會扮死=.=
之後丙係咁打另一隻角,打完之後大約得返1/5血
慢慢打死佢都得了(差不多0威力)
唔洗5MINS就咁打完呢關的方法
回復 支持 反對

唔知我個方法會唔會好29=,=
首先買藥(hp)
then買木彈石(月高級個d月好)
頭個2隻就就咁打
係咁掉木彈石(lock好呂布先好掉)
慢慢屈死左佢...隻野慢慢黎都得@@

木彈石真係好好用xDDD
回復 支持 反對

等係一開始封哂右手邊既虎欄[有三個] !! 之後殺蟬姐打到咁上下佢就會爆,
跳左落去 ~ 殺左佢張遼就會沖過黎 , 殺埋佢封Q埋最後一個虎欄!
果陣你應該爆左 ! 直接沖上隻野到暫Q左佢隻角!!暫緊果陣唔洗理呂布
冇左一隻角果陣再拉呂布出黎打!!果陣時佢會跟住你~~殺埋呂布
之後你慢慢同殺貓玩 - -
回復 支持 反對

你講緊虎牢關果場?-.-
果場我只系系咁買覺醒藥...
ko左蟬姐先..打死左佢之後跳落去..遼哥就會自動衝埋黎...呢次就難打d..整多幾粒包就冇問題..
最後就衝去打隻辟邪...最緊要打角..就系咁簡單xDD
呂布條蛋散吾洗理佢....必要時就拉佢落黎慢慢做佢
回復 支持 反對