查看: 18203|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 無理公會;

好耐無上E個論啦 ;
估唔到1上就要同大家分享D咁唔開心既事 `
我相信大家都有玩捉寵既活動
我E件事係發生係9點30 `
咁我本人就好鐘意捉野既 ` [不過係雷 唔頂得怪]
咁我就捉左1個SRE既寵 就換SRE 睇下其他SRE有冇得捉啦
點知 我1去到就比人打死左 叫我唔好搶
不過 重點係我有份幫手打隻怪 不過唔比我捉
咁係咩道理 ?! ` 咁都算啦 我就打返死佢地 [ 2個人 ]
咁佢地1劍 1 擋 2個都5X LV 我怕打唔過就CALL人啦 就2打2
點知果2個打唔過就走去CALL人 4打2 `
咁打書左都無野好講啦 ` 就死死下走左 `
到左今日 1點30果時 我見到琴日既4個其中1個 `
E個人係琴人既援兵啦 咁我同佢都無咩問題既
咁佢琴日打死過我 咁我打死返佢啦`
不過係佢琴日打我先既MA ` 咁我打返佢都好正常姐 `
咁我地就大家打下死下咁 大家都有死既 [PS 佢高LV過我的 !]
之後佢就話我打佢先呀 果D `
個重點係 琴日我同佢明明咩事都無 ` 無啦啦走去打死我
我琴日都無打過佢 你話係唔係好道理 !
我本人十分激動 XD 就用左小小粗D既話語問候佢 ;
錯都係錯E度小小姐 XD ` 不過佢無理地話我打佢先 `
咁佢就好有問題啦 +__+ 唔知大家有冇ED問題想分享下 ?!
回復

岩個個呀嘛?
我係錯個個呀公!
不願多評~~~
不喜勿踩
回復 支持 反對

好耶,我下次捉PET飲哂D水就冇人同我爭,係唔係咁講呢!
我好幸苦飲的
這個POST真是很亂的~~
不歡勿踩
回復 支持 反對

下 打人先仲唔係錯? 你話自己打錯人咁姐係錯啦 ` 就算打錯人你都要同我講SORRY啦
你唔係認為做錯唔洗講SORRY咁無禮貌掛
回復 支持 反對

佢講返佢SORRY就了事啦 ;
呆呆熊 發表於 19-4-2009 23:46

你要我同你講句對唔住就可以當冇事. 不如你同我講句對唔住我當冇事仲好啦.
你唔係當佐你自己係岩個個呀嘛?! 要我同你講對唔住? 夜晚訓覺發夢或者都有可能會既.!
但係你要我係到同你講對唔住?! 你冇野呀!? 錯的不是我. !^_^你懂嗎?!
回復 支持 反對

佢講返佢SORRY就了事啦 ;
回復 支持 反對

回第1]我明白大家都有大家既道理 `
不過我當時真係1下都無打到人
我去到果個劍就話唔好搶 之後就打死左我啦 `
就算我打佢都係有理由 因為佢打我先 ` 我都無叫人打
係佢打先 就算佢唔想我搶係唔係都要禮貌D ?
1去到 1句唔好搶 之後就打死我 姐係咩意思先 ?

回第2 ] 我點解會打佢? 原因講左好多次 !
果日佢無啦啦打我 咁姐係點先 ; ` 佢有打我呀MA
咁我打返佢好正常姐 ;
最後爆粗我都講左SORRY啦
不過佢打我仲未同我講返SORRY WOR `
回復 支持 反對

仲有播`
一個人既事關成個公會咩事先?_?;
成個公會既人踩親你啊?!
好似大家都唔同公會嫁啵;
最後一句啦;你自己個人問題同人嘈就唔好拎人地個公會出泥講!!
除非你冇事實系手要踩親人地成個公會既人囉^_^;

仲有一樣野真系要分清楚.

第1日人地打緊怪你走埋去搶泥打唔系問題;
旦系你開頭都講明本身你以經捉左一隻.
姐系系我班FD打緊個陣你就以經捉左一隻仲要轉SER去捉!!
捉寵既時間大家都一樣.
冇可能你甘快手捉左一隻寵而人地幾個冇打到隻怪一半血囉!!
就算你有份打最大功勞個個唔系你;
你又做乜要走埋去搶?系個場入面每個人都行兇.
大家行到甘埋打到你真系唔出奇.甘唔通你又好肯定自己冇打到在場一個人一下?
人地打更個陣你無啦啦叫多個FD幫拖走入去打.
俾人地打返轉頭好正常姐.
因為你叫埋人入去打人地囉!!
系後期我個FD先叫多個FD泥打.系因為一開頭你搶怪撩人打跟住再叫FD泥幫拖!!
唔夠打你可以怪人地多人恰你人小咩?;
一開頭系你自己吹人黎幫手.你又唔叫多D人黎?
比人打死仲要系到怪人地唔岩;
宜家邊個唔岩啊?

第2日仲要搵返在場其中一個人打;
唔夠打又話人地恰你底LV..打嬴左人地又話人地高LV輸比你底LV!!
大佬你底人地1LV炸.仲有你個法寶40級高我FD 1 LV嫁囉!!
你張相入面話自己底LV輸唔出奇;
甘你明知 自己輸仲做咩沖埋去撩我FD打啊?
先撩者賤打死無怨.你宜家上黎嘈乜Q啊?
就算距第一日有份打你又點啊;?
系因為一開頭系你搶怪叫人幫拖打人地先學你叫人打炸!!
傻仔!!分清楚件事味啊你?
甘唔清楚既大家約定一個時間叫返上次在場既人打返次講清楚距囉.
根本一開頭你自己衰貪心.死左又怪人地打你W0`
第二日唔服咪再打返人地囉!!
唔夠打又上泥系到嘈嘈嘈;你系咪多Q魚啊;
第二日你撩我我FD打個陣距以經話唔打.
你仲要撩人地話人地垃圾.
人地先打鬼死你炸!!陰公..你系咪有失憶証嫁???
回復 支持 反對

你用屎眼睇野都變態既咩 @_@ `
我係諗下有無時間姐 你知我唔係好似你咁得閒既啦
你咁鐘意講自己D野落我度既 ; ) ! 真係好奇怪 `
我都無話自己無講粗口-,- 你有問題 ?! 我1開始都話自己有啦 你唔係真係用....睇野掛 XDDD
自己串唔過都話人係狗果D 嘩 真係好無聊 ; 大哥哥 你都比D道理啦 `
今日唔得閒回你住 聽日先回你
其實件事好簡單 `我都係想講你個FD打人先 仲好意思講姐
你可以問你個FD930果日我有冇打佢
佢有冇打我
回復 支持 反對

我系問你冇野講定唔敢覆;唔系話更你嘈啵!!
唔該你寧返轉個屎忽望一望個moon睇清楚先^_^;
唔好用屎眼睇野>_<;唔該晒x)`
你更系要慢慢諗下回唔回啦;講更系事實又洗咩怕姐!!
最大問題你一路話緊自己岩;講緊自己系比人恰個個泥之嘛=)
我冇話你認講左粗口唔岩啵;你系咪諗得太多啊?
唔敢覆唔出奇既.我好明白你^w^!

我冇話你錯左唔認並唔系你講粗口個d^_^;
唔該你睇清楚每一隻字先覆.
你呢隻雜種狗睇d唔睇d就亂咬系咪覺得自己好型先?!
系咪你啊媽冇帶你打針你個病發作;]?

嘩`哈哈!我冇諗到去邊到啵>O<.
唔知邊個問候人地媽媽先呢?;甘請問你用邊到問候人地啊?
我咪就系講更你用個到囉^__^;
甘關中文差咩事先?定還是一路都系你既理解能力有問題唔明我講咩x)?`

唔誠實同諗個d野系冇關系嫁啵小弟弟`
你憑咩要我答你問題先^_^?質問我?我答有冇同唔誠實冇關係嫁啵!!
定系你一路唔誠實冇講個事實出泥要型要威先>o<?;

我加^_^;系笑更你無知!!系甘講大話唔講個事實出泥;
做咩唔開post話埋自己高人一lv法寶撩人打自己輸左唔夠打上呢唱!!
做咩唔講埋自己搶人怪啊?傻仔.你夠成日加>3<;
又唔知自己口臭條咀又粗>o<;真系好鬼樣衰囉仲扮可愛!!哈哈;]
男人老狗似隻狗都算啦;仲要整豬咀.真系正一四不像!!

你E隻句想講咩呀 ?! [[不過你宜家都接受左]] 接受D咩呀 你打D唔打D想點呀 ?

甘我想問你又講更咩啊?咩叫呢隻野想講咩啊?;定系你唔夠講扮唔明唔覆先?
我系話緊你接受左我話你天真kai啵;笑你無知你接受左囉=)

你咪叫埋你個fd上泥講囉>o<;你真系甘有理一早有人開左口幫你啦傻仔!!
都話我企系格泥掛緊機見到個事實;
旦系個事實唔系你所講既甘睇唔過眼咪覆囉;]明味啊文盲?
仲有啵.我覆一覆p0st你就系甘一炸廢話講晒出泥話我!!
我又點可以唔奉陪到底?
我fd姐系我既事.我班fd夠捉捉下寵你死埋去啦^_^;
又關你q事啊?做架兩又唔夠人打.上泥唱唱唱!!
正一垃圾;社會敗類!!男人老狗口水多過茶;你把口花灑泥嫁?哈!!

[[仲有我系問你食左幾多藥比返你`關gm咩事先?;]]
哈哈哈 你KAI就真係 我問你係唔係食得藥多就捉得呀 ? 你係咁認為既咩 XDD?
KAI到呢 ... 我係話你話個擋食左好多藥MA
咁我食得好小呀MA 咁係唔係姐係你認為食得藥多就會捉到先 ?
你都都理解唔到... 下次睇清楚啦 ; 仲要打得清楚D !

um.我想講呢!!我又唔小心疾到你囉!!你擺明比我疾囉!!哈;
開頭系你話你系甘食藥有份打唔通冇份捉咩?
今次你問我呢個問題岩喇!!
你答返自己.<系咪食左個小小藥就一定有份捉啊?>
打幾下就一定有得捉啊?甘系甘打個個捉乜q啊?捉你條狗毛啊?
你真系要理解下先得啦.拿!!下次你每覆一句記得睇返自己之前講過d咩!!
免得我又搵到野串親你你又串唔起啦>_<;
你條架兩扮英雄;仲要用返我句英雄w0.好鍾意跟風?
唔怪得你成隻狗甘喇.真系冇改錯名嫁啵!!
我fd咪小葬囉.距一早上左泥講啦xdd!!
系咪你太激動掛住嘈唔記得睇名啊?_?;兩個都分唔清kai下kai下;
請英雄就叫英雄;?甘你之前個句架兩唔系英雄.你又疾更自己啊?
請英雄點稱得上叫英雄啊?
成日自打咀巴你悶唔悶嫁?_?;
你真系好睇返自己之前所講既每一句先覆我啦天真kai^_^!!

我緊系唔清楚件事啦.你將個事實亂吹出泥我點知你下次會點吹姐!!
我又唔系你甘識作野;
仲話我作野w0.同你打個個又唔系我!我無啦啦屈你有錢分啊^_^;?
定系可以上去同你pk打鍋你啊?
冇著數既野我唔會做嫁啵唔好意思>o<;

[[呢個論壇你開嫁咩@_@?你話我系到覆親你就要回.
甘姐系關我事啦^_^;因為我覆完你你又覆我啵;]]
係呀 就係E個道理 如果唔係要個論壇做咩 都係回你既意見姐MA

冇錯啊;你講得好岩!!我開頭都系回我意見.你做咩話我讀屎片姐@_@?
唔通我講中事實你驚你淆你唔据所以要串埋我一份啊?

呢件事有意義唔無聊就唔會有d路人話你無聊啦;)`
明明件事唔系發生系到就拎上黎嘈.哈哈!!
仲有嘈甘耐都冇你既朋友覆你啵.你d朋友系邊到先?
點同朋友分享啊?
你呢d甘冇品既人小小野就拎出黎講叫分享?_?;
甘不如分享埋你張相出黎啊;
睇你個龜樣系咪甘犯眾憎^___^;

[[唔好意思`都好過你啦^_^個日2個唔夠人打都算.]
哈哈 你好意思講 我地小你個人姐
果時2V2你問下愛咩果個人 睇下佢地死幾多次 ?
3V2卦唔贏就假啦 ; )

甘本身人地就系幾個人系到打緊`
你系甘勁既就唔洗吹fd黎幫你拖打囉.
你系第一個叫人黎幫拖;怕自己唔夠打`姐系你有心要嘈要起事打先囉!!
你下次系甘驚既去捉野個陣記得叫晒成班人陪你.
得你一個捉寵個個系格黎做護法睇住你啊笨^_^;

[[第2日見到人仲要撩人打又唔夠人打]]
你果FD琴日打我先 所以我無撩佢 ; ) -

系你搶人D怪打先比人打`入去個個行兇;
打到你好出奇么?甘唔玩得就收檔拉!!
你冇份打人咩?;有出手就冇資格話人錯囉唔該;)
你甘勁做咩唔一個一個搵有份打你既人出泥打晒距?
做咩正系要撩人一個打啊?_?;
仲有以經系前一日既事;
你第二日再撩距打託毛^_^?;唔好話你個日唔夠其他人打見距好恰第二日去撞返距恰距`
點知唔夠人打咪上泥唱囉>_<;臭到爆!!
件事過左第二日仲無啦啦走埋去打人仲唔系叫撩人?_?;
唔通叫溝距啊?你自己講下叫咩喇;]
你講得通我咪話你岩囉傻仔x)`

[[[系扮而唔系話你系英雄囉xdd.]]
做咩自己笑自己姐英雄先生
明明唔關你事仲要亂講野 唉 你真係唔做作家都可以做真果D英雄啦 XDDD
臭晒果個係你唔係我 ; ) `

你系咪真系唔夠講啊?明明話緊你笑緊你無知你將個罪名推落人地到;
系咪等自己串D覺得好受D型D先?
仲有我唔系要唔要新意個D人囉^_^;只不過系你太冇創意下下跟人講野.
我唔想有隻狗系到吠跟住晒D狗"失"跳晒落我到囉>O<;臭狗!!XD

拎住高人一LV既法寶就以為自己好好打就埋去打人啵`
仲要6場輸4場;
唔夠人打就話人地恰你`好似第2日系你撩人打先咖囉.
甘你做咩唔搵返第一日帶頭打你條友出泥打啊?
上泥正系話距一個;
好明顯你一早以經想上泥扮慘唱距啦!!冇品佬^_^;
甘勁既宜家上去上次嘈個到打返場囉;)全世界等你!!!!
唔好系到口水戰>_<;
回復 支持 反對