打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 棍的專精 放唔到圖 唯有打字

上面係上個星期改完玩落覺得幾好用既專精.
pk,打怪兼用,可能顧晒2邊會覺得浪費左幾點,不過上面個專精個人認為已經夠用.
單刷m巾25min,隻揪同相近既階秘文符玉打,唔計連舞戟應該贏多輸少.
當然如果要專for同人隻揪/洗副本就可以改幾點.

副本專用:
速打cut招7點,逆襲技5點,連擊2點,拎晒出黎.放多3點去逆襲力,橫掃力5點,強襲技+多4點,強化強襲+2點.
改完之後開逆襲多15秒,落副本變相會用少左m,無左連擊技(唔夠20點技)可以用強化強襲棍補番果20攻.
速打無震傷,用強襲必震補番,打王起手連打,直突,強襲,唔係樣既問題應該震到5,食藥會食少d.

pk專用:
風火7點,逆襲力2點,拎出黎.放6點去雀落同強化雀落.3點去連打擊破.
改完之後打副本記得要帶多d茶,風火轉2下停,打少幾隻,每下扣少幾十,仲要30秒開1次逆襲.
不過pk可以用雀落暈4秒,e招好雞肋,好日唔用1次,群暈國戰好有用,不過e家濮陽打怪,國戰1星期1次....
pk出雀落又要用百裂黎偷雞,但出得百裂都預左俾人cut招,不過pk棍唔點逆襲同風火一定要點佢落護鎧.
撞正人地擋用連打可以多秒半破招(尤其同刀打就特別要睇準d,1定有著數)
溫馨提示:pk要注意逆襲時間(得30秒),覺醒後用雀落可以賺多幾百hp.
回復 支持 反對

請樓主復我, 依家要加咩先啦!

D圖片我就係 "高級回復" 果度, 選 "添加附件" 就出電腦的 "檔案管理" 咁你就選你要上的圖片
(係jpg相, 冇過120k) >確定.   跟住再按 "插入" 就得.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

請問樓主有冇戟的專精加法呢???
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

請問D遁甲天書除咗到60lv同教頭攞之外, 同人收要幾錢?
或仲有冇其他方法?
THX
回復 支持 反對