打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 一齊研究下你地玩fs見到d香港人開外掛有幾離譜@@

wow 話得你外掛實係多人睇到先話你嫁啦~_~
唔通真係貪你細路低低b食完飯冇屎痾黎亂插你咩@@
大把人同你打過,你同綠帽同隊又點
大把人見過你d神蹟,比人話你鳩射!?梗係啦
次次射親比人blk左,但係唔blk又會超過9成入,
大前題係個d絕大部分係inface
想澄清,咪出黎玩番陣囉~唔洗係屋企扮毒男講就天下無敵
最多你出到黎我地請你打機又點話呀br哥~
又係屋企話邊個邊個廢,既然咁勁,何必埋沒自己
出黎比大家見識下邊d係玩g都會知但其它玩得耐既g唔知既野啦@@
回復 支持 反對

依道在場咁多膠佳都同你玩過
個個都話你外掛喎
哦哦
係淨係膠佳咁多人"屈"你囉
係囉又唔見有人"屈"我囉
占. 發表於 7-6-2009 11:50

咁叫佢搵3個 你搵3個 揪返場 輸左摺埋 問題咪解決哂囉
回復 支持 反對

咪係
叫你出你又唔出係都叫我地問綠帽...綠帽? 佢係你邊位呀  
出來打咪冇人話你外掛
灼﹏眼 發表於 7-6-2009 12:16

好型呀外掛yy  A"A
回復 支持 反對

我同佢成日玩,無錯我地WIn多過輸,但佢orz冇用外掛,
如果佢有用外掛,就5會輸la!
總有言若BB,我都有同佢玩,我成日siu佢射5入2分,
FS隻game 好睇網速同邊個host,
極可能係佢地host,令其他人有lag,使你地感覺係外掛
回復 支持 反對

想法
回復 支持 反對

用外掛會輸有幾出奇啊大佬sad
d台灣佬用外掛打我地咪又係比我地炒
冇人話輸波就唔係外掛的
咁個個人開外掛係唔係都係勝率100%sad?
另外,我想請教一下peter哥咩先叫做好既網速同埋好既host
和記神線,bb100,pccw,有線寬頻定係光纖上網
仲有,如果你話好睇網速既話,咁我又想知腰力射波係睇邊一樣黎定佢入唔入
睇能力值?網速?邊個host?一埸入3-4球腰力3分
而條友既3分能力唔過70,咁係靠d乜促使佢入咁多!?
請指教,係唔係lag機射呢d波特別準,如果係既話,我立即轉和記啦!
ps:我想講,想搶post,基本上關部機事多d,我轉完部機之後
pccw 6mb可以搶贏bb100既人host<<呢一句好似唔多關事囧
回復 支持 反對

和記咁神我就唔洗成日炒
回復 支持 反對

317742想法
小小傻 發表於 7-6-2009 11:30

回復 支持 反對

總之我同佢地玩左咁耐,絕對5覺得佢地有用外掛!
回復 支持 反對

39# Peter.C
okuwin,你贏左
我認輸了sad
回復 支持 反對