查看: 16267|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 一個小小騎士的成長(純分享)+升級路線

0.0係楓谷中..我見到好小人玩騎士...- -都唔G點解..(可能佢地覺得騎士打BOSS唔勁掛..- -
但越多人玩既職業..我就越唔想玩..- -所以就選擇玩騎士..(其實我玩鈍騎的...D武器好平...><
好啦...- -以下分享我既升級路線
1~10LV:可以係新手村果度..打下藍寶(蝸牛)果D~或者跟住D任務..好快升到10LV

10~15LV:可以去肥肥海岸升..好快升到15LV的~

15~20LV:可以選擇去打章魚怪...係"小心掉落"這地方...章魚怪特別多

20~30LV:如果敏捷夠的話,又有足夠既HP水...就可以直接去車厢打邪惡水靈,開左雙倍卡..1隻有160經
.而新手玩家..如果冇咁多$$既話,就可以選擇去打章魚怪~打到25LV再去打邪惡水靈

30~50LV:可以去擂台升~呢度可以升到51LV得....到左差唔多40LV果陣..可以自己清晒全場,,CP都有500以上~

51~70LV:我個人就係研究所度過..打洛E德..升得好快...或者可以去天空做女神組隊任務,一樣可以升到70

我的分享完la....多謝....><我會隨時更新的(PS:今天維修...所以冇影到70LV果陣時既相..維修完會補返~

以家仲係一個嫩嫩的劍士..><得14LV=0=加油..- -

以家仲係一個嫩嫩的劍士..><得14LV=0=加油..- -

中間果D冇影到..- -直接跳到45LV..(打擂台ing)

中間果D冇影到..- -直接跳到45LV..(打擂台ing)

OH MY GOD~我變左做刺客..仲要降左1LV..-_-

OH MY GOD~我變左做刺客..仲要降左1LV..-_-

我變左做金豬..好得意啊..(勁肥...我邊有咁肥..><

我變左做金豬..好得意啊..(勁肥...我邊有咁肥..><

我變左做人地既寵物...(慘...XD..- -

我變左做人地既寵物...(慘...XD..- -

換左個冬菇頭...><好得意(是冬菇頭熊貓嗎..- -?

換左個冬菇頭...><好得意(是冬菇頭熊貓嗎..- -?

我既寵好搞笑..A_A周圍便溺...(其實係我叫佢咁做的XD

我既寵好搞笑..A_A周圍便溺...(其實係我叫佢咁做的XD

"我令女嗎..><"(自戀狂\_/)~

"我令女嗎..><"(自戀狂\_/)~

補返70LV既相~

補返70LV既相~

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
=羊= + 20 圖+分享

查看全部評分

回復

張Maple0057.jpg,. 好正 V____________V
善:好靚呀 A____A
回復 支持 反對

唉..你中曬台灣人無聊傳統...
買咁鬼多點托 =口=
不過我都好多玩具 :lol
回復 支持 反對

D公會冇個見過- -
應該唔係電象..
回復 支持 反對

冇記錯應該係籃寶 a__a

其實騎士好好玩 a__a 玩charge打咩怪都咁正
回復 支持 反對

冇記錯應該係籃寶 a__a

其實騎士好好玩 a__a 玩charge打咩怪都咁正
雜草 發表於 17-6-2009 04:05 PM

4轉先有睇頭
回復 支持 反對

4轉先有睇頭
yauhowai 發表於 17-6-2009 05:16 PM

不過3轉頭騎士估優算最大 ...
加火打戰車
加冰打火狗
加雷 ... 唔知 xD

好過十字軍 .. =[
90等點滿曬Combo同coma先叫比較好練
回復 支持 反對

3轉騎士好好升= =
可以黑屬性.我都想開黎玩-,-.
十字/龍騎/騎士 3隻都想玩- -'
20~30LV 點解吾玩超綠升?!
慳水又可以搵錢
回復 支持 反對

3轉騎士好好升= =
慳水又可以搵錢
【疾﹏風】 發表於 17-6-2009 08:51 PM

黑屬性
未聼過
回復 支持 反對

3轉騎士好好升= =
慳水又可以搵錢
【疾﹏風】 發表於 17-6-2009 08:51 PM

太耐冇玩楓谷 - -?? 係時候去睇番啦虛喇朋友 a_a

超綠21-30 唔係 20 @_@ 咪誤導人
加上而家怪物選擇多左 .. 打蠍子升1等大約半粒鐘左右
玩超綠又要搵人仲要唔係個個識解有排做 ..
不過想賺錢都唔錯既 .. 一張套敏放比奸商都有100m -_-

re mr yau .. 佢個黑屬性 你應該要理解做克屬性 -_-
回復 支持 反對