查看: 3826|回復: 49
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 巨商轉職心得分享活動 得獎會員名單

巨商轉職心得分享活動 得獎會員名單

首先感謝各位會員支持巨商慶祝樂古討論區4週年活動,

感謝各位會員支持樂古討論區,

活動 - 巨商轉職心得分享已經圓滿結束,

得獎會員名單如下,

第一名:明朝男主角一轉 * 「 商一 邁向尖峰 」- 初出茅廬

第二名:巫女(日女一轉)既心得 - 爻爻爻

第三名:朝鮮女角轉職小分享 - screen

第四至十名:

日男一轉分享小心得=] 希望各位多多支持 - sk_tsui

召獣師..... - edwinmonster

升左甘耐隻明男1轉主都200左成個星期了~詳細板... - 神秘小子~

*日本男主角心得* - `洛舞\"\"

明男武術家轉職心得 - wx16gg

懶人之寶物(台男),進可攻,退可輔。解決埋升lv悶的問題。 - badbenson

道士 台灣男 - 豬西

如有出錯,請盡快通知本人,獎品將會於7月8日前派發

獎品:

首三名:鳳凰之羽+無影風(30日)

第四至十名 無影風(30日)

有投票而被抽中得到100樂點的會員如下:

☆小ωb♂
  • (UID: 393252)

[H]LMT
  • (UID: 465369)

地獄天---鋒
  • (UID: 638336)

獎品將會於7月8日前派發
回復

公喜哂得獎人士^_^希望將來你地有更多心得向大家分享
回復 支持 反對

我都有投-3-
技左召獣師..... - edwinmonster

唔知佢地會唔會放d 鳳凰毛呢- -?

我諗都好貴下- -如果放既
回復 支持 反對

我都係投左召獣師.....

咁多人投票,100樂點真係好難中...
回復 支持 反對

我中左.....100點樂點..

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
Tai Wong + 100 活動加分

查看全部評分

回復 支持 反對

恭喜哂咁多位~
投了明男那篇..

鳳凰毛,, 我想怎樣貴也不會貴過4e吧~
回復 支持 反對

我投左初出茅廬..公喜....我冇100點..
回復 支持 反對

元b唔係日巨架咩-,-?都有得俾?
回復 支持 反對

唔知點解入左序號 入到巨商客棧都好似唔見個道具-.-?
回復 支持 反對

唔知點解入左序號 入到巨商客棧都好似唔見個道具-.-?
screen 發表於 7-7-2009 11:13

[[yoyo_173]] 搵客服傾傾,可能某地方出錯
回復 支持 反對