打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 最近會員們的不滿 我都是應該出來解話

關閉 [複製鏈接]
新官上任三把火...當然要下下馬威嫁啦@@如果吾系點會有人比面~
最緊要做好自己本份~
回復 支持 反對

保保 我對你作風冇意見既
不過用番小小口語會好d
不用太麼嚴肅啦~
回復 支持 反對

我諗唔識扣分既版主 都唔適合做版主
所以版主加油呀(我都好想做版主,不過可惜)
回復 支持 反對

我覺得哩位板主算唔錯-.-
都跟住d板規做野,執正黎做
回復 支持 反對

最緊要係唔好亂扣分
回復 支持 反對

SORRY...我依家先知巨商版多左你le個版主- -
回復 支持 反對

個個版主我都好憎    特別係tai wong
回復 支持 反對

個個版主我都好憎    特別係tai wong
書籤 發表於 14-7-2009 10:58

點解呀,講出黎聽下
回復 支持 反對

我唔覺得版主做法有咩特別問題囉…
點解又唔見我比人扣分?
跟版規進行理性討論對各位會員真係咁難?

重有編輯功能個問題,其實大家係樂古都一段時間,都應該知道有呢個功能。
問題係點解我見唔到有人因為打錯字,而立即再回帖修正,引致連帖呢?只係得引用其他人的言論時先會發生連帖咁得意…?
唔好話比我知道連帖係選擇性,咁我會覺得對版主好唔公平。

最後,大廢人型人件事當時都搞到好大。
都好多謝咁多位版主去處理職務,因為當事件爆發之後,一日之內可以急升接近一千個回覆…
回復 支持 反對

以往..有很多會員在團板只是打到1個符號(如:[[onion_44]])或無意義(如:...........)等回覆也不扣分..
現今卻連打4字有完整意思的句子也不可..
這到底是以前的板主沒有盡忠職守..
還是新板主的做法有所不妥..
自問玩了樂古多年..
在團板中很常見到有人只打符號回覆..
更嚴重的是在有利是系統時..
差不過個個都為了利是而回覆..內容多數連字都無..
為何卻不見板主整理?
是因為Minglun, sherwood(new), anneva, 卍拉帝亞斯卍, 食蕉連皮, ~!卡卡西!~等..
還有以前的商人_泰~(即現今的Tai Wong)都不夠足夠人手監管團板..?
令『 [商團軍團]↙巨商 商團專區 檢察線↗ 』1直似有實無..
還是andrew6081的保哥新官上任三把火..想有良好的表現?
那我就建議你看看團板所有的回覆..
相信你可以合理地滿足你的扣分慾..
不出一百頁就可以扣掉過千的樂點..
回復 支持 反對