打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 最近會員們的不滿 我都是應該出來解話

關閉 [複製鏈接]
抵扣==
自己衰仲要大條道理, 聲大夾惡
執正黎做啦版主, 你有理怕咩人講
回復 支持 反對

31# 阿給
55,扣得就扣,吾洗比面我地~.~
回復 支持 反對

初初來到樂古的時候已經知道這裡是扣分的論壇...差不多已經習慣
以前還是會比較多加分的post...現在少了很多了
建議新版主多d見到好post就加分..同埋鬆手d...
這樣的話..上論壇也會比較開心
回復 支持 反對

同意-.-
板主你用多小小口語啦-.-
我唔想睇書咁睇-.-
新官上任3把火,,遲下啦
識應下
回復 支持 反對

初初來到樂古的時候已經知道這裡是扣分的論壇...差不多已經習慣
以前還是會比較多加分的post...現在少了很多了
建議新版主多d見到好post就加分..同埋鬆手d...
這樣的話..上論壇也會比較開心 ...
031068 發表於 14-7-2009 23:56

我係巨商版咁耐,我係睇住個版規一年鬆過一年...
係斷忍短暫接收果陣時收緊過,佢退出左之後又鬆番
你話而家嚴,前代果陣捉得仲緊... (差唔多4前在任既巨商版主,唔知有冇人有印象呢@@?)
前代果陣既版規直到lapchuny(即係而家既henry)升左做超版先慢慢修改
但係係愈來愈寬鬆囉
回覆字數5字其實由開壇以黎用到而家
係曾經有段時間取消左,但係因為發現愈來愈多人呃post,所以繼續用番
不過其實我地往往都唔會執到正一正,好多時你地唔夠,但明顯唔係呃緊post既我地都算架啦
商團區更加係少干預
今次新版主係商團區扣分,我承認係我地版主內部對佢地兩個既指導不足
並唔係所謂既新官上任三把火,或者搏表現,要升超版都唔係工作量統計多就得,希望各位唔好亂估...
對於新版主執行版規方面,我地會多加指引的~

同時我地亦修訂緊版規,當修訂完之後會有兩日既咨詢時間比大家
巨商版係大家既,版內既秩序需要各位去維持
希望到時大家踴躍發表意見

我諗件事到呢度為止,希望各位可以支持新版主工作

係度想同希望分番子版既會員報告一下,以分類代替子版(交易區除外),係樂古論壇既發展方針
我地亦曾經爭取過保留子版,但最後只可以保留日巨版...
回復 支持 反對