查看: 1501|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 我想問一問咩車最快

關閉 [複製鏈接]
英俊.....
到你計數xd"
anx~rc1,
比你揀,你會揀邊架?
matthew245 發表於 8-11-2009 21:01

唔該晒比個台我

今次唔係得anx同rc1再要加多部大benz
anx同rc1我講好多次 anx平d-.-
anx車裝係440mb一件 咁8件咪係3520mb
rc1車裝係550mb一件 咁9件就係4950mb
大benz唔知 只係知佢係係全ser有得賣既車係最快

你一係買anx一係就買大benz 最平最抵玩最快係呢兩部
rc1唔係唔好 新手就好 唔係太快 轉灣就好 anx轉灣較rc1難 過左20lv用anx就冇咩問題
回復 支持 反對

lambo 啦 有30x
579081674 發表於 9-11-2009 18:41

林寶-.-?
講起我就笑-.-
第1 之前就係勁姐 呢家好勁咩-.-? rc1同anx都勁過啦-.-
30x?_? 300-309 好正常-.-
我部anx用過雙加750既2.4引擎 都過左300 問人借裝開技 過左315
300好勁?_? 計到你309呢... 都唔夠anx勁啦

你講既野好有問題
第1 lambo 係邊部先 大牛?_? 細牛?_? 定係6+1既牛先-.-
第2 你部車有冇裝先 有裝行到去30x好正常
第3 用咩引擎用咩套先 (好用套?_?)

是但講都有3樣野 同你講抵呀... 林寶再唔係最勁啦 rc1新手玩會好d 轉灣易 都夠快
anx如果你有技術既話 姐係你入灣唔會太多撞車 就最好 最快(概念)
但係大benz用最大750 既2.5引擎 加埋噴氣350都起碼有340km/h
30x?_? 廢lu._.
回復 支持 反對