查看: 2562|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ♥愛乄分享♥轉巴哈,,雷文狂心VS烈刃

回復

神畫質!!!支持再拍多d呢d高畫質影片!!
回復 支持 反對

神畫質!!!支持再拍多d呢d高畫質影片!!
魚子=] 發表於 27-1-2010 19:01

你洗唔洗踩到人定咁呀-3-
回樓主,
狂心真係好勁架..打到烈刃無地自容xd
(ps:我係32lv狂心@@)
回復 支持 反對

你洗唔洗踩到人定咁呀-3-
回樓主,
狂心真係好勁架..打到烈刃無地自容xd
(ps:我係32lv狂心@@)
adgjl2117 發表於 27-1-2010 19:25

其實係隻烈刃過弱
狂心技術ok
回復 支持 反對

只係用烈刃既玩家 技術廢少少姐 唔關職業事
回復 支持 反對

隻狂心連技...............
個人覺得 如果1 on 1 用  zzz >xx  係無問題既....  2 p 2  的話起手就太.....
狂心 應該主動捉機會      >>z    zzz^>z   是正常狂心應有的連技吧 ._."

想試下 以上連技既朋友可以搵我         game名 :  殘乂魂 ( 巨劍 )
msn : ken19111993@hotail.com                      殘乂雲 ( 狂心 )
回復 支持 反對

隻狂心連技...............
個人覺得 如果1 on 1 用  zzz >xx  係無問題既....  2 p 2  的話起手就太.....
狂心 應該主動捉機會      >>z    zzz^>z   是正常狂心應有的連技吧 ._."

想試下 以上連技既朋友可以搵我  ...
雲。白色的 發表於 29-1-2010 20:31

>XX是甚麼?
為甚麼我不覺得有這東西存在
回復 支持 反對

見人說烈刃強我真的跟了去轉 可是發現攻很低 你如果技術無咁上下真係無難玩= = 目前28勝2敗 22lv班裝 打親弓同魔個d職好難打 係咁走 你如果前前x唔中既話你真係好難打 打弓你打中佢唔知咩事可以無野跳番起身...
回復 支持 反對

見人說烈刃強我真的跟了去轉 可是發現攻很低 你如果技術無咁上下真係無難玩= = 目前28勝2敗 22lv班裝 打親弓同魔個d職好難打 係咁走 你如果前前x唔中既話你真係好難打 打弓你打中佢唔知咩事可以無野跳番起身... ...
屠龍小俠 發表於 29-1-2010 22:14

烈刃是剋愛莎的
不過衝鋒難打倒是真的
回復 支持 反對

講返影片,個烈刃有點兒弱
係就係跑得快,但大多數都係亂跑,技都係亂出,個狂心出技中左烈刃,個烈刃唔拾輸咁出技,點知HIGH得兩三野
狂心技術可以,可能係心理壓力吧,一開始會留意到佢係咁打,打唔中都唔識收刀走人
COMMENT係咁多,但我會比較中意用烈刃多D
屠龍28贏2敗,係唔係因為你同勁人一齊打定還是去恰新手呢xd
回復 支持 反對