打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 大家入一入

其實我玩e個game唔自在高lv
因e個遊戲技術最重要
david2008123 發表於 7-6-2010 20:01

你唔高lv點用高lv裝@_@
你冇裝 即使技術好你都會輸俾一個成身名家裝既人(唔好理有冇技術
回復 支持 反對

你唔高lv點用高lv裝@_@
你冇裝 即使技術好你都會輸俾一個成身名家裝既人(唔好理有冇技術 ...
tigercheng 發表於 7-6-2010 21:36

你這樣說
一個有全身令裝既人,佢唔識閃開你D攻擊,唔識走位,唔識善用技能
我點會有可能輸呢
唔一定高lv先有令裝
你e種想法係錯既
回復 支持 反對

總有硬碰既時候...你冇乜可能成場都會由後面打到佢..
何況..你低lv有邊種令裝...我新手唔知-_-"
回復 支持 反對

回復 23# tigercheng

你副本打番黎既S裝再升埋
都好ok下啦
回復 支持 反對

兩位冷靜一下...兩位爭論的原因是在於大家對[強]這字的理解不同
一方認為[強]是對打時能贏的手段
一方認為[強]是攻擊力輸出的多少
兩個根本不是同一個論點,這樣子再辯個50年也沒用

別人說+10武器強,當然強,怪沒有打你的機會就已經死掉了
這樣就不會受攻擊,看起來當然強了
同時另一位拿+6武器,整場副本下來給怪打了4次,因為沒辦法秒掉怪物,所以給怪圍攻了
這樣子誰比較強?
沒得辯
但就會有人跑出來說[那人無傷通關耶,當然強]

我蕾娜今天就跟一個+10名家聖戰的艾索德打PVP,給他連個兩段連技我就死了
我也有打他兩個連技,不過他砍我一刀1300,我踢他一腳700,誰比較強?
別人會說艾索德比較強,因為他贏了

勝利者就是強的人,別人問我[點樣打先會勁]
我:你要怎樣子的強?
他:多元化
我:那就是甚麼?解釋一下吧
他:看不懂嗎,我要多元化,打副本強打PVP也強
我:所以我問要怎樣強...清怪?硬碰還是甚麼?
他:你看不懂嗎,我要多元化呀,不告訴我就算了
我:妖,咁你開外掛啦!唔好係度問長問短又無禮貌
他:...
所以外掛也就是[強]嗎?
也是沒得辯
回復 支持 反對