查看: 29068|回復: 75
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ▲有咩方法可令raycity更好玩▲更新多一個意見!白羊再更新

關閉 [複製鏈接]

序言:
第一,話想我ON_既話!話LA不過我通通都會以[人身攻擊]作理由,叫我親愛的白羊刪除!辛苦哂!-_-
第二,白羊你要刪文就刪!因為您以經DEL左我個[千其百趣]!你應該唔會DEL掛=,=

入番正題!請問大家有咩意見?
我就念到幾個!
羔羔可以參考(意見上傳給韓國)(如羔羔為$煩腦,可叫白羊開捐$活動,雖然D$唔會有好大幫助,但您念下你唔博,就唔會知結果,你博可能這GAME人數會有好轉)

意見:

1.新增活動地圖(例:有D電,電慢架車,有D路斷左或移動[有多條分支路])

(可能實行性90%)

2.真實化多D(例:第一D人稱,見到扭盤果D,會爆車輪,撞到車會凹左(會爛玻璃,影響性能)<--要維修
第一D人稱,見到扭盤果D極大可能會將原本的F2要俾$-______-

(可能實行性65%)

3.更多元化改裝[需與▲配合]((例:有得改刀片車輪,吉爆人地車輪)

(可能實行性70%)

4.推出多推(例:裝有1個以上的推(每解一個需M幣),將速度大大提升,有可能要將最高速度提高至500KM\H或更高

(可能實行性50%)

5.賣廣吿,讓更多人一起玩,開心D

(可能實行性20%)

6.加大城市地圖(可免高LV車手冇新地方去而走老)

(可能實行性95%)

如真接納以上意見,會變左$不是一切,有技術有速度,才是致勝之道!=_______=本身都係,爭在唔係高LV,高LV有可能被新手撞到殘廢

http://translate.google.com.hk
回復

如果你覺得e+唔好玩的話咁你點解仲玩?
回復 支持 反對

回復 支持 反對

tszlai01 發表於 7-9-2010 18:37

讚好xD
回復 支持 反對

樓主提出的建議有大部份都係港服無可能做到
簡單d....樓主正在紙上談兵
麻煩樓主下次思考一下可行性之後先提出任何建議
回復 支持 反對

如果你覺得e+唔好玩的話咁你點解仲玩?
marcotse 發表於 7-9-2010 18:37

SORRY,更正是更好玩,不是好玩D,因為RAYCITY欠缺多元化!
回復 支持 反對

500km以上- -你轉到灣先講.....
回復 支持 反對

500km以上- -你轉到灣先講.....
林火火 發表於 7-9-2010 18:43

樓主想當Raycity係直路賽咁玩: (
回復 支持 反對

5.賣廣吿,讓更多人一起玩,開心D

(可能實行性20%)
8000CC2 發表於 7-9-2010 18:34

重點
回復 支持 反對

樓主想當Raycity係直路賽咁玩: (
paullau000 發表於 7-9-2010 18:46

同意-.-係直路我唔怕....
回復 支持 反對