查看: 3304|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] !!!!!!!!!!!!!!!!火火火!!!!!!!!!!!!!!!!!

關閉 [複製鏈接]

我好火LOL!囧Orz!
話說,我二星期前好地地咁玩,當時有個人.....(題外話)
當時有個人ADD我,之後話我偷左佢條車匙=.=大佬我都唔G咩車匙,又唔識佢!
之後佢講唔還番比佢,就999同理爆我AC................
我係咁話我唔G,佢話我講大話!!
係要我比我個AC比佢=.=(我冇咁笨)
之後我叫佢CALL我-________-
通左之後同我講唔小心SEND錯比我(車匙)OvO,
我諗住影相比佢,點G斷左線........................(那人不要話我講大話PLZT.T)
大家幫我做正
正題!
點G斷左線,之後兩日後叫左香港寛頻D人黎(我?個整電腦D人)!
之後同我講我電腦事(叫我洗機),咩都冇搞過,要我比$200LOL.==
不過算有少少良心(佢話部寛頻機不穩定,我話不穩定?!我心諗....唔係我電腦事LOL,同佢SAY,又硬話我電腦事=.=)他借寛頻機不穩定而不收$$!
之後日日試得唔得(唔得).....到NOW我念住洗機時開一開電腦,上到網LOL!我的RAYCITY啊!LV!$$!冇晒
話左啦!
(原來係佢地果邊...__________________________)填字遊戲!

我好正常WOW!=_________=
回復

佢叫咩名呀
回復 支持 反對

佢叫咩名呀
stupid0879 發表於 24-9-2010 18:39

佢會好慘所以唔講,我聽佢的語氣(聲)不像昆蟲!
我只可以講之前又人話過HE,題目"唔G咩咁做唔咁認"
回復 支持 反對

你係f2558?
回復 支持 反對

你係f2558?
林火火 發表於 24-9-2010 18:50

林火火搞到我重火=.=我冇f2558咁ON_   -________-

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
真白羊 -5 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

呢度好有問題.....
點G斷左線,之後兩日後叫左香港寛頻D人黎(我?個整電腦D人)!
之後同我講我電腦事(叫我洗機),咩都冇搞過,要我比$200LOL.==
不過算有少少良心(佢話部寛頻機不穩定,我話不穩定?!我心諗....唔係我電腦事LOL,同佢SAY,又硬話我電腦事=.=)他借寛頻機不穩定而不收$$!

以我所知係,
如果係佢上黎check係佢部modem出事,
冇理由要收你0個$200.(因為佢地有條規矩係....上到黎check條寬頻冇問題而係你部電腦有事,師傅就可以收0個$200!
不過你比部腦佢check就真係.....)
部modem本身就係借ga啦
你遲d完約唔續都要拎返比佢

我覺得你比香港寬頻d師傅昆左
你呢單野間唔中都會發生
得閒就去h k e p c 網路版研究下
不過我係用pccx
佢地d師傅黎到係先check左佢地條線
(佢地有帶notebook)
再問我上唔上到線
唔得就換modem....
都唔得就拉過條線(舊樓都幾十年)
之後得左~
回復 支持 反對

林火火搞到我重火=.=我冇f2558咁ON_   -________-
8000CC2 發表於 24-9-2010 18:52

係唔係玩針對?_?
回復 支持 反對

係唔係玩針對?_?
林火火 發表於 24-9-2010 19:00

你屈我WOW!(你有火火(林火火=.=)見到D火火我重火火火
回復 支持 反對

佢會好慘所以唔講,我聽佢的語氣(聲)不像昆蟲!
我只可以講之前又人話過HE,題目"唔G咩咁做唔咁認" ...
8000CC2 發表於 24-9-2010 18:45

你唔講我當你吹水架咋
回復 支持 反對

呢度好有問題.....

以我所知係,
如果係佢上黎check係佢部modem出事,
冇理由要收你0個$200.(因為佢地有條規矩係....上到黎check條寬頻冇問題而係你部電腦有事,師傅就可以收0個$200!
不過你比部腦佢check就真係.....
部modem本身就係借ga啦
你遲d完約唔續都要拎返比佢

我覺得你比香港寬頻d師傅昆左
你呢單野間唔中都會發生
得閒就去h k e p c 網路版研究下
lungatsrc 發表於 24-9-2010 18:59

他借寛頻機不穩定而不收$$!
回復 支持 反對